Palsam kuivadele juustele Alterna Caviar, 250ml

Täpsustused:
Tüüp: Kuivadele juustele, Niisutavad, Sära andvad, Siluvad, Toitvad, Juukseid tugevdavad, Igapäevaseks kasutamiseks
Maht: 250 ml
Kauba ID: 6483237

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Palsam kuivadele juustele Alterna Caviar, 250ml

Kasutamine: Kanda juustesse peale shampooniga pesu, lasta mõjuda ning loputada. 

Koostis:Water/Aqua/Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Isododecane, Glycerin, Dimethicone, Caviar Extract, Alaria Esculenta Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Jojoba Esters, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/ Iron Ferment, Phospholipids, Superoxide Dismutase, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Amodimethicone, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Isohexadecane, Tocopherol, Polysilicone-15, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Sodium Acetate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Acetic Acid, Glycereth-26, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Trideceth-12, PEG-4 Laurate, PEG-4 Dilaurate, PEG-4, Isopentyldiol, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum). (10-16-35826)

ALTERNA CAVIAR REPLENISHING MOISTURE CONDITIONER

 

Palsam kuivadele juustele.

 

Intensiivselt niisutav palsam taastab niiskustasakaalu ja kaitseb juukseid keskkonna kahjuliku mõju eest. Tulemuseks on pehmed, säravad, siledad ning elujõulised juuksed.

 

Palsam ei sisalda sulfaate, parabeene ning on sünteetiliste värvainete vaba.

1997. aastal tutvustati alternatiivset nägemust salongist, mis hõlmab: kõrgekvaliteedilisi juuksehooldustooteid ilma lisanditeta ja kahjulike koostisosadeta. Selleks on juuksehooldustoodete revolutsioon ... „Alterna“ . See on üks maailma juhtivamaid juuksehooldustoodete tootjaid.

„Alterna“ on algusest peale pakkunud nahahooldusteadustel põhinevaid kvaliteetseid tooteid. Patenteeritud tehnoloogiaga, näiteks, „Age Control Complex“ ja „Plumping Marine Complex“, on „Alterna“ otsustanud tuua tarbijate juuksehooldustoodetesse parima tehnoloogia.

„Alterna“ valikud on valmistatud looduslikest koostisosadest ja tippkvaliteedist. Suurepärane valem, millel on kliiniliselt tõestatud tulemused. Toodetakse ainult puhtaid, säästvaid koostisosi nagu kaaviar, bambus, merisiid, bambus ja kanepiõli.

„Alterna“ usub, et tootja toodetes sisalduv teave räägib temast rohkem. See tootja valib koostisosad madalaima keskkonnamõjuga orgaanilistest sertifitseeritud taludest. „Alterna“ tooted ei sisalda sulfaate, parabeene ega sünteetilisi värvaineid. Teaduslikes uuringutes ei ole katsetatud tooteid loomadel!

Palsam kuivadele juustele Alterna Caviar, 250ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Palsam kuivadele juustele Alterna Caviar, 250ml

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Palsam kuivadele juustele Alterna Caviar, 250ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki