Padjapüüri Stof Elysee, 63x63 cm, roheline

Täpsustused:
Tüüp: Padjakatted
Laius: 63 cm
Sügavus: 63 cm
Kauba ID: 9744677
599
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

14. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

14. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

14. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

14. oktoobrist

259

Kuller

14. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

14. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

14. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

14. oktoobrist

259

Kuller

14. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Padjapüüri Stof Elysee, 63x63 cm, roheline

  • Luksuslik puuvillane materjal: See kvaliteetsest puuvillast valmistatud padjapüür pakub pehmet, hingavat magamispinda, mis tagab ülima mugavuse.
  • Klassikaline disain: Stof Elysee padjapüüride roheline värv ja klassikaline stiil lisavad elegantsi ja rahulikkust igale magamistoa sisustusele.
  • Suurepärased mõõtmed: Laiuse ja sügavusega 63x63 cm pakub padjale piisavalt ruumi, tagades täiusliku sobivuse ja hõlpsa paigutuse.
  • Vastupidav ja usaldusväärne: See Pakistanist pärit ja kvaliteetse tekstiili poolest tuntud maineka kaubamärgi Stof valmistatud padjapüür on valmistatud kestma, muutes selle praktiliseks täienduseks teie voodipesu kollektsioonile.

Stof Elysee padjapüür on ideaalne valik neile, kes hindavad elu peenemaid asju, näiteks kvaliteetset und elegantset magamistoa esteetikat. Selle pehme puuvillane materjal ja suursugune suurus muudavad selle ideaalseks kõigile, kes otsivad oma magamiskeskkonnas mugavust ja stiili. Selle klassikaline roheline värv sobib mitmesuguste sisustusstiilidega, muutes selle mitmekülgseks aksessuaariks igasse koju.

Klassikaline

Klassikaline interjöör ei ole siiamaani kaotanud oma võlu. See on ajatu stiil, mida kasutatakse tublisti ka mööbli valmistamisel. Sellised tooted sobivad eriti hästi neile, kes soovivad luua kodus elegantset atmosfääri, ei väldi huvitavaid lahendusi ja otsivad originaalseid kujunduselemente.

Klassikaline mööbel erineb tumedate ja rikkalike värvide poolest, mis sobituvad märksa heledamate toonidega, luues nii meeldiva ja kütkestava atmosfääri. Mustreid praktiliselt ei ole näha (või ainult väga peeneid nüansse). Peamist rõhku pööratakse vormile . Sageli kasutatakse maiseid ja looduslikke värve, mis täidavad ruumi hubasusega, seega peitub elegantse mööbli all märksa soojem disain.

Minimalism tuleks ära unustada klassikalise stiili mööblit kaunistatakse luksuslike detailidega, võib leida palju kaardus vorme ja teisi täiustatud lahendusi. Selle mööbli loomisel kaalutakse hoolikalt kõiki nüansse , mistõttu lähemalt vaadates, võib märgata luksuslikke detaile ja originaalseid pisiasju. See on üks põhjustest, miks klassikalist stiili mööbel muutub interjööri tähelepanuväärseimaks detailiks. Kui soovite, võib Padjapüüri Stof Elysee, 63x63 cm, roheline täpselt samamoodi sujuvalt sulanduda teie kodu atmosfääriga.

Kuigi see mööbel on küllaltki graatsiline, säilitab see õigeid geomeetrilisi vorme, seega leiate mööblile suurema vaevata oma kodus sobiva koha. Materjalide seas domineerib puit, kuid võib leida ka nahast, klaasist või metallist tooteid. Klassikalise mööbli olulisemaks tingimuseks on kõrge kvaliteet , mistõttu kestab see aastaid. See sobib ideaalselt kokku ajatu interjööriga.

Padjapüüri Stof Elysee, 63x63 cm, roheline Klassikaline

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Padjapüüri Stof Elysee, 63x63 cm, roheline

Kauba ID: 9744677
Kategooria: Toolipadjad ja toolikatted
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,18 x 0,12 m, 0,2 kg
Värv: Roheline
Materjal: Puuvill
Kaubamärk: Stof
Stiil: Klassikaline
Päritolumaa: Pakistan
Tüüp: Padjakatted
Laius: 63 cm
Sügavus: 63 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Stof tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Padjapüüri Stof Elysee, 63x63 cm, roheline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki