Tilkkastmissüsteem maa peal ja all Gardena Drip Irrigation Line, 25 m

Täpsustused:
Tüüp: Tilgutid
Kastmisvooliku pikkus: 25 m
Kauba ID: 7409935
3589
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tilkkastmissüsteem maa peal ja all Gardena Drip Irrigation Line, 25 m

25 m pikkune GARDENA Tilkkastmissüsteem 1,6 l/h, mis on ette nähtud paigaldamiseks maapealsele ja/või maa-alusele integreeritud tilkumispeadega, sobib ideaalselt teie taimeridade, näiteks hekkide ja põõsaste, vett säästvaks kastmiseks. Kergesti paigaldatav kastmistoru on ideaalne kombinatsioon ühega kahest hekkide/põõsaste tilgakastmiskomplektist (art. nr 13500-20 ja 13501-20). Saate valida, kas soovite tilkniisutusliini rajada maa peale või maa alla. Kui see on maa all, ei ummistu toru tänu spetsiaalsele isepuhastusfunktsioonile koos labürinditehnoloogiaga ja juuretõkkega. Igal 30 cm torul on integreeritud tilgutipea, mis eraldab pidevalt 1,6 liitrit vett tunnis. Teie taimi kastetakse ühtlaselt. Pead kompenseerivad survet, seega sobivad need erineva kõrgusega aladele, näiteks kallakule. Micro-Drip-System'i tagantjärele paigaldamine või laiendamine on kiire ja lihtne, kasutades patenteeritud Quick & Easy ühendustehnoloogiaga eraldi müüdavaid 13 mm pistikuid. MDS-i komponentide nutikas taaskasutamine muudab kogu süsteemi jätkusuutlikuks. Isegi korduval kasutamisel ei ole need kahjustatud. Micro-Drip-süsteem. Hoolitse oma taimede ja iga hinnalise tilga eest. Lihtne, täpne, vett ja aega säästev kastmine Lihtsalt paigaldatav süsteem integreeritud tilgapeadega kuni 25 m pikkuste taimeridade, näiteks hekkide ja põõsaste vett säästvaks kastmiseks Ideaalne täiendus Hekile /Põõsaste Tilkkastmissüsteem (Art. nr 13500-20 ja 13501-20)Isepuhastuv funktsioon isepuhastuva labürinditehnoloogia ja juuretõkkega takistab integreeritud tilgapeade ummistumist; süsteemi paindlikuks paigaldamiseks maa peale või maa alla Survet kompenseeriv süsteem integreeritud tilgapeadega pideva veevarustusega 1,6 l/h ka kõrguste erinevuste korral Patenteeritud Quick & Easy ühendustehnoloogia komponentide pikaajaliseks taaskasutamiseks. Eraldi müüdav patenteeritud 13 mm ühendustega võimaldab uue Micro-Drip-System'i kiiret ja paindlikku paigaldamist.

Tilgutid on aianduse kastmisseadmed, mida on vaja erinevate taimede kastmiseks. Need aitavad tagada, et teie lemmiklilled, marjad, köögiviljad või muud aias olevad esemed saaksid pidevalt ja ühtlaselt kastetud. Lisaks hoitakse sellisel viisil taimi kastes kokku ka veevarusid, kuna taime juurteni jõutakse täpsemalt ja tõhusamalt.
Tilgutid väljastavad sama palju vett olenemata rõhukõikumistest või muudest keskkonnahäiretest. Tilgutid, olenevalt nende tüübist, saab kinnitada kastekannu või kastmisvooliku külge. Need võivad olla erineva liitriga, näiteks 1l/h, 2l/h, 3l/h jne.
Kui lillepotid on suuremad kui 5 liitrit, kui taimede juurestik on ulatuslik või muld vett läbilaskev, on juurte ühtlaseks niisutamiseks soovitatav kasutada kahte või enamat tilgutit.
Tilgutite kasutamiseks on erinevaid viise. Neid saab paigaldada otse spetsiaalsetesse torudesse või neid saab kasutada koos jaotusvoolikutega. Tilgutid saab suurepäraselt integreerida nii erineva suurusega lillepottidesse kui ka mulda, vähendades nii isegi umbrohtude arvukust.

Üldine tooteinfo: Tilkkastmissüsteem maa peal ja all Gardena Drip Irrigation Line, 25 m

Kauba ID: 7409935
Kategooria: Niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,505 x 0,505 x 0,11 m, 1,48 kg
Tüüp: Tilgutid
Vaade: Gardena, tilgutid niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Kastmisvooliku pikkus: 25 m
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tilkkastmissüsteem maa peal ja all Gardena Drip Irrigation Line, 25 m
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki