Suitsuandur Ajax FireProtect

Täpsustused:
Detektori tüüp: Suits
Kauba ID: 100327

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Suitsuandur Ajax FireProtect

  • Kompaktne ja juhtmevaba. Kinnitage see sinna, kuhu soovite, mitte sinna, kus juhtmed on.
  • Unikaalne „Jeweler“ juhtmevaba tehnoloogia pakub väga turvalist ühendust juhtimiskeskusega kuni 1300 meetri kauguselt.
  • Integreeritud sireen.
  • Mõeldud kasutamiseks „Ajax“ turvasüsteemi osana, kuid võib kasutada ka eraldiseisvana.
  • Seadet on lihtne paigaldada ja hallata nutitelefoni kaudu.
  • Seade on kaitstud sideprobleemide eest.
  • Minimalistlik ja kaasaegse disainiga detektor sobib igasse interjööri.
  • Vahetatavad standardpatareid, toimivad kuni 4 aastat.

Tulekahju paneb ohtu mitte ainult vara, vaid ka inimelud. Seetõttu on suitsuandur igas eluruumis või kontoris vajalik turvameede. „Ajax FireProtect“ suitsuandur mitte ainult ei tuvasta suitsu, vaid ka järsku temperatuurimuutust ruumis. Kui see suureneb 54-65 ° C-ni, nagu suitsu tuvastamisel, käivitub detektori sireen. 

Lisaks, detektorit „Ajax Hub“ ühendades saate detektori seadeid hõlpsasti juhtida ja muuta spetsiaalse rakenduse abil. Ja mis kõige tähtsam, tulekahju ohu korral ei aktiveerita mitte ainult sireen, vaid ka Teie nutiseadmele ja turvateenusele saadetakse hoiatusteade, juhul kui teie turvasüsteem on ühendatud turvateenuse süsteemiga. Nii et isegi ilma kodus või kontoris olemata saate tegutseda ja oma vara päästa. „Ajax FireProtect“ suitsuandur võib töötada eraldiseisva seadmena. Seadme võimekust ei kasutata siiski maksimaalselt - see täidaks ainult tavalisi funktsioone: suitsu ja äkilise temperatuurimuutuse tuvastamist ja kohalikku helisignaali.

Tuvastab ja edastab tegelikke riske. Suits ei ole alati esimene tulekahju märk - siseõhu kõrge temperatuur võib olla märk tulekahjust. Seetõttu teavitab „Ajax FireProtect“ suitsuandur potentsiaalsest tuleohust mitte ainult suitsu avastamisel, vaid ka ruumitemperatuuri järsu tõusu puhul. See tähendab, et teil on rohkem võimalusi katastroofi vältimiseks.

Suur vahemaa - ei ole takistuseks. „Ajax FireProtect“ saab paigaldada kuni 1300 meetri kaugusele „Ajax Hub“ nutikast juhtpaneelist tänu kaugside „Jeweler“ tehnoloogiale. Isegi kui sa elad oma majas, saate „Ajax FireProtect“ suitsuanduri turvaliselt paigaldada mis tahes ruumi - signaal jõuab kergesti juhtpaneeli.

Lihtne paigaldada ja hallata. „SmartBracket“ spetsiaalsete hoidikutega saate suitsuanduri kergesti kinnitada. Ühendage seade „Ajax“ turvasüsteemiga skaneerides pakendil olevat QR-koodi nutika seadmega ja tehes „Ajax Security System“ rakenduses mõned sammud.

Vali ja õige ajastus. „Ajax FireProtect“ suitsuanduril on sisseehitatud sireen, seega tulekahju korral hakkab see häält tegema kuni 85 dB tugevusega. Suitsu avastades saadab detektor kohe intelligentsele keskusele signaali ja viimane hoiatab teid nutitelefoni sõnumiga.

Aku pikk tööaeg. Suitsuandur "Ajax FireProtect" töötab standardsete vahetatavate patareidega. Seade kasutab energiat tõhusalt, nii et üks aku kestab kuni 4 aastat.

* „Ajax FireProtect“ suitsuanduri täieliku potentsiaali kasutamiseks peab see olema ühendatud nutika keskusega. Teil on vaja ka nutiseadet, millel on „Android 4.1", „iOS 9" või nende operatsioonisüsteemide hilisem versioon.

Üldine tooteinfo: Suitsuandur Ajax FireProtect

Kauba ID: 100327
Kategooria: Suitsuandurid, gaasiandurid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,132 x 0,132 x 0,031 m, 0,22 kg
Nutiseade: Jah
Vajaminevad patareid: Jah
Detektori tüüp: Suits
Vaade: Ajax, suits suitsuandurid, gaasiandurid
Kaubamärk: Ajax
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ajax tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Suitsuandur Ajax FireProtect
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki