Rulluisud Blackwheels, reguleeritav suurus 39-42

Täpsustused:
Suurus: 39-42
Laagrid: Abec 7
Rulluisu rattad: 80 mm 82A PU
Soovitatav maksimaalne kaal: 60 kg
Kauba ID: 7535060

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Rulluisud Blackwheels, reguleeritav suurus 39-42

Universaalsed rulluisud lastele ja algajatele
"BlackWheels Playful" on harrastusrulluisud, mis on mõeldud noorematele kasutajatele. Teatavasti nõuab mõnikord lapsel sõitma õppimine rohkem aega, mistõttu pärast ühte hooaega võivad rulluisud edasiseks kasutamiseks kitsaks jääda. „BlackWheels Playfuliga“ ei pea te selle pärast muretsema, sest neil on spetsiaalne üheastmeline reguleeritava suuruse süsteem! See võimaldab muuta voodri pikkust neljas etapis ilma tööriistu kasutamata – ühe nupuvajutusega. Tänu sellele lahendusele rulluisud lihtsalt "kasvavad" koos lapsega.

Kerged ja mugavad 

 Kvaliteetsed materjalid mängivad olulist rolli, sealhulgas hõõrdumine pikkade reiside ajal. King seest pehme koos jäiga kestaga on suurepärane lahendus hõõrdumise vältimiseks. Komplekti kuuluvad väikesed rattad, mis on ideaalne valik algajatele. Seetõttu tasub rõhutada, et värvilise disainiga toode ei avalda muljet ainult lastele, vaid sobib suurepäraselt ka täiskasvanutele, kes soovivad alustada oma rulluisuseiklust.

Ideaalne ohutuks sõidu õppimiseks


Lineaarse sõidu algus võib olla keeruline. Sel ajal on turvalisus oluline. Uiskude disainimisel jälgiti, et ei tekiks ohtlikke olukordi, mis võivad lõppeda vigastustega või pärssida edasist õppimist. Kolmekordne kinnitussüsteem stabiliseerib jalga ja ei lase jalatsil sõidu ajal lõdvestuda. See lahendus koosneb klassikalisest kinnituselemendist, st. Y. pandlad ülaosa ja paelte kinnitamiseks, samuti takjapael sisejalatsil. Puudub võimalus, et jalg sõidu ajal või kukkumise korral liiguks. Lisaks on „BlackWheels Playful“ rulluiskudel loomulikult pidur, mis võimaldab koheselt peatuda.

Lihtne ja praktiline rulluisutamine

Rattad on valmistatud kvaliteetsest plastisegust, mis tagab pragunemiskindluse. Materjal pole ainult painduv, vaid neelab hästi ka igasuguseid vibratsioone, muutes sõidu veelgi sujuvamaks. Täiendavat juhtimist pakub kingapikkusega kinnitused.

Manööverdatavad rattad

Väikesed rattad on väga hea lahendus laste ja algajate uiskudele, kuna need muudavad pööramise lihtsamaks. „BlackWheels Playful“ kasutab seetõttu ABEC 7 laagritega meelelahutusrattaid suurustes 32-35 = 72 mm, 36-39 = 76 mm ja 39-42 = 80 mm.

Turvavahendite kasutamine on kohustuslik. Ei tohi kasutada liiklusaladel. 

Rulluisutamine on suurepärane võimalus ühendada aktiivne sportimine ja lõbus õuetegevus. See tegevus tugevdab erinevaid lihasgruppe, parandab rühti ja koordinatsiooni. Rulluisutamine on intensiivne treening jalalihastele, kuid käte ja selja tasakaalustamine annab ka nende piirkondade lihastele tööd. Nii võib mõni kilomeeter olla suurepärane treening kogu kehale. Väidetavalt võivad rulluisud aidata põletada 500–700 kalorit tunnis! See on võrreldav umbes 400 kaloriga, mida põletatakse iga jooksutund.
Kaasaegsed rulluisud tagavad stabiilsuse ja juhitavuse, muutes nende käsitsemise nii lastele kui ka täiskasvanutele lihtsamaks, kui esmapilgul võib tunduda. Tugevad rattad, laagrid ja spetsiaalne pidurisüsteem võimaldavad reguleerida pidurdusnurka ja intensiivsust. Kerge, kuid vastupidav korpus ja kvaliteetsed materjalid, nagu nubuk või PU-nahk, ümbritsevad jalgu ja pakuvad mugavust ka pikkade treeningute ajal. Rulluisud kohanduvad jala kujuga ning parandavad põrutuste neeldumist ja jõudlust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Rulluisud Blackwheels, reguleeritav suurus 39-42

Kauba ID: 7535060
Kategooria: Rulluisud ja tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,53 x 0,342 x 0,125 m, 2,5 kg
Tüüp: Rulluisud
Vaade: Blackwheels, rulluisud rulluisud ja tarvikud
Ettenähtud: Lastele, Täiskasvanutele
Kaubamärk: Blackwheels
Suurus: 39-42
Laagrid: Abec 7
Rulluisu rattad: 80 mm 82A PU
Soovitatav maksimaalne kaal: 60 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Blackwheels tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Rulluisud Blackwheels, reguleeritav suurus 39-42
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki