Yeelight Closet Light Black 20cm

Täpsustused:
Kauba ID: 2149777
1199
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

18. juulist

199

Omniva pakiautomaat

18. juulist

219

DPD pakiautomaat

18. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

18. juulist

259

Kuller

18. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. juulist

199

Omniva pakiautomaat

18. juulist

219

DPD pakiautomaat

18. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

18. juulist

259

Kuller

18. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Yeelight Closet Light Black 20cm

Yeelight Motion Sensor Closet Light
Kas olete kunagi pimedas oma kapist midagi otsinud? Kui valgus on kustunud, on sageli võimatu midagi leida ja kui selle sisse lülitate, on oht ülejäänud majapidamine üles äratada. Yeelightiga saate sellised probleemid unustada! Üliõhuke liikumistundlik kappvalgusti lülitub automaatselt sisse, kui tuvastab teie kohaloleku ning pakub teile silmasõbralikku valgustust, mille värvitemperatuur on 2700K ja reguleeritav heledus. Seda hõlpsasti paigaldatavat traadita seadet on kolmes suuruses ja kahes värvitoonis-leiate kindlasti endale sobivaima versiooni.

Avastage liikumisanduri valguse eelised

Enam pole vaja pimedas õigeid nuppe otsida. Valgustil on sisseehitatud täppisliikumisandur, mille tööulatus on ees kuni 4 m ja mõlemal küljel kuni 2 m maksimaalse nurga all 120 °. See tagab, et riidekapp lülitab valguse automaatselt sisse kohe, kui tuvastab teie kohaloleku. Korteris navigeerimine ja pärast pimedat midagi otsimine muutus lihtsamaks!

Tagage optimaalne valgustus ja säästke elektrit

Seade on varustatud intelligentse valgustundliku anduriga, mis tuvastab ümbritsevad tingimused. Kui ruum on pime, süttib valgus pärast teie kohaloleku tuvastamist. Kui ruum on valgusküllane, ei lülitata valgust sisse, mis säästab elektrit. Kapi valgustuse saate ka käsitsi igal ajal sisse lülitada, vajutades ja hoides all vastavat nuppu.

Nägusõbralik valgus reguleeritava heledusega

Lamp tekitab silmasõbraliku sooja valguse, mille värvitemperatuur on 2700 K. See võimaldab optimaalselt valgustada iga nurka. Veelgi enam, valguse heledust saab reguleerida - nii saate seda paremini kohandada vastavalt oma vajadustele, ootustele või harjumustele.

Ideaalne lisand teie valitud ruumile

Lambi laius on ainult 0,9 cm. Tänu sellele saate selle hõlpsalt valitud kohta paigutada - see ei võta liiga palju ruumi. Veelgi enam, kvaliteetne metallviimistlus annab seadmele kaasaegse tööstusliku iseloomu - selle abiga täiendate täiuslikult iga interjööri kujundust.

Unustage installiprobleemid

Seadme paigaldamine on vapustavalt lihtne ja võtab vaid mõne hetke. Te ei pea muretsema juhtmestiku ega sobivate aukude puurimise pärast. Kasutage lihtsalt kaasasolevaid isekleepuvaid magnetkinnitusi. Kleepige need valitud kohta ja kinnitage seejärel lamp nende külge. Vajadusel saate selle ka igal ajal eemaldada ja vajadusel kaasa võtta. Märkus: liimikinnitused on ühekordselt kasutatavad ja neid ei tohi maha koorida.

Pikk tööaeg - mugav laadimine

Te ei pea muretsema, et teie valgus ebaõnnestub liiga kiiresti. Kõik kapivalguse variandid on varustatud vastupidava laetava akuga, mis tagab üllatavalt pika tööaja. Eeldades, et kasutate seadet mõõduka sagedusega, kestab üks laadimine umbes 4-6 kuud! Valguse laadimiseks ühendage see lihtsalt USB-C porti kasutades toiteallikaga.

Valige enda jaoks parim variant

Vali endale sobiv valgusti versioon. Müügil on 3 Yeelight Closet Light pikkusega varianti - 20cm, 40cm ja 60cm. Nii saate seda optimaalselt kohandada oma kapi või köögipinna mõõtmetega. Lamp valmistati ka kahes värvitoonis - must ja hõbedane. See võimaldab teil selle ideaalselt sobitada ruumi paigutusega.

Kastis: Kasutusjuhend, USB -kaabel, Paigalduskomplekt, Sisseehitatud liikumisandur

Spetsifikatsioon
 

Bränd
Yeelight

Nimi
Liikumisanduri kapi tuli A20

Mudel
YLCG002-b

Värv
Must

Materjal
Alumiinium + plastik

Mõõtmed
Mõõdud 200x40x9 mm

Kaal
90 g

Hinnatud jõud
1,2 W

Pinge
5V DC 0,5A

Ooterežiimi toide
0,2 mA

Aku mahutavus
1100 mAh

Tööaeg
≥5h sisse lülitatud režiimis

Aku eluiga
300 tsüklit, võimsus ≥80%

Värvitemperatuur
2700K

Heledus
100lm, reguleeritav

CRI
Ra80

IP -kood
IP20

Sisend
Alalisvool 5V/1A

Laadimisliides
USB-C (laadimiskaabel kaasas)

Töökeskkonna temperatuur
-10 ° C kuni 40 ° C

Töökeskkonna niiskus
0–85%RH

Lambi välispinna temperatuur
≤45 ° (plastik)/55 ° C (metall)

Vahetatav valgusallikas
Ei

Andurite moodulid
Infrapunaandur, valgusandur

Tuvastamisulatus
0-4 m 30 ° juures, 0-2 m 120 ° juures

Üldine tooteinfo: Yeelight Closet Light Black 20cm

Kauba ID: 2149777
Kategooria: Valgustahvlid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Yeelight Closet Light Black 20cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki