IP-kaamera Xiaomi välikaamera CW400

Täpsustused:
Tüüp: IP kaamerad
Kauba ID: 9562301
7031

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
734 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: IP-kaamera Xiaomi välikaamera CW400

Xiaomi CW400 välikaamera

Veetakistusega Wi-Fi 2.5K 4MPx pöörlev väli-IP-kaamera Xiaomi välikaamera CW400 - jälgimisseade peamised omadused:

  • Intelligentne, täisvärvilise öönägemise funktsioon

  • Resolutsioon: 2.5K 4MPx

  • Vetikakindel: IP66

  • Kaksikantenniline võrk

  • Kahepoolne kõneside

  • Persona tuvastamine koos täiustatud AI

  • Audio- ja visuaalsed hoiatussüsteemid

  • Kaaderfotograafia

  • Sobivus Xiaomi Home / Mi Home

  • mobiilirakendusega.

  • Multipaigaldusvõimalused

  • Toode iš ametlik, Poola turustus, Euroopa turu jaoks!

Xiaomi välikaamera CW400 - selgeid 2.5K resolutsiooniga pilte pakkuv IP PTZ välikaamera.

Xiaomi välikaamera CW400 on innovatiivne IP välikaamera, mis viib teie kodu turvalisuse järgmisele tasemele!

Taidetud funktsioonide ja tehnoloogiaga võid olla kindel, et sinu kodu on korralikult kaitstud, olenemata ilmastikutingimustest.

  • Xiaomi CW400 välikaamera kõige olulisem aspekt on selle võime jäädvustada videot 2,5K resolutsiooniga. See tähendab, et Xiaomi CW400 välikaamera jäädvustab iga detaili silmapaistva selgusega, mis võimaldab teil inimesi ja sündmusi parimal võimalikul viisil tuvastada. Olgu päeval või öösel, Xiaomi CW400 välikaameraga saate alati selged ja teravad pildid.

  • Kaamera Xiaomi CW400 välikaamera üks unikaalseid omadusi on käepärane värviline öönägemine. Isegi hämarates tingimustes näete videotes detaile. See annab teile suurema kindlustunde, et keegi ei jää teie tähelepanust ilma, isegi öösel.

  • Kaamera Xiaomi CW400 on ka veekindel vastavalt standardile IP66, mis muudab selle kindlaks vihma, lume ja muude ebasoodsate ilmastikutingimuste suhtes. Ei ole vaja muretseda, et Xiaomi CW400 välikaamera saaks ebasoodsate ilmastikutingimuste tõttu kahjustada, seega võib selle paigaldada õue ilma vähimagi mureta.

  • Kaks antenni stabiilse võrguühenduse tagamiseks on veel üks omadus, mis parandab Xiaomi CW400 välikaamera kvaliteeti. Seega võid olla kindel, et video edastatakse seadmesse ilma igasuguste häirete või viivitusteta.

  • Xiaomi CW400 välikaamera pakub ka kahepoolset häältuge, nii et saate kaamera kaudu nii kuulata kui ka rääkida. See on kasulik funktsioon, kui suhtlete kaamera läheduses olevate inimestega, näiteks kulleritega või külastajatega.

  • Selgituseks kasutab Xiaomi CW400 välikaamera inimeste tuvastamiseks tehisintellekti, nii et see suudab teavitada teid, kui soovimatu inimene ilmub. Audio- ja videohäiresüsteemid suurendavad veelgi teie kodu turvalisust.

  • Es tasub mainida ka Xiaomi välikaamera CW400 valvekaamera time-lapse fotofunktsiooni, mis võimaldab suurte avadega piltide salvestamist 4 MPx resolutsiooniga. See tagab, et iga pilt jäädvustab ka kõige peenemad detailid.

  • Kokkuvõttes on Xiaomi välikaamera CW400 täiustatud välikaamera, mis pakub kvaliteetseid pilte ilmastikutingimustest sõltumata. Kui te muretsete oma kodu turvalisuse pärast ja soovite mugavalt jälgida, mis väljas toimub, vastab see kaamera kindlasti teie ootustele.

Xiaomi CW400 välikaamera - täiustatud öövaatlusfunktsioonid värviliste ja selgete piltide saamiseks ka öösel!

Siaomi CW400 välikaamera on suurepärane näide täiustatud öövaatlustehnoloogiast, mis parandab oluliselt pildikvaliteeti hämarates tingimustes, isegi öösel.

See võimaldab Xiaomi välikaamera CW400 kasutajatel nautida heledat värvilist pilti ööpäevaringselt, ilma et nad peaksid ümber lülituma mustvalgesse režiimi.

  • Kaamera Xiaomi Outdoor Camera CW400 öönägemissüsteemi peamised komponendid on neli lampi, mis töötavad koos kaamera išmanilise algoritmiga. Need lambid võimaldavad kaameral jäädvustada monokroomseid pilte ka vähese valguse tingimustes. See tähendab, et te ei pea pimedal ajal vaatama teravaid ja loetamatuid kaadreid.

  • Lisaks on integreeritud valged tuled eriti kasulikud öösel. Need süttivad automaatselt, kui Xiaomi CW400 välikaamera tuvastab, et selle vaateväljas on inimene. See tagab, et pilt on tõesti selge ja et kaamera lähedal olevaid inimesi saab näha ka täielikus pimeduses. See lahendus ei tõhusta mitte ainult kodu turvalisust, kuna Xiaomi välikaamera CW400 suudab inimest öösel paremini tuvastada, vaid võimaldab ka sündmuste jälgimist ja salvestamist mis tahes kellaaegadel, sõltumata ümbritseva valguse tasemest.

Xiaomi välikaamera CW400 - pöörlev IP välikaamera, ilmastikukindel (IP66)

Siaomi CW400 välikaamera on ei ainult täiustatud IP-kaamera välistingimustes, vaid ka spetsiaalselt karmide ilmastikuolude jaoks mõeldud mudel.

Vee- ja tolmukindel vastavalt IP66, Xiaomi välikaamera CW400 on valmis mis tahes välistingimusteks.

  • Professionaalne konstruktsioon koos IP66 veekindlusega tähendab, et Xiaomi välikaamera CW400 on täielikult kaitstud tugeva vihma, lume, lörtsi ja tolmu eest. Olenemata sellest, kas elad niiskes, tugevate vihmadega kliimas või kuivas ja kuumas kohas, Xiaomi CW400 välikaamera töötab alati usaldusväärselt!

  • Kindla väliskonstruktsioon tagab suurepärase kaitse ebasoodsate ilmastikuolude eest. Sa ei pea muretsema, et äärmuslikud temperatuurid, vihm või puhanguline tuul kaamerat kahjustavad. See muudab selle täiuslikuks välitingimustesse paigaldamiseks, kui vajate usaldusväärset kaitset ja jälgimist.

  • Xiaomi välikaamera CW400 on pöörlev IP-kaamera välistingimustes, mis ei paku mitte ainult täiustatud seirefunktsioone, vaid on tänu IP66 standardile vastavale konstruktsioonile ka täielikult ilmastikukindel. See lahendus on ideaalne neile, kes vajavad usaldusväärset kaitset ja järelevalvet väljaspool kodu, sõltumata asukohast ja valitsevatest ilmastikutingimustest.

Xiaomi välikaamera CW400 - 360&kraadi horisontaalselt ja 160&kraadi vertikaalselt kahekordse kardaaniga

Xiaomi välikaamera CW400 on väljakukaamera, mis defineerib uuesti viisi, kuidas oma vara üle silma peal hoida.

  • See omab ainulaadset kaksikordse pööratava kardaanfunktsiooni, mis võimaldab täielikku 360-kraadist horisontaalset ja 160-kraadist vertikaalset pöörlemisulatust. Selle tulemusena ei saa Xiaomi välikaamera CW400 kasutajad mitte ainult lahenduse turvalisuse išsams, vaid ka paindlikkuse ja võimaluse jälgida oma vara iga nurka.

  • Siaomi Outdoor Camera CW400 dual gimbal on uuenduslik lahendus, mis võimaldab kaamerat vabalt erinevates suundades liigutada. Tänu 360° horisontaalsele pöörlemisele tähendab see, et Xiaomi välikaamera CW400 saab jälgida kogu ümbritsevat ala, ilma et peaks kogu konstruktsiooni liigutama. Lisaks sellele võimaldab vertikaalne pööramine 160° IP-kaamera Xiaomi Outdoor Camera CW400 jälgida ka üles ja alla, mis on kasulik hoone või ala erinevate tasandite jälgimisel.

  • Taolise paindlikkuse tõttu pakub Xiaomi välikaamera CW400 IP-kaamera igakülgset kinnistu jälgimist ilma pimedate nurkade või piiranguteta. Ükskõik, kas soovite jälgida oma tagahoovi, parklat või hoone sissepääsu, kaamera suudab anda selge ülevaate kõigest.

Xiaomi CW400 välikaamera - täiustatud Wi-Fi signaali eraldusvõime, suure võimsusega topeltantenn

Xiaomi välikaamera CW400 on jälgimisseade, mis hoolitseb Wi-Fi signaali stabiilsuse ja helikvaliteedi eest, mis on tõhusa jälgimise jaoks hädavajalik.

Kaamera pakub oma kõrge võimsusega topeltantenniga mitmeid olulisi eeliseid:

  • Kõrge võimsusega topeltantenn on lahendus, mis suurendab Xiaomi välikaamera CW400 Wi-Fi-signaali ulatust. See tähendab, et kaamera suudab säilitada stabiilse ühenduse võrguga pikkade vahemaade tagant, ilma et signaali kvaliteet väheneks. See on eriti oluline suurte ruumidega alade jälgimisel või siis, kui Xiaomi Outdoor Camera CW400 on paigutatud Wi-Fi ruuterist kaugemale.

  • Tugevdatud Wi-Fi signaali tugevusega tagab Xiaomi CW400 IP-valvekaamera katkematu järelevalve jälgitava ala üle. Ei ole ohtu, et ühendus katkeks olulistel hetkedel, mis tähendab, et kaamera on alati valmis videot salvestama ja edastama.

  • &Scaroni lahendus võimaldab kasutajatel nautida mitte ainult turvalisust, vaid ka kindlustunnet, et Xiaomi CW400 välikaamera on alati ühendatud ja ajakohane. Ei pea muretsema Wi-Fi signaali häirete või pildikvaliteedi languse pärast.

Xiaomi välikaamera CW400 - iš käsitsi tuvastamine, helisignaal ja&nbsphelisignaal, rakendusesisesed sõnumid

Xiaomi Outdoor Camera CW400 on väljakukaamera, mis kasutab inimeste tuvastamiseks täiustatud tehisintellekti.

  • I&Scaroni jõudlus on muljetavaldav - see aktiveerib videosalvestuse ja saadab i&scaroni telefonile meeldetuletusi ainult siis, kui tuvastab inimese kohaloleku. Nii välditakse ebavajalikke teateid ja saate keskenduda tegelikele ohtudele. See tähendab, et te ei saa teateid iga kord, kui Xiaomi välikaamera CW400 vaateväljas tuvastatakse liikumist, mis suurendab oluliselt jälgimise tõhusust.

  • See ei ole veel kõik - Xiaomi CW400 ei tuvasta mitte ainult inimeste kohalolekut, vaid kaitseb ka aktiivselt ennast. Kui see tuvastab inimese, aktiveerib ta helisignaali ja vilgutab välkuvad tuled, pakkudes potentsiaalsetele sissetungijatele võimsat heidutust

  • Lisaks saadab Xiaomi CW400 välikaamera hoiatussõnumeid Mi Home / Xiaomi Home rakendusse, nii et kasutaja on olukorrast kohe teadlik ja saab võtta asjakohaseid meetmeid.

  • Siaomi CW400 välikaamera mitte ainult ei jälgi, vaid kaaktiivselt tegutseb turvalisuse suurendamiseks. See on ideaalne lahendus inimestele, kes soovivad olla kindlad, et nende kodu on tõhusalt kaitstud ja et järelevalve on&šmanus ja&nbspsobitud nende tegelikele vajadustele.

Xiaomi välikaamera CW400 - kaasaegne valvekaamera kahesuunalise kommunikatsiooniga

  • S tänu sisseehitatud suure tundlikkusega mikrofonile saavad Xiaomi Outdoor Camera CW400 kasutajad pidada reaalajas vestlusi kaamera lähedal asuvate inimestega. See võimaldab neil mitte ainult suhelda külastajate või kulleritega, vaid ka heidutada võimalikke sissetungijaid, rääkides nendega. Mikrofon töötab tõhusalt sisuliselt isegi rasketes välistingimustes ja annab selget, puhast heli.

  • Kvaliteetne kõlar Xiaomi välikaamera CW400 tagab selge ja selge heli. See tähendab, et ei saa mitte ainult kuulata, vaid ka edastada olulist teavet, anda juhiseid või hoiatada - soovimatu kohaloleku korral.

  • Intelligentne müravähendus töötab tõrgeteta igas välitingimustes, vähendades häireid ja müra, tagades, et dialoogid on alati selged ja arusaadavad. Selle tulemusel ei pea te muretsema probleemsete helitingimuste pärast õues ning suhtlus läheduses olevate inimestega Xiaomi välikaamera CW400 on alati mugav ja tõhus.

Veetakistusega Wi-Fi 2.5K 4MPx Xiaomi välikaamera CW400 - tehnilised andmed ja spetsifikatsioonid:

    • Toote nimi: MJSXJ04HL

    • Resolutsioon: 2560x1440

    • Resolutsioon: 2560x1440

    • Aperatuur: F1.6

    • Objektiivi vaatenurk: 113&deg

    • Video kodeerimine: H.265

    • Vabakanalid: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz

    • MicroSD-kaart (toetab kuni 256 GB, ei kuulu komplekti)

    • Sobib: Xiaomi Home / Mi Home rakendus Android 8. 0 või iOS 12.0 ja uuemad

    • Sisendvõimsus: 12 V/1 A

    • Veetakistuse hinnang: IP66

    • Ühiku töötemperatuur: 30°C-60°C

    • Adapteri töötemperatuur: -30°C-45°C

    • Pakendi sisu: kaamera x1, toiteallikas x1, seinakinnitus x1, veekindel kummist toiteallikas x1, seinale/katusele kinnitamise kleebis x1, kruvitarvikute komplekt x1, kasutusjuhend x1

.

.

.

.

.

.

Xiaomi

Xiaomi sisenes riistvarasegmendi turule koos Mi One telefoni tutvustamisega 2011. aastal. Xiaomi meeskond keskendus kvaliteetsete seadmete väljatöötamisele ja müümisele madalamate kuludega kui tol ajal turul olevad konkurendid. Nad soovisid teenida tulu nii oma teenustest ja nende sisust.
Täna müüb ettevõte lisaks mobiiltelefonidele ka palju muud: mobiilirakendusi, sülearvuteid, kodutehnikat ja nutikodu seadmeid.
Sõna "Xiaomi" tähendus on "Soros" ja vähesed teated näitavad, et see tähendab ka "riisi". Lei Jun seob sõna "Xiao" budistliku kontseptsiooniga, et "üks riisitera on sama suur kui mägi", mis näitab ettevõtte mentaliteeti.
Ettevõtte logo, valgele taustale kirjutatud sõna "MI", on paigutatud oranži ristkülikusse. "MI" tähistab "mobiilset internetti" ja Xiaomi mainis, et seda võib lugeda kui "võimatut missiooni", kajastades kõiki väljakutseid, mida ettevõte on seni kogenud.
Xiaomi visioon on muuta kvaliteetne tehnoloogia kõigile kättesaadavaks ja ettevõtte moto on "" Innovatsioon kõigile ". Ettevõte võimaldab seda oma kvaliteetsete toodete ja suurepäraste teenustega. 

IP-kaamera Xiaomi välikaamera CW400 Xiaomi

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: IP-kaamera Xiaomi välikaamera CW400

Kauba ID: 9562301
Kategooria: Valvekaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,25 x 0,35 m, 2 kg
Tüüp: IP kaamerad
Vaade: Xiaomi, ip kaamerad valvekaamerad
Kaubamärk: Xiaomi
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Xiaomi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

IP-kaamera Xiaomi välikaamera CW400
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki