Käärid Felco 9. Vasakukäelistele

Täpsustused:
Tüüp: Oksakäärid
Ettenähtud: Käärid
Kauba ID: 2347143
7420
Lisa korvi
775 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Käärid Felco 9. Vasakukäelistele

Põhimudel ergonoomiliste oksalõikurite seas, mis on mõeldud vasakukäelistele. Kallutatud lõikepea.

OMADUSED JA EELISED
Töökindlus: hõlpsasti kasutatavad, kerged, vastupidavad käepidemed sepistatud alumiiniumist, poltidega labad ja tugiterad kvaliteetsest karastatud terasest, täpne ja puhas lõige, disaini iga osa on vahetatav. Käepidemetel on piiramatu garantii.
Tõhusus: lihtne tera reguleerimine, kestab kaua, traat läbilõikamine, mahla äravoolualus.
Ergonoomika: käte- ja randmekaitse ning täiusliku kujuga käepidemed, kaldus lõikepea ja puhvriga amortisaator optimaalse jõujaotuse tagamiseks, libisemiskindel kate.

Kaal: 245 g.
Pikkus: 210 mm.
Okste paksus: 25 mm paksune.
Asendamatu tööriist viinamarjaistandustes, puukoolides, parkides ja aedades.
Valmistatud Šveitsis.

Viljapuude lõikamise edukus ei sõltu ainult sellest, kuidas te oma puid pügate, vaid ka sellest, kuidas te seda teete!

Lõikamine on igal juhul lisapinge igale puule, sest teatud mõttes me sellega tegeleme: eemaldame, lühendame, lõikame, puhastame jne. Loomulikult jäävad pärast sellist operatsiooni haavad, mis on puudele ja põõsastele valusad, nagu igale teisele elusorganismile. Mitteparaneva haava kaudu võivad puitu ja koorde sattuda mitmesugused ohtlikud haigused, näiteks õunavähk.

Seetõttu on väga oluline, et need haavad paraneksid võimalikult kiiresti!

Me avaldame teile saladuse, mis juhtub, kui haavad paranevad pikka aega või ei parane kunagi - ebakvaliteetsed, mitte teravad, halvasti reguleeritud tööriistad ja puuhaigused on garanteeritud! Teritatud tööriistad ei lõika, vaid rebivad ja suruvad oksa, jättes järele kärnad, mis põhjustavad haavade aeglast paranemist või ei parane kunagi!

Lahendus on lihtne – tuleb töötada vaid kvaliteetsete terariistadega, tänu millele paranevad puude haavad kiiresti, enne kui haigusi tekitavad organismid sinna satuvad. Puud omakorda premeerivad teid sellise hoolduse eest helde saagiga.

Oleme pikka aega kasutanud oma töös ainult kvaliteetseid tööriistu.

Siin on tööriistade põhinõuded, millega kindlasti nõustute. Kõige olulisem on lõikeosade vastupidavus ja pikaealisus. Te ei taha, et teie oksakäärid muutuksid nüriks iga 20–30 lõike järel ja peate terasid teritama, kui töö käib. Teritamist edasi lükates aga kahjustame puid, selle asemel, et neid aidata.

Tööriistad peaksid olema mugavad, sest aias töötamine peaks pakkuma naudingut ega tekitama stressi ning pingeid.

Oleme nõus raha maksma ainult tööriistade eest, mis kestavad kaua ja tasuvad end ära mitte niivõrd rahaga, kuivõrd meie positiivsete emotsioonidega, mis tähendab tervist.

Poest leiab enamasti palju odavaid pügamistööriistu, kuid vastavalt kehva kvaliteediga. Loomulikult on sellised oksakäärid palju odavamad, kuid nii nende kasutusiga kui ka kõik muud omadused pole kaugeltki ideaalsed. Selliste oksakääride terad mitte ainult ei deformeeru kiiresti, vaid deformeeruvad ka veidi suurema koormuse korral, jättes kasutuselt ainult sellise tööriista.

Felco on olnud maailma juhtiv professionaalsete pügamistööriistade tootja alates 1945. aastast.

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas teie lemmik Felco tööriistu valmistatakse? Vaadake videot, mis näitab Felco tööriistade valmistamise saladusi.

 

Felco

FELCO kaubamärk on algusest peale püüdnud hallata kõiki tööstuslikke protsesse ja tehnoloogiaid, mis on vajalikud aiatööriistade sarja arendamiseks ja tootmiseks. See lähenemine on võimaldanud FELCO-l süstemaatiliselt integreerida tehnoloogilisi edusamme igas tootmisetapis ja täiustada aiatööriistu enam kui 75 aasta jooksul. Felix Fleisch ja "FELCO" on lahutamatud. Monteerija ja treial, kes 1945. aastal, vaatamata oma piiratud ressurssidele, seadis endale väga ambitsioonika eesmärgi: luua teist tüüpi oksakäärid ja müüa need väljaspool Šveitsi piire. Oma eesmärgi saavutamiseks ostis Felix Fleisch vana kellatehase. Kohe seati uus standard: lõikurid, mis seni olid vaid üks paljudest aiatööriistadest, muutusid kõrgeima kvaliteedi ja täpsusega tööriistaks. Pidevalt oma toodete mugavust ja tõhusust parandades püüdis Felix Fleisch saada tähelepanelikumate professionaalide tähelepanu ja heakskiitu. Oma esimeste oksakääride (FELCO 1) patenteerimisel järgis Felix Fleisch järgmisi põhimõtteid: muutis tööriist võimalikult ERGONOOMIliseks, valmistas komponendid äärmise täpsusega, nii et kõik osad oleksid VAHENDATAVAD, kasutades parimaid saadaolevaid materjale, et tagada pikk tööriistade eluiga. "FELCO" järgib neid põhimõtteid ka tänapäeval.

Käärid Felco 9. Vasakukäelistele Felco

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Oksakäärid on aiatööriistad, mis on mõeldud erinevate taimede varte lõikamiseks. Nendega saab hooldada paksu hekki, põõsaid või erinevaid lilli.
Käärid võivad olla erineva suuruse ja funktsioonidega. Olenevalt mudelist võivad need olla väga mitmekülgsed ja neil on erinevad käepideme juhtimisasendid, mida saab kohandada erinevate aiatöödega. Näiteks, kas oksad lõigatakse sügavamale võradesse või jämedad puuoksad lõigatakse kahe käega jne.
Selle aiatööriista valimisel tasub pöörata tähelepanu selle suurusele ja kaalule – mida vähem käärid kaaluvad, seda lihtsam on nendega töötada. Samuti, kui neil on reguleeritav käepide või mis tahes maksimaalne kõrgus, mille saate nendega saavutada. See on kõige asjakohasem, kui otsite tööriista kõrgete viljapuude või muude puude jaoks. Vähem oluline ei ole ka pügamistera, sest mida teravam see on, seda vähem kahjustatakse taime oksi.
Meie valikust leiate tuntud kaubamärke nagu "Fiskars", "Gardena", "Stihl" käärid, mis on ergonoomilise disainiga, multifunktsionaalsed ja valmistatud kvaliteetsetest materjalidest.

Meie sortimendis on lai valik aiatööriistu niitmiseks. Need on käärid, lõikurid ja lõikurid mitmesuguste hooajaliste välitööde jaoks. Müügil on erinevas suuruses pritsid, rehad, labidad ja kultivaatorid.
Aialõikustööriistad on valmistatud plastikust, roostevabast terasest, metallist ja muudest vastupidavatest materjalidest. Neil on ergonoomilised käepidemed, mistõttu käte lihased väsivad erinevatel välitöödel vähem.
Kvaliteetsed aiatööriistad niitmiseks muudavad töö lihtsamaks – aitavad soovimatust umbrohtust jagu saada ning nende tööriistade funktsionaalsus võimaldab ühe tööriistaga teha mitu erinevat toimingut. Näiteks saab ühe kääriga olenevalt konkreetsest mudelist lõigata väga erinevaid materjale: kleeplint, köis, papp. Neid saab kasutada ka erineva paksusega okste, hekkide või väikeste võrsete pügamiseks.
Mugavad, funktsionaalsed ja kauakestvad aiatööriistad muudavad ka kõige raskemate aiatööde tegemise lihtsamaks ning naudivad kaunist ja korras keskkonda.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Käärid Felco 9. Vasakukäelistele

Kauba ID: 2347143
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,1 m, 0,2 kg
Tootjamaa: Šveits
Tüüp: Oksakäärid
Vaade: Felco, oksakäärid aiatööriistad
Ettenähtud: Käärid
Kaubamärk: Felco
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Felco tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Käärid Felco 9. Vasakukäelistele
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki