Komplekt By Kilian Straight to Heaven: EDP meestele 4x7.5 ml

Täpsustused:
Maht: 7.5 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kauba ID: 5686312
15348
20 46400 /l
Lisa korvi
751 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Komplekt By Kilian Straight to Heaven: EDP meestele 4x7.5 ml

Kiliani parfüümid on luksusbränd Pariisist, mille lõi Kilian Hennessy LVMH Grupist. Kilian veetis oma lapsepõlve Cognacis. Õppis ülikoolis kommunikatsiooni ja keeli ning kirjutas doktoritöö lõhnade semiootikast jumalike ja surelike vahel. Seejärel hakkas ta õppima parfüümide tootmist, hakkas end täiendama ning pühendas end täielikult parfüümiettevõtte loomisele.

2007. aastal asutaski Killian oma parfüümiettevõtte, mille juhtimises püüdis järgida perekonna traditsioone ning luua vaid kõrgeima kvaliteediga luksuskaupu. Tema eksklusiivse disainiga parfüümipudelid peidavad endas elegantseid lillearoome, idamaiseid vürtse ja luksuslikke puidunoote. Kiliani erilised ning unikaalsed aroomide kombinatisoonid ei jää kunagi märkamatuks.  

By Kilian Straight to Heaven - soe ning vürtsine aroomidesegu meestele!

Peamised aroominoodid: muskus, jasmiin, patšuli, seeder, merevaik, muskus, vanilje, rumm, kuivatatud puuviljad

See on sõltuvust tekitav parfüüm.
Mida on vaja selleks, et Hennessy perekonna mees otsustaks teadlikult oma saatust mitte seostada legendaarse konjaki tootmisega? Kilian Hennessy vastas sellele küsimusele 2007. aastal, kui ta rajas parfüümimaja By Kilian. Täna paistab see kaubamärk parfüümituru eliitmängijate seas silma.
Kilianile kuulub ka nn. "ökoluks" kontseptsioon: ostja ostab parfüümipudeli ainult üks kord ja seejärel vajadusel täidab pudelit. See uuendus on aidanud Kilianil tõusta väga kiiresti parfüümimaailma kõrgustesse. Teisalt on see loonud turul täiesti uue niši.
Kilian Scent House hämmastab  tarbijaid jätkuvalt: see on segu erakordsest keerukusest ja ajatust luksusest. By Kilian loob kodu jaoks ka lõhnastatud ehtekarpe ja lõhnavaid dekoratiivesemeid.
Kõik luksuslikud lõhnaained on kunstiteosed, mis teatud mõttes pole isegi materjalid. Mõnikord lummavad nad tipptoonidega, mõnikord keskmistega, mõnikord tsitruseliste lõhnaga ja mõnikord lihtsalt levitavad lõhnavine. Teisalt hoolivad aroomiloojad ka visuaalidest, mistõttu toodetakse eksklusiivse disainiga pudeleid ja karpe ning pakendamiseks kasutatakse luksuslikke materjale. See kõik on nagu teistsuguse elu kaja, mis viib meid gapäevaelust teise dimensiooni. 

Komplekt By Kilian Straight to Heaven: EDP meestele 4x7.5 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Idamaised - puidused

Nagu nimigi ütleb, paistavad idamaised-puidulised lõhnad silma oma rikkaliku iseloomu poolest, mille noodid pärinevad puudest, vaikudest, samblast, koorest, männiokastest ja põõsastest, aga ka juurtest. Maitsetaimedel ja lehtedel võib olla intensiivne mullane, puidune iseloom (nagu patšuli ja vetiver). Puidulõhnadele on iseloomulikud aromaatsed, tsitruselised lõhnanoodid. Südamenoodis on tavaliselt teravad ja kuivad puidunoodid, samas kui põhjanootides domineerivad vaigud või puit. Puidu koostisosad lisavad lõhnale rikkalikkust, soojust, elegantsust ja sügavust ning on seetõttu parfümeerias väga olulised. Puidu domineerivad parfüümid sisaldavad tavaliselt sandlipuud, mändi, patšuli, vetiverit ja seederit. Sandlipuu on kreemjas ja sensuaalne, patšuli meenutab sügavat metsa, vetiver on suitsune ja lopsakas, seeder on kuiv ja sirgjooneline ning Oud on keeruline ja raske. Meie valikus on palju idamaiseid puidu lõhnu. Nende hulka kuuluvad EDP, EDC, EDT, PP kontsentratsiooniga lõhnaained ning õliparfüümid ja lõhnaõlid. Lisaks pakume teile laia valikut nišilõhnasid erinevates kogustes ja lõhnakollektsioone kõige kuulsamate kaubamärkide poolt: "Calvin Klein", "Diesel", "Hugo Boss", "Dolce&Gabbana" jt.

Kas sa nuusutad ja tunned lõhnu, mida teised inimesed mööda tänavat kõndides kannavad? Kas Te tunnete parfüümi põhinoodid kergesti ära? Siis on Komplekt By Kilian Straight to Heaven: EDP meestele 4x7.5 ml parfüüm just Teile!

Komplekt By Kilian Straight to Heaven: EDP meestele 4x7.5 ml parfüüm on klassifitseeritud niširühma. Nišiparfüüm on kõrgekvaliteediline parfümeeria, mis kasutab ainult tippkvaliteediga koostisosi: jasmiini, roosi, kannikest, iirist või mimoosi. Selliste parfüümide tootmiseks kasutatavaid koostisosi kasvatatakse hoolikalt Prantsusmaa parfüümi pealinnas Grase. Selliste parfüümide valmistamisel ei pööra parfüümi tegijad oma pakendile suurt tähelepanu. Lõhn on kõige tähtsam nišiparfüümide tootmisel.

Nišiparfüüme nagu Komplekt By Kilian Straight to Heaven: EDP meestele 4x7.5 ml võib võrrelda kunstiteosega. Miks? Kuna parfümeeriatel on suur oht, et neilt varastatakse või neid kopeeritakse, edastades need ennem avalikkusele. Selliste lõhnade loomist katsetatakse sageli paljude lõhnaainetega, kuni lõpuks leitakse õiged tipu-, südame- ja põhinoodid.

Nišiparfüümid on suurepärane valik neile, kes on kaubanduslikest lõhnadest väsinud. Need on parfüümid, mis aitavad teil leida oma tõelise "Mina".

Komplekt By Kilian Straight to Heaven: EDP meestele 4x7.5 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Komplekt By Kilian Straight to Heaven: EDP meestele 4x7.5 ml

Kauba ID: 5686312
Kategooria: Parfüümid meestele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,14 x 0,14 m, 0,05 kg
Tüüp: Idamaised - puidused
Vaade: By Kilian, idamaised - puidused parfüümid meestele
Spetsifikatsioonid: Nišiparfüümid
Ettenähtud: Meestele
Maht: 7.5 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kaubamärk: By Kilian
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik By Kilian tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Komplekt By Kilian Straight to Heaven: EDP meestele 4x7.5 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki