Parfüüm Elizabeth Taylor Forever Elizabeth EDP naistele, 2 ml

Täpsustused:
Maht: 2 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kauba ID: 9702222
503
2 51500 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Parfüüm Elizabeth Taylor Forever Elizabeth EDP naistele, 2 ml

Kasutamine: Soovitatav on pihustada pulsseerivaid kehaosi – randmeid, põlvi, kaela, kõrvade taha, samuti kaenlaaluste sisepinda. Laske kuivada, ärge hõõruge, kuna see võib lõhna muuta.

Elizabeth Taylor Forever Elizabeth EDP on parfüümi kvintessents, milles peitub ajatu elegants ja rafineeritus. See lõhn on mõeldud naistele, kes hindavad elu peenemate asjade tähtsust, ning selles lõhnas on kombineeritud lillelised ja puuviljased noodid, et luua luksuslik ja meeldejääv aroom. Ideaalne neile, kes soovivad kanda Elizabeth Taylori glamuuri ja võlu endaga kaasas kogu päeva jooksul.

  • Peenike maht: Kompaktne 2 ml pudel, mis sobib ideaalselt värskenduseks teel olles või elegantseks täienduseks igale kollektsioonile.
  • Lilleline ja puuviljane aroom: Harmooniline lõhnanootide segu, mis võlub meeled ja jätab püsiva mulje.
  • Kõrge kontsentratsioon: Eau de Parfum (EDP) pakub rikkalikku, kauakestvat lõhnakogemust, mis eristab seda kergematest lõhnakontsentratsioonidest.
  • Ikooniline kaubamärk: Elizabeth Taylor, mis on klassikalise ilu ja glamuuri sünonüüm, tagab selle lõhna kvaliteedi ja atraktiivsuse.

Elizabeth Taylor

Legendaarse briti päritolu näitlejanna Elizabeth Taylori loodud parfüümi jumaldavad siiani naised üle maailma. Tema autentne isiksus, naiselik sensuaalsus ja mitmekülgsus on äriedu aluseks. 1987. aastal alustas ta oma teekonda parfüümimaailmas ja temast sai esimene kuulsus, kes oma parfüümi välja lasi. Tema esimene parfüüm "Passion" on eksootilise, romantilise ja elegantse lõhnakombinatsiooniga. Parfüüm on mõeldud saatuslikule ja trotslikule naisele, kes eelistab rikkalikke idamaiseid lõhnu ja dramaatilisi toone, mis sisaldavad ka rikkalikku naha, vanilje, muskuse ja tamme segu. Tõenäoliselt ei kujuta me filmilegendi ette ilma teemantideta, mida ta jumaldas. Hämmastav, klassikalise lillelõhnaga "White Diamonds" väljendab suurepäraselt näitlejanna kirge elu vastu ja iga Elizabeth Taylori austaja peaks seda parfüümi kindlasti proovima. Näitlejanna on korduvalt öelnud, et iga naine on nagu teemant ja parfüüm nagu teemandid pudelis, mis paljastavad naiselikku sädet. Oma parfüümide loomisel tegi Taylor koostööd tippklassi parfüümikunstnikega ning lõi ainult tooteid, mida tema isegi kannaks. Sestap pole asjata, et näitlejanna on selles valdkonnas tehtud töö eest palju auhindu võitnud. Elizabeth Taylori parfüüm on säravatele ja kompromissitutele naistele nagu näitlejanna ise.

Parfüüm Elizabeth Taylor Forever Elizabeth EDP naistele, 2 ml Elizabeth Taylor

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Puuviljased

Puuviljased lõhnad on kõige eksootilisemate puuviljade ja marjade nootidega lõhnad, mis ei ole mitte ainult täiuslik parfüüm tüdrukutele ja teismelistele, vaid sobivad ka igas vanuses ja stiilis naistele. Alates mustsõstrast ja kirsist kuni värskendavate puuviljakokteilideni on need aroomid kõigist žanritest kõige lõbusamad ja meeleolukamad. Lisaks täiendavad puuviljanoodid suurepäraselt teisi koostisosi, tuues esile paljud lillelised tahud ja muudki. Puuviljalõhnad ja -segud mõjuvad väidetavalt isiksusele rõõmustavalt, tõstes tuju ja andes enesekindlust. Meie sortimendist leiate palju puuviljaseid aroome - need on EDP, EDT, EDC kontsentratsiooniga lõhnad ning õliparfüümid ja lõhnaõli. Lisaks pakume teile laia valikut nišilõhnasid erinevates kogustes, samuti lõhna- ja parfüümikollektsioone kõige kuulsamatelt kaubamärkidelt nagu “Calvin Klein”, “Dolce & Gabbana”, “Hugo Boss”, “Guess”, “Lacoste”, “Burberry” jne.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Parfüüm Elizabeth Taylor Forever Elizabeth EDP naistele, 2 ml

Kauba ID: 9702222
Kategooria: Parfüümid naistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,01 x 0,01 m, 0,01 kg
Lõhnanoodid: Lillelised, Puuviljased
Vaade: Elizabeth Taylor, lillelised parfüümid naistele, Elizabeth Taylor, puuviljased parfüümid naistele
Ettenähtud: Naistele
Maht: 2 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kaubamärk: Elizabeth Taylor
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Elizabeth Taylor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Parfüüm Elizabeth Taylor Forever Elizabeth EDP naistele, 2 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki