Sõudemasin Christopeit Hudson New

Täpsustused:
Pidurisüsteem: Magnetiline
Max kasutaja kaal: 120 kg
Pikkus: - cm
Kauba ID: 10127652
47600
Lisa korvi
1799 / kuus
Sinu linn

Kuller

24. oktoobrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

24. oktoobrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Sõudemasin Christopeit Hudson New

Puidust valmistatud Hudsoni sõudemasin ei paku mitte ainult jätkusuutlikku disaini, vaid ka erakordset stabiilsust. Treeningu intensiivsust reguleerite oma tõmbejõuga: kiire ja intensiivne tõmbamine soodustab lihaste kasvu, aeglane tõmbamine aga vastupidavust. Suure 10-liitrise veepaagi veetaset saab individuaalselt reguleerida, et suurendada takistust.
  • Istme kõrgus on 26 cm, mis teeb sisse- ja väljapääsu äärmiselt mugavaks.
  • 97 cm pikkused sõudereelingud, ergonoomiline mugav kuullaagritega iste ja turvavöödega reguleeritavad jalatoed võimaldavad sujuvat ja ohutut treenimist kuni 120 kg kaaluvatele inimestele.
  • Integreeritud arvuti salvestab kõik olulised treeningandmed, nagu löögid, treeninguaeg, distants, kalorikulu, aeg üle 500 m, löökide koguarv ja pulss (valikuline). LCD-ekraan tagab selge lugemise ja tahvelarvuti hoidik hoiab kindlalt teie nutitelefoni või tahvelarvutit, et saaksite treenimise ajal filme vaadata või lemmikrakendusi kasutada.
  • Uudne kuullaagrisüsteem ja praktiline voltimismehhanism võimaldab sõudemasinat kiiresti kokku panna. Kolm transpordiratast, millest üks pöörleb 360°, muudavad selle vertikaalsesse asendisse ümberpaigutamise lihtsaks – Hudsoni sõudemasin leiab oma koha igas eluruumis.
  • Hudson sõudmismasinal on “ Bluetooth pulsivastuvõtja, mis võimaldab ühendada Christopeit-Spordi poolt pakutava pulsivööga. Lisaks ühildub seade Kinomapi äpiga, mis võimaldab treeninguid lõbustada ja andmeid salvestada Android või iOS seadmetesse. Pärast tasuta prooviperioodi saab Kinomapi rakendust igakuiselt tellida.

Üldine tooteinfo: Sõudemasin Christopeit Hudson New

Kauba ID: 10127652
Kategooria: Sõudeergomeetrid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,08 x 0,46 x 0,54 m, 32,5 kg
Kokkupandavuse võimalus: Jah
Mõõtmed kokkupanduna: Pole täpsustatud
Takistuse tasemed: Pole täpsustatud
Arvuti näidud: Kalorid, aeg, vahemaa
Südamerütmi kortroll: Jah
Harjutuste programmid: -
Laius: 54 cm
Kõrgus: 56 cm
Kaal: - kg
Pidurisüsteem: Magnetiline
Max kasutaja kaal: 120 kg
Pikkus: - cm
Kaubamärk: Christopeit
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Christopeit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sõudemasin Christopeit Hudson New
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki