Endon rippvalgusti Sven

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 10 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9553571
21600
Lisa korvi
816 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. juulist

000

Postkontor

10. juulist

199

Kuller

10. juulist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. juulist

199

Kuller

10. juulist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Endon rippvalgusti Sven

Endon Sven rippvalgusti on kaunilt valmistatud valgusti, milles on ühendatud puidu soojus ja metalli vastupidavus. See sobib suurepäraselt neile, kes soovivad lisada oma söögituppa või elutuppa veidi rustikaalset elegantsi. E27 pistikupesade kasutamine tagab ühilduvuse paljude erinevate lambivalikutega, võimaldades valgustuse meeleolu kohandamist.

  • Vastupidav materjalikombinatsioon: See nii metallist kui ka puidust valmistatud rippvalgusti pakub täiuslikku tasakaalu tugevuse ja esteetilise atraktiivsuse vahel, mis on ideaalne hubase atmosfääri loomiseks.
  • Rohke valgustus: Kolme valgusallikaga varustatud valgusti tagab teie ruumi hea valgustuse, mis muudab selle praktiliseks täienduseks hea nähtavust nõudvatesse ruumidesse.
  • Mitmekülgne ühilduvus: E27 pistikupesadega valgusti ühildub erinevate lambitüüpidega, võimaldades paindlikkust valgustugevuse ja -värvi osas.
  • Rustikaline võlu: Sveni valgusti lisab oma rikkaliku pruuni värviga igasse interjööri rustikaalset võlu, parandades üldist sisekujundust.
  • Suurepärased mõõtmed: Valgusti kõrgus ja laius annavad ruumile märkimisväärse kaalu, muutudes mitte ainult valgusallikaks, vaid ka dekoratiivseks fookuspunktiks.

Üldine tooteinfo: Endon rippvalgusti Sven

Kauba ID: 9553571
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,5 x 0,75 m, 1 kg
Materjal: Metall, Puit
Kaubamärk: Endon
Laius: 50 mm
Kõrgus: 750 mm
Värv: Pruun
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 10 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Endon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Endon rippvalgusti Sven
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki