Laadimiskomplekt Bosch 18V 1x ProCORE 4,0Ah akuga + GAL 18V-40 laadija

Täpsustused:
Tüüp: Aku
Kauba ID: 8907306
12127
Lisa korvi
761 / kuus
Sinu linn

Postkontor

15. juulist

199

Kuller

15. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. juulist

199

Kuller

15. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Laadimiskomplekt Bosch 18V 1x ProCORE 4,0Ah akuga + GAL 18V-40 laadija

Bosch 18V laadimiskomplekt on mitmekülgne ja võimas tööriistakomplekt, mis sobib kõige paremini kodutööde harrastajatele ja professionaalidele, kes vajavad usaldusväärset ja tõhusat puur- ja kruvikeerajat. See Bosch komplekt koosneb ProCORE 4,0Ah akust ja GAL 18V-40 laadijast, mis tagab pikaajalise jõudluse ja kiire laadimisvõime. Boschi kaubamärgi kõrge kvaliteetne maine ja uuenduslikud funktsioonid teevad sellest komplekti, mis on kohustuslikuks iga projekti jaoks.

  • Mitmekülgne ja võimas: Bosch 18V laadimiskomplekt on mitmekülgne tööriistakomplekt, mis sisaldab puur- ja kruvikeerajat, mistõttu sobib see paljude ülesannete ja projektide jaoks.
  • Pikaajaline jõudlus: ProCORE 4,0 Ah aku tagab pikema aku kasutusea, mis võimaldab kasutajatel ülesandeid katkestusteta täita.
  • Kiirlaadimisvõimalused: GAL 18V-40 laadija tagab aku kiire ja tõhusa laadimise, vähendades seisakuaega ja suurendades tootlikkust.
  • Usaldusväärne kaubamärk: Bosch on tööstuses usaldusväärne nimi, mis on tuntud oma kvaliteetsete tööriistade ja innovaatiliste funktsioonide poolest, mis tagavad meelerahu ja usalduse toote jõudluse suhtes.

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Laadimiskomplekt Bosch 18V 1x ProCORE 4,0Ah akuga + GAL 18V-40 laadija Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Laadimiskomplekt Bosch 18V 1x ProCORE 4,0Ah akuga + GAL 18V-40 laadija

Kauba ID: 8907306
Kategooria: Akutrellid, puurid ja kruvikeerajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,14 x 0,11 x 0,7 m, 1 kg
Kaubamärk: Bosch
Pöörete arv: Pole täpsustatud min-1
Tüüp: Aku
Vaade: Bosch, aku akutrellid, puurid ja kruvikeerajad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Laadimiskomplekt Bosch 18V 1x ProCORE 4,0Ah akuga + GAL 18V-40 laadija
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki