2-kohaline ülikerge telk mattidega Naturehike Star-River, roheline

Täpsustused:
Kohtade arv: 2
Veepidavus: 3000 mm
Kaal: 2.4 kg
Kauba ID: 10011787
17600
Lisa korvi
738 / kuus
Sinu linn

Postkontor

2. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

2. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

2. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

2. oktoobrist

259

Kuller

2. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

2. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

2. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

2. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

2. oktoobrist

259

Kuller

2. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 2-kohaline ülikerge telk mattidega Naturehike Star-River, roheline

Naturehike's Star-River on klassikalises stiilis telk, mis võib töötada iga ilmaga, igal aastaajal, kuna on tugev ja vastupidav.

Eraldiseisev konstruktsioon, kiire ja lihtne kokku panna, topeltkilelehtedega telgi püstitamiseks kulub vähem kui 5 minutit. Telk mahub väikeseks ja sellel on ülikompaktsed kompressioonkotid, nii et saate seda hõlpsasti seljakotiga matkale kaasa võtta või kõikjale kaasa võtta. Telkimine on sellega lihtsam ja mõnusam.

Suur 2-inimese telk: Telgi mõõdud: 215 x 135 x 110 cm / piisavalt ruumikas 2-kohalise kämpingu jaoks. Telgil on kaks ust ja suur külgveranda, mis annab lisaruumi seljakoti või jalanõude hoidmiseks ning 2-ukseline disain võimaldab hõlpsasti telki siseneda kahele inimesele. 110 cm kõrgus annab ka piisavalt pearuumi kahele mehele, et telgis mugavalt istuda.

Kerge seljakotitelk: kogukaal umbes 2,4 kg, väike paki suurus: 45 x 15 x 15 cm, säästate oma seljakotis rohkem ruumi muude matkatarvete jaoks. Ideaalne telgi suurus ja kaal kahele inimesele jalgrattasõiduks, seljakotimatkamiseks, telkimiseks, matkamiseks, rattapüügiks, paadisõiduks, süstasõiduks, autoga telkimiseks jne.

Lihtne püstitada eraldiseisev telk: Star Riveri 2 inimese telk on vabalt seisev telk, seda on väga lihtne 5 minutiga püstitada kõigil, kellel pole kogemusi. Tänu 2 Y-kujule saab telk seista iseseisvalt ilma naelteta, tegemist on stabiilse ja tugeva konstruktsiooniga.

Vee- ja tuulekindel: valmistatud 210T polüesterkangast (veekindel 3000 mm), kõik nurgad ja õmblused on teibitud, et hoida sind kuivana ka vihmastel päevadel. 7001 alumiiniumsulamist valmistatud telgivaiad on tugevad ja vastupidavad ning taluvad tugevat tuult ja vihma.

Kahekihiline & Suurepärane ventilatsioon: see telk on kujundatud kahe kihiga, mis aitavad luua maksimaalse ruumi ja õhuvoolu rinna ja sisetelgi vahel. Suure tihedusega B3 võrgust sisetelk tagab hea ventilatsiooni ja suure õhuvoolu telgi sees. Vihmamantlit saab kasutada eraldi päikesevarjuna.

Puhkusetelgid

Valmistute lõbusaks väljasõiduks, kuid teil pole ikka veel telki? Siis olete jõudnud õigesse kohta, sest meie valikus on üle 400 erineva variandi, mis aitavad teil leida endale sobiva telgi. Olenemata sellest, kas otsite väikest ja kompaktset ühekohalist telki või soovite jagada telki 9 või enama inimesega, meil leidub igale grupile sobiv variant. Valida saate hüdrostaatilise survekindluse alusel, mis on matkatelkide eriti oluline omadus ja mis kirjeldab, kui palju vihma millimeetrites (mm) suudab väliskiht taluda. See tähendab, et mida suurem number, seda vastupidavam on telk sademetele. Valikus on ka lumekindlaid matkatelke, mis sobivad kasutamiseks ka kõige külmemates ilmastikutingimustes. Lisaks võib seda tüüpi telgil olla putukavõrk, erinev arv tuulutusavasid, taskuid ja muid praktilisi elemente.

Üldine tooteinfo: 2-kohaline ülikerge telk mattidega Naturehike Star-River, roheline

Kauba ID: 10011787
Kategooria: Telgid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,15 x 0,45 m, 2,4 kg
Tüüp: Puhkusetelgid
Vaade: Naturehike, puhkusetelgid telgid
Väljapääse: 2
Vestibüüle: 1
Lumekaitse: Täpsustamata
Sääsevõrk: Jah
Ventilatsioon: Jah
Sisetaskud: Jah
Pikkus: 45 cm
Laius: 15 cm
Kõrgus: 45 cm
Pikkus: 215 cm
Laius: 135 cm
Kõrgus: 110 cm
Kihtide arv: 2
Väliskate: polüester
Sisekate: polüester
Kaubamärk: Naturehike
Kohtade arv: 2
Veepidavus: 3000 mm
Kaal: 2.4 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Naturehike tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

2-kohaline ülikerge telk mattidega Naturehike Star-River, roheline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki