HAIR CANDY tahke juuksepalsam argaaniaõli ja sheavõiga, 55 g

Täpsustused:
Tüüp: Niisutavad
Kauba ID: 6983762

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: HAIR CANDY tahke juuksepalsam argaaniaõli ja sheavõiga, 55 g

Kasutamine: 1. Niisutage šampoonitükki sooja veega. 2. Hõõruge šampoonitükki märgadesse juustesse. 3. Loputage mõne minuti pärast. 4. Hoidke kuivas kohas..

Koostis:Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Butyrospermum Parkii (sheavõi) Butter, Theobroma Cacao (Kakaovõi) Seed Butter, Argania Spinosa (Argaaniaõli) Kernel Oil, Panthenol (Pantenool), Aqua, Butylene Glycol, Cananga Odorata (Lõhnava Kananga õli) Flower Oil*, Pelargonium Graveolens (Lõhnava Pelargooni õli) Flower Oil*, Litsea Cubeba (Litšiõli) Fruit Oil*, Citrus Paradisi (Greibiõli) Peel Oil*, Cedrus Atlantica (Seedripuu õli) Bark Oil*, Benzyl alcohol, Glyceryl Laurate, C.I. 77019, 77891, 45410, 77861, Limonene**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Benzyl Benzoate**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Isoeugenol**. *Eeterlik õli **Esineb looduslikult eeterlikes õlides

See on kahekordse toimega palsam, mille ülemine osa on mõeldud juukseotstele, mis muutuvad kergesti kuivaks ja vajavad täiendavat toitu, ning alumine osa on mõeldud juuste juurtele, mis vajavad palju kergemat hoolitsust. Hair Candy tahke palsamis kombineerisime armastatud juukseõlisid. Nii argaaniaõli kui ka sheavõid on sajandeid kasutatud juuste kasvu stimuleerimiseks, nende tugevamaks muutmiseks ja põletiku vähendamiseks. Rääkimata rafineerimata kakaovõist – kui me seda tootmises kasutame, lõhnab kogu tuba šokolaadi järele! Argaaniaõli, shea- ja kakaovõid on äärmiselt rikkad vitamiinide, antioksüdantide ja rasvhapete poolest. Nendest suurepärastest õlidest pakatav juuksepalsam kaitseb ja hoiab sinu juukseid, jättes need pehmeks ja terveks. Lõhnab magusalt nagu komm: ylang-ylangi lilled koos pelargooniumi mõjutusega.

Kasutusjuhend: tee palsam niiskeks ja soojenda kergelt oma käte vahel. Libistage palsam üle juuste või sulata käte vahel ja masseeri seejärel juustesse. Riba ülemine osa (heleroosa) pakub rohkem hoolitsust ja toiteväärtust, kasutage seda oma juukseotstes. Alumine osa (tumeroosa) sobib ideaalselt pea lähemal kasutamiseks, kuna see toidab juukseid kergemalt ning ei muuda neid rakseks ega rasuseks. HAIR CANDY palsam on kontsentreeritud, nii et see kestab sama kaua, kui mitu pudelit vedelat palsamit.

Sobilik ka veganitele.

Miks valida tahke palsam?

EFEKTIIVNE.

Tahke palsam on tehtud kontsentreeritud koostisosadest ja toimib su juustel väga hästi.

 

EI SISALDA VETT.

Toode ei sisalda vett ning sellest tingituna on see soodsam, kompaktsem ja selle transport vähem saastavam.

 

BIOLAGUNEVAD KOOSTISOSAD.

Me ei kasuta mikroplastikut, silikoone või teisi koostiosi, mis ei biolagune.

 

MIDAGI EI LÄHE RAISKU.

Pakendatud 100% taaskasutavast materjalist. FSC sertifitseeritud pappkast ja 100% plastikuvaba.

 

REISISÕBRALIK.

Lihtne kaasa võtta ja pole muret, et toode kotis lekiks. Lennukis saab võtta kaasa käsipagasis.

 

KESTVUS.

Üks tahke palsam kestab sama kaua või rohkem kui pudel vedelat palsamit.

 

Innovaatiline pakend:

SOLIDU pakend on nii plasti- kui ka paberivaba, täiesti naturaalne ja seda saab tagahoovis komposteerida 45 päeva jooksul. 

 

Looduslik ja ohutu

SOLIDU pakend on plasti- ja paberivaba: see on valmistatud tärklisest, bambusest ja söest. Bambus on üks kõige säästvamaid materjale maakeral, kasvab päevas kuni meeter. Selle kasti valmistamiseks töödeldakse bambust koos loodusliku tärklisega. Materjal on värvitud söega, ilma sünteetilisi värvaineid kasutamata.

 

Ümbertöötlus

SOLIDU karbi tootmiseks kasutatakse neitsiliku bambuse asemel bambusest valmistatud söögipulkade tootmisel saadud bambuslõikeid.

 

Biolagunev

Pakend komposteerub 45 päevaga. See võib olla isegi mulla jaoks kasulik, kuna tärklis on mulla toitaine. Lisaks saab seda kasutada täiendava süsivesikute allikana, segadas selle loomasöödaga. 

 

Saatmine

Kõik e-poe tellimused pakitakse ja saadetakse plastivabalt. Kasutame paberümbrikke, kaste ja täidiseid. Kasutame tarnijatelt saadud tooteid uuel otstarbel, seega võite saada tooted taaskasutatud karbis või taaskasutatud pakitäitega. 

Üldine tooteinfo: HAIR CANDY tahke juuksepalsam argaaniaõli ja sheavõiga, 55 g

Kauba ID: 6983762
Kategooria: Palsamid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,075 x 0,04 m, 0,055 kg
Ettenähtud: Lastele, Meestele, Naistele
Kaubamärk: Solidu
Tüüp: Niisutavad
Vaade: Solidu, niisutavad palsamid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Solidu tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

HAIR CANDY tahke juuksepalsam argaaniaõli ja sheavõiga, 55 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki