Lauvärvipintsel Clarins Blending Brush, 1 tk.

Täpsustused:
Tüüp: Meigipintslid silmadele
Kauba ID: 9093481
2829
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lauvärvipintsel Clarins Blending Brush, 1 tk.

Koostis:ohutu kasutada

See pikk, kergelt laieneva ja ümara otsaga segupintsel on valmistatud sünteetilistest harjastest, mis ei ole julmad. Spetsiaalselt loodud igat tüüpi lauvärvide hõlpsaks pealekandmiseks ja segamiseks laugudele ja kulmudele, et luua siledad ja täpsed suitsusilmad ja loomulik toon. Struktureerib ja tõstab silmad esile.

Clarins – kirg ilu vastu. Clarins on kvaliteetsete ilu- ja nahahooldustoodete sünonüüm. Selle luksuskosmeetika kaubamärgi asutas 1954. aastal prantsuse tudeng Jacques Courtin-Clarins, kes avas Pariisis esimese Clarinsi iluinstituudi. Nii sündis ilutoodete ajaloos üks silmapaistvamaid kaubamärke.

Tänaseks on Clarinsil butiigid enam kui 150 riigis ja miljoneid püsikliente. Neid tooteid jumaldavad kaunid ja kuulsad kuulsused.

Clarinsi filosoofia põhineb austusel looduse vastu, mistõttu eelistab tootja taimseid tooteid. Clarinsi laborites analüüsivad ja testivad bioloogid, kosmeetikud ja teised spetsialistid pidevalt tuhandeid taimi, et avastada nende häid omadusi ja saada häid tulemusi.

Clarinsi suur valik meigi-, naha- ja kehahooldustooteid pakub ainult kõige tõhusamaid lahendusi kõikidele teie kosmeetikavajadustele. Need on vahendid, mis austavad loodust, traditsioone ja naisi ja nende ilu.

Clarins on palju enamat kui kaubamärk. See on pühendumine ilusamale elule, austus looduse ja selle mitmekesisuse vastu. Kõige tähtsam on aga perekonna Clarinsi loo edu, mis on pühendatud naiste ilule ning looduse ja teaduse tasakaalule.

"Loodus on Clarinsi jaoks lõputu inspiratsiooni ja uuenduste allikas." (Olivier Courtin-Clarins).

„Clarins“ on üks tuntumaid ilu kaubamärke maailmas. Südames on see tootja - kuulsate kreemide ja õlide kõrval - uuenduslike lõhnade looja. Ta on oma tooteid naistele (ja meestele!) taaselustanud rohkem kui 25 aastat. Legendaarne „Clarins Eau Dynamisante“ oli esimene tualettvesi, mis ühendas lõhnas aroomiteraapia ja fütoteraapia (taimeteraapia), niisutades ja toniseerides nahka.

Prantsuse kosmeetikatoodete tootja valik on täis valemeid, mis ühendavad innovatsiooni ja loodust. „Clarins“ valib alati kemikaalide asemel naturaalseid koostisosi, kuni see saavutab sama tõhususe taseme. See on kuldne reegel, millest juhinduvad kõik „Clarins“ teadlased uuenduslike toodete uurimisel ja arendamisel.

„Clarins“ kasutab oma valemites rohkem kui 250 looduslikku taimeekstrakti. Kõik on hoolikalt valitud, nende efektiivsus on optimaalselt kontsentreeritud, et paljastada iga inimese individuaalne ilu. Iga koostisosa on hoolikalt töödeldud, et kaitsta meie planeedi bioloogilist mitmekesisust.

Lauvärvipintsel Clarins Blending Brush, 1 tk.

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Lauvärvipintsel Clarins Blending Brush, 1 tk.

Kauba ID: 9093481
Kategooria: Meigipintslid ja meigikäsnad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,24 x 0,05 x 0,17 m, 0,1 kg
Ettenähtud: Naistele
Tüüp: Meigipintslid silmadele
Vaade: Clarins, meigipintslid silmadele meigipintslid ja meigikäsnad
Kaubamärk: Clarins
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Clarins tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lauvärvipintsel Clarins Blending Brush, 1 tk.
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki