Jalgratas Baana Fat SE, 20"

Täpsustused:
Raam: Alumiiniumist
Käikude arv: 8
Rataste diameeter: 20 "
Soovitatav pikkusele: 120-135 cm
Kauba ID: 7517865

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Jalgratas Baana Fat SE, 20"

Baana FAT 20 on väikseim jalgratas, mille leiate, kui hakkate sõitma juba noorelt! Suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega väike ratas. Tugevat alumiiniumraami on terasraamidega võrreldes lihtne liigutada ning väikese pedaali abil on ratast lihtne vastavalt soovile juhtida. Shimano jõuülekanne on sel hooajal asendatud moodsamate L-TWOO jõuülekannetega ning see on võtmeosades kvaliteetne alternatiiv. Ühilduvus Shimano osadega annab teile ka meelerahu ja saate vajadusel hiljem vahetada. Käigud on 1 x 8 mudelid, kuid isegi sellel on piisavalt jõuülekannet, et mäest üles saada. Samuti on ühe esihamba süsteem kergem, näeb moodne välja ja seda on lihtsam reguleerida ilma libiseva esikäiguvahetajata. Tektro tõhusad mehaanilised ketaspidurid hoolitsevad kiiruse ja ohutu peatumise eest. Tektro võimsad mehaanilised ketaspidurid tagavad kiiruse ja ohutu peatumise, kui käepidemed on latile piisavalt lähedal.

Üks populaarsemaid materjale, mida jalgratta raami valmistamiseks kasutatakse, on alumiinium. Selle suurim eelis on kaal. Kuigi kaasaegne tehnoloogia on muutnud alumiiniumraamid ülimalt tugevaks ja vastupidavaks, ei ole need rasked, pigem vastupidi. Rattad on kerged, mis teeb need mitte ainult lihtsasti sõidetavaks, vaid ka kaasaskandmine ja teisaldamine on palju lihtsam. Alumiiniumraamid on praegu kogu jalgrataste turul kõige levinum raamitüüp. Neid kasutatakse lastejalgratastes, suure kiirusega kiirjalgratastes (DH) ja muudes jalgratastes.
Alumiiniumraamiga jalgrattad on väga soodne lahendus, kuna nende tugevad ja vastupidavad raamid sobivad ideaalselt suhteliselt madala hinnaga, muutes need jalgratturite sagedaseks valikuks üle maailma.

Fatbike

Fatbike leiutati Alaskal, kus oli oluline, et ratas sobiks lumel sõitmiseks. Seda funktsiooni tunnustatakse ja hinnatakse nüüd üle maailma kui suurepärast võimalust sõiduhooaega pikendada, kui elate kohas, kus on lumi, märg lumi või kus on tavaliste rehvidega tavalise maastikurattaga raske või isegi võimatu sõita. Teiseks on Fatbike väga funktsionaalne ka liival, kuna nende suured madala rõhuga rehvid ujuvad pehmel liivasel pinnal. 
Tegemist on ühe mugavaima rattamudeliga, sest Fatbike on kerge, stabiilne ja mugav ning rehvid on tavaratastest tunduvalt paksemad. Need nõuavad suhteliselt madalat rõhku (piisab 15 psi) ja võite jätkata sõitu, kui rehvid on veidi täis pumbatud. Huvitaval kombel võib rehvidest õhu väljalaskmine muuta ratta kasutamise isegi rasketel maastikusõidukitel lihtsamaks.
See mudel sobib ideaalselt neile, kes soovivad alustada maastikurattaga sõitmist, kuid kardavad kogemuste puudumise tõttu kukkuda. Fatbike muudab koordinatsiooni säilitamise, manööverdamise ja keeruliste manöövrite sooritamise lihtsamaks ka kõige ebatasasemal maastikul.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Jalgratas Baana Fat SE, 20"

Kauba ID: 7517865
Kategooria: Jalgrattad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,2 x 0,55 x 0,58 m, 15 kg
Jalgratta tüüp: Fatbike
Vaade: Täpsustamata, fatbike jalgrattad
Ettenähtud: Poistele
Kaubamärk: Täpsustamata
Raami mõõdud: 20 "
Ratta kaal: 14 kg
Jalgratta kahvel: Alumiinium
Pöiad: Topelt alumiinium, 32 auku
Tagavahetaja: L-TWOO A3, 8 käiku
Esivahetaja: Pole täpsustatud
Pidurisüsteem: Pole täpsustatud
Tagaamordid: Täpsustamata
Raam: Alumiiniumist
Käikude arv: 8
Rataste diameeter: 20 "
Soovitatav pikkusele: 120-135 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jalgratas Baana Fat SE, 20"
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki