Tualettvesi John Varvatos XX Indigo EDT meestele, 75 ml, 75 ml

Täpsustused:
Maht: 75 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kauba ID: 10127042
3619
48253 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

2. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

2. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

2. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

2. oktoobrist

259

Kuller

2. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

2. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

2. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

2. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

2. oktoobrist

259

Kuller

2. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tualettvesi John Varvatos XX Indigo EDT meestele, 75 ml

Kasutamine:

Pihusta aroomi otse kaelale ja randmetele, samuti kõrva taha ja juustele. Piisab vaid mõnest pihustist, et lõhn püsiks kauakestev ja piisavalt intensiivne. Vältida otsest kokkupuudet silmade ja suuga.

XX Indigo on ainulaadne meestele mõeldud lõhn, mis lummab nagu legendaarneJohn Varvatos moebränd. John Varvatase rõivaste mehelikkusest, luksusest ja tekstuuridest inspireeritud pakendis on ühendatud traditsioon ja modernsus. Hõbedaste aktsentidega kuninglik sinine värv kaunistab nii pakendit kui ka klaaspudelit. Silmatorkav ja intrigeeriv värv peegeldab sõltumatut, elegantset stiili ja luksust. John Varvatos XX Indigo on parfüüm, mis on inspireeritud stiili ja muusika tähistamisest, John Varvatose kaubamärgi südamest ja hingest. Segu annab päevaks värske, enesekindla tooni ja pärast pimedat sensuaalse ilme. See aroom on ainulaadselt kütkestav, täpselt nagu kaubamärgi John Varvatos ikooniline mood. Tipunoodid avaldavad teile muljet tsitruseliste akordide, piparmündi värskuse ja roosa pipra kerge vürtsisusega. Lõhna süda väljendab ainulaadset Himaalaja mooni, mis on peidetud geraaniumi ja kardemoni vürtside lõhnatoonides. Põhi vallutab lõhnava kuldvitsa, muskuse ja eksootilise patšuli rikkalike varjunditega, intrigeerides meeli ja pakkudes sensuaalset kulminatsiooni... John Varvatos XX Indigo parfüüm on tõeliselt meeldejääv ja kiirgab eriline luksus. p> Hoiatus: ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida silma sattumist. Ärge kasutage, kui teil on individuaalne talumatus mõne komponendi suhtes või kui teil on kahjustatud nahk.

Ameerika disainer John Varvatos debüteeris meeste parfüümide sarjaga ja on juba mõnda aega sellele valdkonnale spetsialiseerunud. 2004. aastal ilmus esimene John Varvatose lõhn naistele, mis on tänapäevalgi populaarne.
John Varvatose parfüüme saadab lugu, mis ühendab endas vana maailma sügavad traditsioonid ja ohjeldamatu originaalsuse. Parfüüme, mis ei tunne piire, juhib vabadus ja loovus ning need on inspireeritud kõige luksuslikumatest ja haruldasematest looduses leiduvatest koostisosadest. Ebatraditsioonilised ja eksklusiivsed, rock'n'roll hingega parfüümid, mida iseloomustab hoolikas tähelepanu detailidele ja koostisosad, mis kehastavad John Varvatos loodud südant ja hinge - täpsust, mehelikkust ja rafineeritust. John Varvatos teeb koostööd tuntud parfümeeri Rodrigo Flores-Roux'ga, kes kajastab läbi parfüümide ettevõtte visiooni ja erakordset kvaliteeti. Rodrigo sõnul koosneb "ohn Varvatose parfüümikollektsioon äärmiselt erinevatest, huvitavatest ja unustamatutest lõhnadest. Tihti kasutatakse sooje, vürtsikaid koostisosi ning puuviljade ja ambra noote, mis kiirgavad hubasust ja sensuaalsust. Tema eesmärk on muuta nende lõhnade kandja enesekindlaks, eksklusiivseks ja stiilseks.

Tualettvesi John Varvatos XX Indigo EDT meestele, 75 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Üldine tooteinfo: Tualettvesi John Varvatos XX Indigo EDT meestele, 75 ml

Kauba ID: 10127042
Kategooria: Parfüümid meestele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,08 x 0,14 m, 0,15 kg
Tüüp: Tualettveed
Vaade: John Varvatos, tualettveed parfüümid meestele
Lõhnanoodid: Idamaised
Ettenähtud: Meestele
Maht: 75 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kaubamärk: John Varvatos
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik John Varvatos tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tualettvesi John Varvatos XX Indigo EDT meestele, 75 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki