Tualettvesi Oscar de la Renta Alibi EDT naistele, 50 ml

Täpsustused:
Maht: 50 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kauba ID: 9655176
3579
71580 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

19. juunist

000

Smartpost pakiautomaat

19. juunist

259

Postkontor

20. juunist

199

Omniva pakiautomaat

20. juunist

219

DPD pakiautomaat

20. juunist

249

Kuller

20. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

19. juunist

259

Postkontor

20. juunist

199

Omniva pakiautomaat

20. juunist

219

DPD pakiautomaat

20. juunist

249

Kuller

20. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tualettvesi Oscar de la Renta Alibi EDT naistele, 50 ml

Kasutamine: Soovitatav on parfüümi pihustada keha pulbitsevatele aladele – randmetele, põlvedele, kaelale, kõrvade taha, samuti ka sisemistele küünarnukkidele. Lasta kuivada, mitte hõõruda, kuna lõhn võib muutuda.

Oscar de la Renta Alibi EDT naistele, mis on kapseldatud 50 ml pudelisse, on lõhn, mis kehastab värskust ja elegantsi. See sobib ideaalselt kaasaegsele naisele, kes hindab lõhna, mis täiendab tema dünaamilist elustiili ja lisab oma igapäevasele esinemisele rafineeritust. Lõhnasegu on loodud brändi poolt, mis on tuntud oma pühendumuse eest kvaliteedile ja luksusele, mistõttu on see ideaalne valik neile, kes soovivad oma lõhnaga statement'i teha.

  • Brändi prestiiž: Oscar de la Renta, mis on elegantsi ja rafineerituse sünonüüm, tagab, et see lõhn vastab kõrgeimatele kvaliteedi- ja luksusstandarditele.
  • Värske lõhnaprofiil: See spetsiaalselt naistele loodud EDT pakub värskendavat lõhna, mis sobib ideaalselt nii päevaseks kui ka õhtuseks kandmiseks.
  • Mugav suurus: 50 ml pudel sobib ideaalselt nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka reisimiseks, mistõttu on lihtne kanda oma signatuurlõhna kõikjale kaasa.
  • EDT kontsentratsioon: Pakub täiuslikku tasakaalu pikaealisuse ja peenuse vahel, mis teeb sellest suurepärase valiku neile, kes eelistavad lõhna, mis on märgatav, kuid ei ole ülevoolav.

Oscar de la Renta

Dėmesys detalėms, unikalūs dizainai ir aukščiausia daiktų kokybė - tai skiriamieji mados ir parfumerijos dizainerio Oscaro de la Renta bruožai. Jo laikui nepavaldžios drabužių, aksesuarų ir grožio prekės įkvepia pasitikėjimo savimi ir lavina estetinį skonį. Pats Oscar de la Renta gimė Dominikos Respublikoje, o jau 1965-siais įkūrė nuosavą mados ženklą. Jo kurti dizainai netrukus išpopuliarėjo visame pasaulyje. Pirmieji šio dizainerio kvepalai „Oscar“ buvo sukurti 1977 metais, užvaldydami žmonių širdis ir uosles ir nugabendami juos į gėlių sodą, kuriame yra ir saldaus bei gundančio muskuso tonų. Dizaineris teigė, kad kvepalų kūrimas jam yra intymus procesas, prilygstantis antrai odai ir tokiu būdu jis padeda moterims išlaisvinti savąją prigimtį. „Oscar de la Renta“ kvepalai yra išskirtiniai, kaip ir kūrėjo mados linija, o jų aromatai paryškins kiekvienos moters eleganciją bei svajingą jausmingumą. Dėl savo išskirtinumo ir prabangos, dizainerio sukurtas prekinis ženklas dar iki šių dienų yra puikiai pažįstamas ir vertinamas visame pasaulyje. Jei norite pasijusti ypatingai, tikrai neapsiriksite pasirinkę bet kuriuos iš kolekcijoje esančių kvepalų, kurių pagalba paliksite nepamirštamą įspūdį ir spinduliuosite energija bei grakštumu.

Tualettvesi Oscar de la Renta Alibi EDT naistele, 50 ml Oscar de la Renta

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Värsked

Värsked lõhnad on paljude lemmikud ja eriti populaarsed parfümeerias. Tavaliselt koosnevad need tsitruselistest, veest ja rohelistest nootidest. See tähendab, et nende aroomid on värsked, särtsakad ja erksad. Neis on tunda sidruni, bergamoti, apelsini, greibi, mandariini ja teisi noote. Huvitav fakt on see, et neid noote kutsutakse mõneti juhuslikult ka "Hesperiidiks" Kreeka mütoloogia nümfide Hesperiidide järgi. Üldjuhul seostatakse värskeid lõhnu puhtusega ja sageli on tegemist tualettvee versioonidega, kuigi praegu töötatakse välja ka kauakestvaid parfüüme, mis meenutavad vürtsikat stiili. Need on eriti hinnatud, sest paljud tsitruselised lõhnad aurustuvad kiiremini (eriti kuiva naha puhul) ning õlid on kõige kergemad ained parfümeerias. Tugevamad kontsentratsioonid võimaldavad värskusel pakkuda ergutavat naudingut mitmeks tunniks. Mõned värsked lõhnad sobivad ideaalselt kevadeks ja suveks, sest need meenutavad meretuult, teised aga lõhnavad nagu päikesepaiste pudelis. Paljud inimesed arvavad, et värske parfüüm aitab alati tuju tõsta.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Tualettvesi Oscar de la Renta Alibi EDT naistele, 50 ml

Kauba ID: 9655176
Kategooria: Parfüümid naistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,2 x 0,15 m, 0,2 kg
Lõhnanoodid: Värsked
Vaade: Oscar de la Renta, värsked parfüümid naistele
Ettenähtud: Naistele
Maht: 50 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kaubamärk: Oscar de la Renta
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Oscar de la Renta tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tualettvesi Oscar de la Renta Alibi EDT naistele, 50 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki