Valvekaamera Reolink TrackMix POE kahe objektiiviga 8MP, PTZ, 6 X Zoom, isiku ja sõiduki tuvastusega, jälgimisega

Täpsustused:
Tüüp: Turvakaamerad
Kauba ID: 7750665
24500
Lisa korvi
926 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. maist

000

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Valvekaamera Reolink TrackMix POE kahe objektiiviga 8MP, PTZ, 6 X Zoom, isiku ja sõiduki tuvastusega, jälgimisega

Reolink TrackMix PoE
4K kahe objektiiviga PTZ-kaamera liikumisjälgimisega

Laia nurga- ja teleobjektiivid
Kaksikvaade, kaksikjälgimine
4K 8MP Ultra HD
Toide üle Etherneti

Suur pilt ja suured detailid
Kahe objektiiviga kaamera jäädvustab ühe ja sama sündmuse kohta sünkroonselt nii täisvaate- kui ka lähipilti ja esitab need samal ekraanil!

Automaatne jälgimine ja automaatne fookus
Kahekordne jälgimiskaamera suudab objekti automaatselt jälgida ja kallutada (kuni 355°H, 90°V) ning näidata seda nii panoraam- kui ka suumivaates

4K toob teid reaalsusele lähemale
4K 8MP Ultra HD resolutsiooniga kaamera jäädvustab suurepäraste detailidega pilte. Avastage suumimisel rohkem.

Nutikas tuvastamine ja kahesuunaline heli

TrackMix PoE suudab eristada inimesi, sõidukeid ja lemmikloomi* teistest objektidest, andes täpsemaid hoiatusi. Lisaks saate kaamera sisseehitatud mikrofoni ja kõlari kaudu tagasi rääkida.

*Märkus: Praegu kasutatakse lemmikloomade tuvastamist koerte ja kasside tuvastamiseks ning see on beetatestis.

 

Kaks öövaatlusrežiimi
Kui selle kohtvalgustus on sisse lülitatud, pakub TrackMix PoE täisvärvilist öönägemist. Isegi kui valgust ei ole üldse, võimaldab selle infrapuna LED ikkagi kvaliteetset öist videosalvestust.

2 infrapuna- LED-i

2 kohtvalgustit
PoE - kiirem, lihtsam ja odavam paigaldus
Tänu Power over Ethernet (PoE) tehnoloogiale saab see IP-kaamera edastada videoid ja laadida samaaegselt vaid ühe võrgukaabli kaudu. Selle kaamera saate paigaldada kiiresti ja kenasti.

Plug & Play

Usaldusväärne ühendus
Lõbutsege aegluubiga
TrackMix PoE toetab time-lapse video salvestamist, saate filmida lume kuhjumist oma tagahoovis või jäädvustada ehitusprotsessi minutitega.

Märkus: Ainult selle lainurkvaade toetab aegluubi salvestamist, mis ei ole ühilduv, kui kaamera on ühendatud NVR-idega.

 

Jääge tugevaks, jääge ilmastikukindlaks
Vastupidav korpus ja korpus muudavad selle Reolinki nutika IP-kaamera veekindlaks. See töötab ideaalselt nii majas kui ka väljaspool maja, mis tahes karmides ilmastikutingimustes.

Mitu salvestusvõimalust
See nutikas IP-kaamera toetab 24/7 pidevat, liikumist käivitavat või plaanilist salvestamist. Kõik videod saab salvestada mikro SD-kaardile, Reolink NVR-i või FTP-serverisse. Valige endale meelepärane viis ja nautige kohandatud turvalisust.

Micro SD-kaart
Toetab kuni 256 GB mikro SD-kaarti (ei kuulu komplekti).

Reolink NVR
Kui soovite salvestada videoid palju pikemaks ajaks või hallata mitut kaamerat, saate selle kaamera lihtsalt ühendada ühilduva Reolink NVR-i või turvakaamerasüsteemiga.

*Reolink NVR-i soovitatakse parima jõudluse saavutamiseks. Ka NVR-i fimware peab olema uuendatud kahe vaatega kuvamiseks.

Tehke kõik veelgi lihtsamaks
Reolink Appi või kliendi kaudu on kodu turvalisus mugavalt ühendatud teie eluga.

Reaalajas liikumise jälgimine ja hoiatusedKui see tuvastab kahtlase objekti, jälgib kaamera seda automaatselt ja saadab teie seadmesse kohese push-teate.

Kaksikvaade, otseülekanneLive vaatab toimuvat nii lainurkvaate kui ka lähivaate abil samal ekraanil. Lihtne ja intuitiivne.

Lihtne ja nutikas taasesitusVõite salvestatud videoid uuesti esitada, filtreerida neid tuvastamisrežiimide järgi ja juhtida ajajoont, et leida kiiresti üles see, mida soovite näha.

Kohandatud liikumisvöönd Saate kohandada liikumisvööndi oma maitse järgi, otsustades, kus objektide liikumist tuvastatakse ja kus mitte.

Reolink

"Reolink" on Hiina valvekaamerate ettevõte, mis asutati 2009. aastal eesmärgiga luua parimaid turvatooteid tarbijatele üle maailma. Nende hulka kuuluvad juhtmevabad kaamerad, WiFi-kaamerad, SIM-kaamerad ja laetavad akud. 100% juhtmevabad kaamerad saab paigutada kõikjale sise- või välistingimustesse. WiFi või PoE videovalvesüsteemid pakuvad ööpäevaringset valvet, 7 päeva nädalas ja pidevat salvestamist. Reolinki Plug and Play tehnoloogia pakub isetegemise kasutajatele suurepärast mugavust ilma ümberseadistamise või kohandamiseta ning uusima 4K-tehnoloogiaga integreeritud võrguvideosalvesti (NVR) ja IP-kaamera pakuvad suurepärast vaatamiskogemust nutitelefonis või tahvelarvutis. Reolink arendab uuenduslikke ja täiustatud tehnoloogiaid katkematu toiteallika pakkumiseks– nutikas ja kulutõhus lahendus. Pakkuge oma klientidele nutikaid ja lihtsaid lahendusi ning muutke oma kodu ja kontor turvalisemaks ning mugavamaks.

Valvekaamera Reolink TrackMix POE kahe objektiiviga 8MP, PTZ, 6 X Zoom, isiku ja sõiduki tuvastusega, jälgimisega Reolink

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Valvekaamera Reolink TrackMix POE kahe objektiiviga 8MP, PTZ, 6 X Zoom, isiku ja sõiduki tuvastusega, jälgimisega

Kauba ID: 7750665
Kategooria: Valvekaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,3 x 0,17 m, 2,52 kg
Tüüp: Turvakaamerad
Vaade: Reolink, turvakaamerad valvekaamerad
Kaubamärk: Reolink
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Reolink tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Valvekaamera Reolink TrackMix POE kahe objektiiviga 8MP, PTZ, 6 X Zoom, isiku ja sõiduki tuvastusega, jälgimisega
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki