Jalgratas Cube Analog 27.5, 14", kollane, 16

Täpsustused:
Raam: Alumiiniumist
Käikude arv: 12
Rataste diameeter: 27.5 "
Soovitatav pikkusele: 165-185 cm
Kauba ID: 7479260
82800
Lisa korvi
3129 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Kuller

14. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

14. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Jalgratas Cube Analog 27.5, 14", kollane

Kauglukustatava Suntouri vedrustushargi ja Sram Eagle'i jõuülekandega taltsutage rada. Püüdsite mägijalgrattaga viiruse kinni? Analog on ideaalne partner mustuse juhtimiseks. Võimsate Shimano hüdrauliliste ketaspidurite, 100 mm kauglukustusega Suntour amortisaatori ja laiade haarduvate Schwalbe rehvidega ratas pakub maastikul avastamiseks vajalikku juhtimist ja mugavust. Ning tänu Sram SX Eagle 1x12 käigukasti uskumatule käiguvalikule ja täpsele käiguvahetusele on iga raja jaoks õige käik teie käeulatuses. Kui soovite jalgratast, mis reageerib teie tegevusele kiiresti, turvaliselt ja intuitiivselt, Analog pakub teile täpset juhtimist ja pingutuseta kiirendust – selle raami ülemisel ja alumisel torul on spetsiaalsed profiilid. Valmistatud 6061 alumiiniumist, kasutades meie täiustatud mehaanilist raami vormimisprotsessi. Sisemiselt paigaldatud kaablid tagavad hammasrataste sujuva töö ja vähem hooldust ning manööverdatav raami geomeetria tagab probleemideta juhtimise ja probleemideta liikumise. Pakiraami ja porilaua kinnituskohad pakuvad rohkem mitmekülgsust.

RAAM: Alumiinium Lite, kvaliteetne mehaaniline toru painutamine, kaks korda tugevam, raami sees veetud soomus/kaablid, koonusekujuline päisetoru (TAPERED), sirged pidurisadula kinnituspunktid (FLAT MOUNT), SIC pagasiruumi kinnituspunktid, FM-kinnitus statiivi jalale
KAHVEL: RockShox Judy Silver TK Coil, 100mm, lukud kahvlil oleva nupuga
ROOLISAMMAS: CUBE FPH868, ülemine 1 1/8", alumine 1 1/2", poolintegreeritud
JUHTRAUA HOIDJA: CUBE Performance Stem SL, 31.8mm
JUHTRAUD: CUBE Rise Trail Bar, 680mm
LENKSTANGI KÄEPIDEMED: ACID React
TAGUMINE KÄIGUVAHETAJA: Sram SX Eagle, 12-käiguline
KÄIGUHOOVADE KÄEPIDEMED: Sram SX Eagle Trigger
PIDURID: Clarks M2, hüdrokettad, PM / PM (160/160)
ESIMENE KÄIGUVAH. PLOKK: Sram SX Eagle Powerspline, 32T, väntvõlli pikkus: 175mm
TAGUMINE KÄIGUVAHET. PLOKK: Sram PG-1210 Eagle, 11-50T
KETT: Sram SX Eagle
VELJED: CUBE ZX20, 32H, Disc
RUMMUD: Shimano HB-TX505, QR, Centerlock
REHVID: Schwalbe Smart Sam, Active, 2.25
PEDAALID: CUBE plastikust MTB
SADUL: Natural Fit Venec Lite
SADULAPOST: CUBE Performance Post, 27,2 mm, klamber: CUBE Varioclose, 31.8mm
KAAL: 13.8 kg
KÄIKUDE ARV: 12


Pakendi üksikasjad (ligikaudu): Kasti suurus meetrites (1,4 x 0,24 x 0,78); Kaal koos pakendiga (16,77 kg)


Tootja soovitatud tugijalg, pakiraam ja porilauad:
Ühilduvate pakiraamide nimekiri: https://bit.ly/3hxD0qF
Ühilduvate porilaudade loend: https://bit.ly/2XjpGyP
Ühilduvate tugijalgade nimekiri: https://bit.ly/3k9dycX

See teave kehtib ainult CUBE 2022 kollektsiooni kohta. Nimekirjad kehtivad ainult CUBE/ACID/RFR brändi jalgade, pakiraamide ja porilaudade kohta. Jalgratastele võivad sobida ka teiste tootjate tarvikud. Kui te pole ühilduvuses kindel - küsige.

Kõik raami geomeetriate tabelid ja muu täiendav ja kõige värskem teave on leitavad tootja ametlikult veebisaidilt: www.cube.eu
2022. aasta mudeliülevaade (ingliskeelsed subtiitrid):
 

Cube

Cube on maailmas tuntud ja üks tugevamaid tootjaid jalgrataste turul. Cube alustas oma tegevust Baierimaal (Saksamaa) 1993. aastal. Õpilasel Marcus Pürneril oli oma mööblivabrikus eraldatud 50 ruutmeetrine nurk jalgrataste kokku panemiseks ja remontimiseks. Sellised jalgrattad said kiiresti populaarseks ning töökoja pindala kasvas 55 000 m2. Praegu eksporditakse rattaif 32 riiki üle maailma. Rataste valik sisaldab rohkem kui 350 erineva suurusega moodulratast.
Cube rattad paistavad silma kvaliteedi, vastupidavuse ja usaldusväärsuse poolest. Need on valmistatud kvaliteetsest metallisulamist ja varustatud vastupidavate osadega (hammasrattad, pidurid jne). Teine oluline tegur, mis määrab Cube'i jalgrataste populaarsuse, on nende testimine. Nende rataste töökindlust ja jalgratturite usaldust hindavad ka professionaalsed sportlased (2017. aastal kasutas neid rattaid Tour de France'i rattavõistlusell jalgratturite meeskond Wanty-Groupe Gobert). Muu hulgas on Cube'i rattad populaarsed ka harrastussportlaste ja aktiivset vaba aega veetvate inimeste seas.
Jalgrattad on mõeldud igas vanuses inimestele, alates lastest kuni eakateni. Lastele mõeldud Cube ratastel on stiilne välimus, värvide rohkus ja mugavus. Lasterataste tootmisel kasutatakse kvaliteetseid, mitte plastikust on populaarsed ka teismeliste seas, kuna neil on stiilne ja kaasaegne välimus. CUBE toodab ka elektrijalgrattaid - tootja alustas koostööd Saksa ettevõttega BOSCH, ning pakub 5 erineva sõidurežiimiga elektrilisi jalgrattaid, mida iseloomustavad mugavus, progress ja kvaliteet. Lisaks jalgratastele pakub Cube jalgratturitele ka mitmesuguseid tarvikuid (valgustuskomplekte, arvuteid, pudeleid, pudelihoidjaid jne) ja ratturi riideid. 

Jalgratas Cube Analog 27.5, 14", kollane Cube

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üks populaarsemaid materjale, mida jalgratta raami valmistamiseks kasutatakse, on alumiinium. Selle suurim eelis on kaal. Kuigi kaasaegne tehnoloogia on muutnud alumiiniumraamid ülimalt tugevaks ja vastupidavaks, ei ole need rasked, pigem vastupidi. Rattad on kerged, mis teeb need mitte ainult lihtsasti sõidetavaks, vaid ka kaasaskandmine ja teisaldamine on palju lihtsam. Alumiiniumraamid on praegu kogu jalgrataste turul kõige levinum raamitüüp. Neid kasutatakse lastejalgratastes, suure kiirusega kiirjalgratastes (DH) ja muudes jalgratastes.
Alumiiniumraamiga jalgrattad on väga soodne lahendus, kuna nende tugevad ja vastupidavad raamid sobivad ideaalselt suhteliselt madala hinnaga, muutes need jalgratturite sagedaseks valikuks üle maailma.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Jalgratas Cube Analog 27.5, 14", kollane

Kauba ID: 7479260
Kategooria: Jalgrattad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,4 x 0,24 x 0,78 m, 16,77 kg
Jalgratta tüüp: Maastikurattad
Vaade: Cube, maastikurattad jalgrattad
Ettenähtud: Meestele
Kaubamärk: Cube
Raami mõõdud: 14 ", 16 "
Ratta kaal: 13.8 kg
Jalgratta kahvel: RockShox Judy Silver TK Coil
Pöiad: CUBE ZX20, 32H, Disc
Esivahetaja: Ei
Käiguvahetaja: Sram SX Eagle Trigger
Pidurisüsteem: Clarks M2
Tagaamordid: Täpsustamata
Raam: Alumiiniumist
Käikude arv: 12
Rataste diameeter: 27.5 "
Soovitatav pikkusele: 165-185 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cube tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jalgratas Cube Analog 27.5, 14", kollane
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki