Parfüüm Roja Parfums Scandal PP naistele, 50 ml

Täpsustused:
Maht: 50 ml
Kontsentratsioon: PP
Kauba ID: 9129431
35078
7 01560 /l
Lisa korvi
1326 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Parfüüm Roja Parfums Scandal PP naistele, 50 ml

Kasutamine: Pihustage aroomi otse kaelale ja randmetele, samuti kõrva taha ja juustele. Piisab vaid mõnest pihustusest, et lõhn püsiks kauakestev ja piisavalt intensiivne. Vältida otsest kokkupuudet silmade ja suuga.

Kui puhkeb skandaal, pöörduvad asjad peapeale ja saladused tulevad välja. Takistused lükatakse kõrvale ja piirid pannakse proovile. Sa kas peidad või võtad omaks....

Roja Parfums Scandal on lilleline parfüüm naistele, millel on eksootiliste lillede ja vürtside noodid. See sobib ideaalselt suveks, kuid on kaunilt ümardatud puiduliste nootidega, nii et see sobib ideaalselt ka õhtuseks kandmiseks.

Pöörane Scandal algab põnevate sidruni, piparmündi ja lavendli puhangutega, mis flirtivad ebatavalise rabarberinoodiga lopsakal ja sensuaalsel niidul, mis on põimitud tonkaubade meeldivate nüansside ümber. Kiusatus teha asju, mis põhjustavad skandaali, tagab, et sinust räägitakse.

Danger parfüümi pakend on luksuslik. Pudel on meisterlikult, käsitsi valmistatud toode, mis on valmistatud Prantsusmaal puhtast klaasist. Kuldne etikett on käsitsi valmistatud Inglismaal ja Roja Parfums'i sümboliks olev kaunistatud Swarovski kristallidega. Pakitud ilusasse ja luksuslikku karpi.

Roja Parfumsi Scandal on luksuse ja eksklusiivsuse kehastus. Kinkige endale parfüüme, mis muudavad teid ainulaadseks kõikjal, kuhu lähete.

Roja

Roja Parfums parfüümidel on erakordsed lõhnad ja nende sortimendis saavad lemmik aroomi avastada nii parfümeeriamaailma uustulnuk kui ka peene maitsega kõige nõudlikum parfüümitundja.

Roja Parfums on maailmakuulus ja hinnatud kaubamärk, mis loob selliseid parfümeeriatooteid, mida iseloomustab luksus ja kvaliteet. Iga Roja Parfums'i parfümeerija töö on nagu kunstiteos, kasutades ainult kõrgeima kvaliteediga materjale. Need võivad olla nii eksklusiivsed Roja Parfums'i lõhnad, mis ei jäta kedagi ükskõikseks ja muutuvad osaks iga inimese isiksusest, kes neid valib, kui ka ainulaadsed kodulõhnad, mis täidavad kompromissitu lõhnaga iga toanurga.

Iga äsja loodud Roja Parfums parfüüm saab osaks ettevõtte laiast valikust, kust leiate fusheri, lillede, shipra või isegi merevaigu lõhnu. Võimalikult laia publiku vajaduste rahuldamiseks saab Roja Parfumsi parfüümi osta erinevates kontsentratsioonides, näiteks PP või EDP. Nii et igaüks saab valida endale sobivaima lõhna tüübi ja intensiivsuse ning nautida Roja Parfums'i parfüümide sensoorset naudingut. Ettevõtte asutaja Roja Dove ütleb: "Kui me leiame parfüümi, mis muutub osaks meist, aitab selle lõhn meil saada oma tõeliseks iseendaks. Me muutume seksikamaks, toniseeritumaks ja lõpuks usume, et kõik on võimalik. Just seda ma tahtsingi, et surematuks muuta parfümeeria maagiline jõud oma brändis."

Et peegeldada erakordset tähelepanu, mida Roja Parfums pöörab kvaliteedile ja luksusele, järgib parfüümifirma seda lähenemist ka oma parfüümipudelite ja muude pakendite kujunduses. Iga Roja Parfums'i parfüüm on paigutatud rafineeritud, käsitsi valmistatud pudelisse, mis on sama ainulaadne ja eksklusiivne nagu iga Roja Parfums'i parfüüm. Selline parfüümipakendi disain näib ühendavat kahte vastandlikku poolust - lõputut maisust ja peent luksust. Tulemuseks on Roja Parfums'i tõelise käsitöö ja laitmatu kvaliteediga looming, kus iga element on eriline ja õhkab kirjeldamatut luksust.

Roja Parfums on ettevõte, kus sünnivad nii meestele kui naistele kvaliteetsed aroomid.

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Ärge kasutage, kui teil on talumatus mõne koostisosa suhtes või kui teil on kahjustunud nahk.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Üldine tooteinfo: Parfüüm Roja Parfums Scandal PP naistele, 50 ml

Kauba ID: 9129431
Kategooria: Parfüümid naistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,39 x 0,08 m, 0,4 kg
Tüüp: Lill
Vaade: Roja, lill parfüümid naistele
Ettenähtud: Naistele
Maht: 50 ml
Kontsentratsioon: PP
Kaubamärk: Roja
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Roja tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Parfüüm Roja Parfums Scandal PP naistele, 50 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki