Ultraheli õhuniisutaja Adolus EON 100W, 5.5l

Täpsustused:
Tüüp: Õhuniisutajad
Aroomiõlide anum: Jah
Kauba ID: 9032791
9700

1 tk on jäänud

Lisa korvi
744 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 23. maist

000

Omniva pakiautomaat

Neljapäeval, 23. maist

219

DPD pakiautomaat

Neljapäeval, 23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 23. maist

259

Postkontor

Reedel, 24. maist

199

Kuller

Reedel, 24. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 24. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 24. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 24. maist

259

Kuller

Reedel, 24. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Ultraheli õhuniisutaja Adolus EON 100W, 5.5l

Nutikas, kaasaegne ja uuenduslik Adolus EON õhuniisutaja koos automaatse režiimi ja aroomiteraapia võimalusega on ideaalne õige õhuniiskuse taseme säilitamiseks kui õhk on kuiv. Seda seadet kasutatakse sageli kodus, eriti magamistoas ja elutoas - ruumides, kus veedame kõige rohkem aega. Tänu moodsale disainile sobib see ka ideaalselt väikesesse kontorisse või kauplusesse.



Milleks seda õhuniisutajat kasutada?





  • Õige õhuniiskus võrdub heaolu. On teada-tuntud tõde, et siseruumide õhuniiskus peaks olema vahemikus 50-60%, et vältida naha, huulte, juuste, silmade, nina limaskestade kuivamist ja sügelust. Niisutaja aitab tagada heaolu nii täiskasvanutele kui ka lastele.


  • Tagab puitmööbli ja muu mööbli pikaealisuse. Kui õhk muutub väga kuivaks, võivad puitmööbel, põrandad ja uksed hakata kõverduma ning värvitud ja krohvitud seinad võivad praguneda. Õige õhuniiskuse taseme tagamine on puidust esemete eluea pikendamiseks lihtsalt hädavajalik.


  • Sooja auru funktsioon. Maksimaalse tõhususe tagamiseks on õhuniisutajal võime toota sooja auru, et veelgi kiirendada selle jõudlust.


  • Suurepärane aroom nautimiseks. Sellel niisutajal on aroomiteraapia funktsioon. Niisutajal on spetsiaalne eeterlike õlide mahuti, kuhu saab lisada spetsiaalseid õlisid (saadaval siin) ja tagada meeldiv aroom kogu ruumis. Lihtne hooldus. Võrreldes teiste õhuniisutajatega on Adolus õhuniisutajad ka hooldussõbralikud.


  • Niisutaja puhastamine on kiire ja lihtne. Tänu sisseehitatud filtritele peate seda puhastama harvemini kui teisi mudeleid.


  • Pikaajaline. Niisutajal ei ole mehaanilisi osi, mis võiksid kuluda.


  • Parandab taimede heaolu. Niisutaja aitab kaasa taimede heaolule, tagades piisava õhuniiskuse.


  • Vähendab haiguste leviku tõenäosust. On uuritud, et kuivemas õhus levivad viirused ja bakterid kergemini ja kiiremini.




Lülitage automaatrežiimile ja lõpetage muretsemine



Sellel õhuniisutajal on automaatrežiimi funktsioon. Saate lihtsalt seadistada soovitud õhuniiskuse taseme, mis on soovitatavalt vahemikus 50-60%, ja niisutaja teeb töö Teie eest ära. Kui õhuniiskuse tase langeb, hakkab see ruumi niisutama ja kui see jõuab seatud väärtuseni, lõpetab see, säästes seega elektritarbimist.



Aroomiteraapia - imelise aroomi ja lõõgastuse saavutamiseks



Sellel õhuniisutajal on eraldi mahuti, kuhu saate lisada aromaatseid eeterlikke õlisid. Niisutaja mitte ainult ei niisuta õhku, vaid levitab valitud eeterliku õli aroomi kogu ruumi. Kui valite lõõgastavad õlid, aitavad õhuniisutajast tulevad aroomid Teil kiiremini lõõgastuda. Eeterlikke õlisid saate osta siit.



Täiendav ioniseerimisfunktsioon



Adolus EONil on õhu ioniseerimise funktsioon, mis tähendab, et saate mitte ainult säilitada ruumis õige niiskustaseme, vaid ka puhastada õhku. Kui see režiim on aktiveeritud, vabastab ionisaator õhku miljOneid negatiivseid ioOne, luues positiivsete-negatiivsete ioonide tasakaalu. Sellise õhu sissehingamine aitab organismil absorbeerida hapnikku ja parandab Teie üldist heaolu. Negatiivsed ioonid "kleepuvad" ka õhus oleva peene mustuse külge ja muudavad selle raskeks.



Puhastab ja steriliseerib aurustatavat vett



Seda õhuniisutajat saab täita otse kraanist tuleva veega, ilma et oleks vaja täiendavat filtreerimist. Adolus EON õhuniisutaja põhi on kaetud spetsiaalse materjaliga, mida nimetatakse meditsiinikiviks, mis eemaldab veest kloori, kuid säilitab vees olevad kasulikud mineraalid. Lisaks on õhuniisutajal integreeritud UV-lamp, mis hävitab viirused, mikroorganismid, bakterid ja muud haigustekitajad, mis võivad kahjustada inimese tervist.



Eksklusiivne disain



Adolus EON on moodsa minimalistliku disainiga. Luksuslik must disain kombineerib erinevaid korpuse materjale, et anda edasi modernsust ja innovatsiooni, mis on sellesse niisutajasse integreeritud. EON-seeria sobib ideaalselt igat tüüpi ruumidesse: alates kodust kuni kontori või kaupluseni.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Ultraheli õhuniisutaja Adolus EON 100W, 5.5l

Kauba ID: 9032791
Kategooria: Õhuniisutajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,28 x 0,34 m, 3,06 kg
Võimsus: 100 W
Soovitatav ruumi suurus: 35 m²
Maht: 5 l
Regulaator: Elektrooniline
Värv: MUST
Laius: 28 cm
Kaal: 2.4 kg
Müratase: 36 dB
Ionisaator: Jah
Niiskuse regulaator: Jah
Soe aur: Jah
Külm aur: Jah
Hüdrostaat: Jah
Õhupuhastus: Jah
Intensiivne niiskus: Jah
Taimer: Jah
Lisainfo: 3 niisutamise intensiivsuse reguleerimise positsiooni.
Kaugjuhtimispult: Jah
Tüüp: Õhuniisutajad
Vaade: Adolus, Õhuniisutajad õhuniisutajad
Aroomiõlide anum: Jah
Kaubamärk: Adolus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Adolus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ultraheli õhuniisutaja Adolus EON 100W, 5.5l
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki