Raseerimiskomplekt Steve's No Bull***t Shaving Box Liberty 142 meestele: raseerimiseelne õli 50 ml + raseerimisvaht 100 ml + raseerimisjärgne palsam 100 ml + raseerimisjärgne seerum Liberty 142 100 ml

Täpsustused:
Kauba ID: 9490151

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Raseerimiskomplekt Steve's No Bull***t Shaving Box Liberty 142 meestele: raseerimiseelne õli 50 ml + raseerimisvaht 100 ml + raseerimisjärgne palsam 100 ml + raseerimisjärgne seerum Liberty 142 100 ml

Kasutamine: Märgitud pakendil.

Steve's No Bull***t Shaving Box Liberty 142 on ideaalne hoolduskomplekt kaasaegsele mehele, kes hindab tihedat ja mugavat raseerimist ilma igasuguse sekelduseta. See on mõeldud neile, kes soovivad täielikku raseerimisrežiimi, alates ettevalmistusest kuni raseerimisjärgse viimistluseni. See komplekt on ideaalne meestele, kes hindavad raseerimisrituaali ja pärast seda sileda, rahustatud naha luksust.

  • Täielik raseerimiskomplekt: Komplekt sisaldab raseerimiseelset õli, raseerimisvahtu, raseerimisjärgset palsamit ja raseerimisjärgset seerumit, mis on loodud nii, et tagada sujuv raseerimiskogemus algusest lõpuni.
  • Esmaklassiline kvaliteet: Steve's No Bull***t tooted on tuntud oma suurepärase nahahoolduse poolest, mis tagab, et teie nägu tunneb end kogu raseerimisprotsessi vältel hellitatud ja kaitstud.
  • Mitte-aerosoolne sortiment: Kaasas olev raseerimisvaht on mitte-aerosoolne, mis on parem teie nahale ja keskkonnale, andes samas rikkaliku vahu mugavaks raseerimiseks.
  • CE-märgistatud: Euroopa standarditele vastav kvaliteedi ja ohutuse tagamine, see raseerimiskarp on sertifitseeritud CE-märgisega.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Raseerimiskomplekt Steve's No Bull***t Shaving Box Liberty 142 meestele: raseerimiseelne õli 50 ml + raseerimisvaht 100 ml + raseerimisjärgne palsam 100 ml + raseerimisjärgne seerum Liberty 142 100 ml

Kauba ID: 9490151
Kategooria: Raseerimisvahendid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,07 x 0,21 m, 0,5 kg
Hooldusvahendi tüüp: Raseerimiseks, Raseerimisjärgsed tooted
Vaade: Steve´s, raseerimiseks raseerimisvahendid, Steve´s, raseerimisjärgsed tooted raseerimisvahendid
Maht: - ml
Kogus: 4 tk
Kaubamärk: Steve´s
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Steve`s tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Raseerimiskomplekt Steve's No Bull***t Shaving Box Liberty 142 meestele: raseerimiseelne õli 50 ml + raseerimisvaht 100 ml + raseerimisjärgne palsam 100 ml + raseerimisjärgne seerum Liberty 142 100 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki