Väli turvakaamera Ring Spotlight Cam Wired

Täpsustused:
Tüüp: Turvakaamerad
Kauba ID: 2258807

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Väli turvakaamera Ring Spotlight Cam Wired

Turvalisem kodu\r\nKaitse ja jälgi oma kodu selle Spotlight Cam nutika turvakaameraga, millel on kvaliteetne 1080p HD videokvaliteet, lainurk kaamera vaateväli ning sisseehitatud mikrofon ja kõlarid.\r\n\r\nKaitse tervet oma hoovi\r\nSpotlight Cam suudab tänu sisseehitatud arenenud liikumisanduritele tuvastada iga liikumise. Kaameral on lai 140-kraadine vaateväli. \r\n\r\nLihtne paigaldus, edasijõudnud funktsioonid\r\nKuigi turvakaamera paigaldus on lihtne, siis pakub seade edasijõudnud funktsioone. Kaamerat, valgustust ja sireeni on võimalik kontrollida nutirakenduse abiga. Kaamera töötab vooluvõrgust!\r\n\r\n* Video salvestamiseks on vajalik Ring tasulise teenusega liitumine!, 

Täiustatud koduturvalisus\r\nKaitske oma kodu ja hoidke toimuval silma peal, kasutades Spotlight Cam’i – nutikat väliturvakaamerat, millel on 1080p HD-video kvaliteet, lai vaatenurk, sisseehitatud kõlarid ja mikrofon.\r\n\r\ nKaitske kogu oma õue\r\nTäiustatud sisseehitatud liikumisanduritega suudab Spotlight Cam tuvastada igasuguse liikumise. Sellel on lai vaatenurk (140 kraadi).\r\n\r\nLihtne paigaldamine, täiustatud funktsioonid\r\nHoolimata paigaldamise lihtsusest on kaamera varustatud täiustatud funktsioonidega. Kaamerat, taustvalgustust ja sireeni saab juhtida nutirakendusega. Kaamera saab toite võrgust.\r\n\r\n* Video salvestamiseks peate looma ühenduse tasulise helina teenusega!

Üldine tooteinfo: Väli turvakaamera Ring Spotlight Cam Wired

Kauba ID: 2258807
Kategooria: Valvekaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,0015 x 0,0017 x 0,0018 m, 2,096 kg
Tüüp: Turvakaamerad
Vaade: Ring, turvakaamerad valvekaamerad
Kaubamärk: Ring
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ring tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Väli turvakaamera Ring Spotlight Cam Wired
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki