Nuxe Happy In Pink kinkekomplekt naistele: eau de parfum EDP, 15 ml + dušigeel, 100 ml + kehaõli, 100 ml + lõhnaküünal, 70 g

Täpsustused:
Maht: 15 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kauba ID: 8799501

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Nuxe Happy In Pink kinkekomplekt naistele: eau de parfum EDP, 15 ml + dušigeel, 100 ml + kehaõli, 100 ml + lõhnaküünal, 70 g

Kasutamine: Kasutage seda eesmärgipäraselt.

Nuxe Happy In Pink kinkekomplekt on ideaalne valik naistele, kes armastavad lillelisi lõhnu ja soovivad luksuslikku enesehoolitsust. Komplekti kuuluvad 15 ml EDP parfüüm, 100 ml dušigeel, 100 ml kehaõli ja 70 g lõhnaküünal. Hellita ennast või üllata lähedast selle imelise kinkekomplektiga.

  • Lillelõhn : Selles komplektis olevad parfüümid on kauni ja naiseliku lillelõhnaga, mis tekitab värske ja elegantse tunde.
  • Luksuslik enesehooldus: dušigeel ja kehaõli muudavad teie naha hooldatuks ja hästi lõhnavaks.
  • Kvaliteetne kaubamärk: "Nuxe on mainekas kaubamärk, mis on tuntud oma kõrgekvaliteediliste ilutoodete poolest, nii et selles kinkekomplektis on garanteeritud parim kvaliteet.
  • Suurepärane kingitus: See kinkekomplekt on ideaalne valik, et tähistada mis tahes sündmust ja näidata oma austust, olenemata sellest, kas see on kingitus endale või kellegile teisele, kes on eriline.

Loodus koos luksusega - need on peamised koostisosad, mis moodustavad selle kaubamärgi ja filosoofia. „NUXE“ looja, kes on veendunud looduse maagilises jõus ja taimsetes omadustes, on loonud rea tooteid, mis suurendavad naha loomulikku ilu ja värskendavad peenete tekstuuride ja võrgutavate lõhnadega. Täna on maailmas „NUXE“ on üks populaarsemaid kaubamärke ilutööstuses.

1980. aastate alguses asutas Aliza Jabès Pariisis väikese laboratooriumi ja otsustas luua ilu kaubamärgi, mis oleks tema tooteid kasutatava naise jaoks tõhus ja sensuaalne. „Prodigious Oil“ - esimene kuiv multifunktsionaalne õli näole, kehale ja juustele. See oli esimene labor, kus loodi 1991. aastal tooteid neist huvitunud naistele. Uute toodete arendamisel liigub laboratoorium patenteeritud taimede ekstraktidesse2008. aastal otsustab Aliza Jabès minna kaugemale ja töötab oma „Bio-Beauté“ laboriga välja sertifitseeritud ökoloogilise nahahoolduse kaubamärgi „NUXE“.

„NUXE“ pakub ülimat nahahoolduse tunnet, naturaalset valemit, uut kuiva tekstuuri ja ainulaadset lõhna, mis annab tasakaalustatud efekti meie nahale ja juustele. Hellitage ennast „NUXE“ toodetega.

Nuxe Happy In Pink kinkekomplekt naistele: eau de parfum EDP, 15 ml + dušigeel, 100 ml + kehaõli, 100 ml + lõhnaküünal, 70 g

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Üldine tooteinfo: Nuxe Happy In Pink kinkekomplekt naistele: eau de parfum EDP, 15 ml + dušigeel, 100 ml + kehaõli, 100 ml + lõhnaküünal, 70 g

Kauba ID: 8799501
Kategooria: Parfüümid naistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,15 x 0,08 m, 1,1 kg
Tüüp: Lill
Vaade: Nuxe, lill parfüümid naistele
Ettenähtud: Naistele
Maht: 15 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kaubamärk: Nuxe
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nuxe tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nuxe Happy In Pink kinkekomplekt naistele: eau de parfum EDP, 15 ml + dušigeel, 100 ml + kehaõli, 100 ml + lõhnaküünal, 70 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki