Varikatus Naturehike Glacier 550 x 470 cm

Täpsustused:
Kohtade arv: 8
Veepidavus: 2000 mm
Kaal: 6.2 kg
Kauba ID: 10011792
16000
Lisa korvi
782 / kuus
Sinu linn

Postkontor

2. oktoobrist

199

Kuller

2. oktoobrist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

2. oktoobrist

199

Kuller

2. oktoobrist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Varikatus Naturehike Glacier 550 x 470 cm

Glacier Canopy Q-9B on kvaliteetne välivarikatus, mis pakub piisavalt varju ja kaitset päikese eest mitmesugusteks välitegevusteks.

See vastupidavate varikatuspostidega varustatud toode tagab stabiilsuse ja vastupidavuse erinevates ilmastikutingimustes. Varikatused on tavaliste varikatustega võrreldes paksemad, parandades selle üldist tugevust ja vastupidavust tuulele ja muudele keskkonnateguritele.

Päikesekaitse (UPF50+): varikatuse kangas pakub suurepärast päikesekaitset UPF50+, kaitstes inimesi tõhusalt kahjulike ultraviolettkiirte (UV) kiirte eest ja säästes kangast kahjustuste eest. See funktsioon muudab selle ideaalseks kasutamiseks päikesepaistelises ja kuumas kliimas, kaitstes kasutajaid päikesepõletuse ja muude UV-kiirgusega seotud probleemide eest.

Suurus: Varikatuse suurus on 550cm x 470cm, pakkudes piisavalt ruumi rohkem kui 8 inimese mugavaks majutamiseks. Seetõttu sobib see sõpradega peredele, piknikutele, õuepidudele, telkimisele ja muudele rühmategevustele, kus vari ja peavari on hädavajalikud.

Kangamaterjal: Varikatus on valmistatud 150D Ti-vinüülkangast, mis on tuntud oma vastupidavuse, ilmastikukindluse ja pikaealisuse poolest. See materjal pakub usaldusväärset kaitset vihma ja UV-kiirguse eest, tagades allolevatele kasutajatele mugavuse ja ohutuse.

Veekindluse indeks: välimise telgi veekindluse indeks on 2000 mm, mis näitab selle võimet taluda mõõdukat kuni tugevat vihmasadu. Kuigi varikatus pole mõeldud tugevatele vihmasajudele ega äärmuslikele ilmastikutingimustele pikka aega vastu pidama, pakub see piisavat veekindlust tavapäraseks välitingimustes kasutamiseks.

Kasutusliigid:

"S-suuruses" Glacier 2-pooluseline varikatus sobib telkimiseks, üritusteks, rannaretkedeks ja muudeks välitegevusteks, kus on vaja kompaktset, kuid avarat varjualust.
Selle teisaldatavus ja paigaldamise lihtsus muudavad selle mitmekülgseks valikuks mitmesuguste välitingimuste jaoks, sealhulgas parkide, randade, kämpingute ja puhkealade jaoks.
Kuigi varikatus pakub märkimisväärset varju ja kaitset päikese eest, on oluline kinnitada see vaiade ja trosside abil maa külge, eriti tuulistes tingimustes, et vältida nihkumist või kahjustusi.
Kaal: 6,2 kg

Pakendi mõõdud: 68 x 16 x 18 cm

Koti koostis:

-Koostis: -2 pulka - igaüks 243 cm

-Telk 550 cm x 470 cm

- Maa panused - 10

- Köied - 2

Puhkusetelgid

Valmistute lõbusaks väljasõiduks, kuid teil pole ikka veel telki? Siis olete jõudnud õigesse kohta, sest meie valikus on üle 400 erineva variandi, mis aitavad teil leida endale sobiva telgi. Olenemata sellest, kas otsite väikest ja kompaktset ühekohalist telki või soovite jagada telki 9 või enama inimesega, meil leidub igale grupile sobiv variant. Valida saate hüdrostaatilise survekindluse alusel, mis on matkatelkide eriti oluline omadus ja mis kirjeldab, kui palju vihma millimeetrites (mm) suudab väliskiht taluda. See tähendab, et mida suurem number, seda vastupidavam on telk sademetele. Valikus on ka lumekindlaid matkatelke, mis sobivad kasutamiseks ka kõige külmemates ilmastikutingimustes. Lisaks võib seda tüüpi telgil olla putukavõrk, erinev arv tuulutusavasid, taskuid ja muid praktilisi elemente.

Üldine tooteinfo: Varikatus Naturehike Glacier 550 x 470 cm

Kauba ID: 10011792
Kategooria: Telgid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,18 x 0,16 x 0,68 m, 6,2 kg
Tüüp: Puhkusetelgid
Vaade: Naturehike, puhkusetelgid telgid
Väljapääse: 6
Vestibüüle: -
Lumekaitse: Täpsustamata
Sääsevõrk: Ei
Ventilatsioon: Ei
Sisetaskud: Ei
Pikkus: 68 cm
Laius: 16 cm
Kõrgus: 68 cm
Pikkus: 550 cm
Laius: 450 cm
Kõrgus: 243 cm
Kihtide arv: 1
Väliskate: polüester
Sisekate: polüester
Kaubamärk: Naturehike
Kohtade arv: 8
Veepidavus: 2000 mm
Kaal: 6.2 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Naturehike tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Varikatus Naturehike Glacier 550 x 470 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki