Šampoon normaalsetele juustele John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo For Normal Hair, 60 ml

Täpsustused:
Juuksetüüp: Kõikidele juuksetüüpidele
Šampooni toime: Igapäevaseks kasutamiseks
Kauba ID: 4258972

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Šampoon normaalsetele juustele John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo For Normal Hair, 60 ml

Kasutamine: Niisutage juukseid, kandke neile šampoon ja loputage hoolikalt. Seejärel kasutage juustele sobivat John Masters Organics palsamit.

Koostis:Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Aqua (Water), Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Sodium Chloride, Caprylyl/Capryl Glucoside, Hydroxypropyl Guar, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Rice Protein, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Caramel, Camellia Sinensis (White Tea) Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Panthenol (Vitamin B5), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract*, Urtica Dioica (Nettle) Root Extract*, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Lavandula Hybrida (Lavender) Oil*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract*, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract*, Tocopherol (Vitamin E), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool** 

* Sertifitseeritud orgaanilised koostisosad
** naturaalsetest eeterlikest õlidest.

PH tasakaalustatud igapäevane šampoon normaalsetele juustele. Sisaldab lavendli- ja rosmariiniekstrakte. Samuti on kolmteist muud orgaanilist koostisosa, sojavalku ja nisu aminohappeid. Juuksed näevad välja läikivad, terved ja kergesti kontrollitavad.

„John Masters Organics“ kohta

„John Masters Organics“ usub loomulikku ilu. Me arvame, et kui sa näed hea välja ja tunned end hästi, räägib sinu ilu enda eest.


Kasutades looduslike koostisosade jõudu, loob „John Masters Organics“ tõhusaid juuste, naha ja kehahooldustooteid. Ütleme, et rakendame toodetele, mida igapäevaselt arendame, võttes arvesse koostisosade kvaliteeti ja seltskondlikkust, luues samasuguseid kõrgeid standardeid, luues samal ajal tõhusaid ja taimseid valemeid.


John Masters Organics, millel on rohkem kui 70 kauplust Jaapanis ja Ameerika Ühendriikides ning võimalus turustada veel 40 riigis üle maailma, püüab inspireerida inimesi loomulikult avastama ja turgutama oma ilu kogu maailmas.

Üldine tooteinfo: Šampoon normaalsetele juustele John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo For Normal Hair, 60 ml

Kauba ID: 4258972
Kategooria: Šampoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,07 x 0,1 m, 0,1 kg
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Šampooni tüüp: Vedelšampoon
Komplekt: Ei
Liin: John Masters Organics Lavender Rosemary
Maht: 60 ml
Kaubamärk: John Masters Organics
Juuksetüüp: Kõikidele juuksetüüpidele
Šampooni toime: Igapäevaseks kasutamiseks
Vaade: John Masters Organics, igapäevaseks kasutamiseks šampoonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik John Masters Organics tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Šampoon normaalsetele juustele John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo For Normal Hair, 60 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki