Juhtmevaba hiir Ninjutso Origin One X Wireless, must, Беспроводная Игровая Мышь Ninjutso Origin One X Wireless Black (Черная)

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevaba hiir
Anduri tüüp: Optiline
Kauba ID: 2007732
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
3989
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Ninjutso Origin One X Wireless, must

Legend on tagasi kergemas ja väiksemas pakendis.

Esitledes maailma kergeimat juhtmevaba ergo-mänguhiirt, parandab Origin One X legendaarse IE-st inspireeritud kuju ja 66 g ülikerge mittekärjekujulise disainiga koheselt teie sihtimist. Ja see on ainult alustuseks. PAW3335 andur, Kailh GM8.0 lüliti, PTFE jalad ja USB-C laadimine on kõik loodud täiusliku võtte tegemiseks.

VÄIKE, KUID VÕIMAS PAKETT

Ninjutso Origin One X juhtmevaba mänguhiire IE-st inspireeritud ergonoomilise kujuga on ühendatud hoolikalt tasakaalustatud kaalujaotus. Koos tipptasemel PAW3335 anduriga on sihtimine keset tulevahetust kiirem ja täpsem kui kunagi varem.

Tõhususe tagamiseks optimeeritud Ninjutso Origin One X aku kestab kuni 48 tundi ja töötab kuni viis päeva kuni kümme tundi. See käib käsikäes Plug-n-Play funktsiooniga, mis võimaldab teil mängida mitu päeva järjest otse karbist välja võttes, ilma et peaksite draiverit installima. Kui teil ikka juhtuvad laengud tühjaks saama, ei pea te võitlusest välja jäämise pärast muretsema. USB-C laadimisega integreeritud Ninjutso Origin One X-i laadimis- ja mängimis-paracord-punutis tagab, et te ei peaks kunagi ühestki tegevusest ilma jääma.

KAALUS VAID 66G

Ninjutso Origin One X juhtmeta mängurihiir pakub just seda koos kvaliteetse varundamiskvaliteediga, mis on mõeldud kogukonna liikmetele, kes eelistavad vargsi välimusega ja kergema tundega hiiri. Tehniliselt õhuke kest on valmistatud 0,8 mm PCB ja kvaliteetsete materjalide patenteeritud segu kombinatsioonist. Lisaks kiirema ja täpsema mängimise võimalustele on see kerge mänguhiir ehitatud kestma.

Säilitades selle stiilse esteetika, pakuvad mängijad ülimat rahulolu lisatud Kailh GM 8.0 lülitiga. Garanteeritud 80 miljoni klõpsuga Ninjutso Origin One X tagab krõbeda klõpsu, mida täiendab iga mänguseansi ajal erakordne puutetundlik tagasiside.

TURNIIRIVALMIS Traadita

See mänguhiir on loodud ja optimeeritud signaaliradade ja andmetöötlusalgoritmide lihvimiseks. Koos sisseehitatud keraamilise antenniga tagab see Ninjutso Origin One X mänguhiire kiire, stabiilse ja sisendviivituseta juhtmevaba ühenduse. Veelgi enam, need võimalused tagavad, et Ninjutso Origin One X suudab võrrelda ja isegi ületada võrreldavaid juhtmega mängurihiiri.

Olenemata sellest, kas olete tavamängija või paadunud veteran, see hiir tagab, et olete alati turniiriks valmis. Varustatud Assassin Glide Virgin PTFE jalgadega, libisevad teie liigutused kõigil pindadel luksusliku tundega. Veelgi enam, saate sätteid reguleerida otse hiirel endal. Olenemata sellest, kas peate määrama hiire maksimaalseks DPI-ks 3200 madalamale tundlikkusele või peate lülituma selle 1000 HZ režiimile lahinguks, kus kiirus on võtmetähtsusega, saate kohaneda ühe nupuvajutusega.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Mänguhiir erineb tavapärasest arvutihiirest selle poolest, et sellel on mitmeid lisafunktsioone, mis muudavad selle tõhusamaks. Sõltuvalt mängužanrist võib arvutihiir muutuda mängu oluliseks osaks. See pakub nii laia valikut võimalusi, et selle puudumine muutub mängija jaoks sageli selgeks puuduseks. Andur on hiire lahutamatu osa, mis vastutab liikumise jälgimise eest pinnal. Kvaliteetsed hiired on varustatud spetsiaalsete nuppudega tundlikkuse reguleerimiseks. Need tagavad suurepärase täpsuse ja kiire reageerimise, mis on eriti kasulik arvutimänge mängides. Mänguhiirtel on spetsiaalne disain, mis annab mängijatele mugavustunde. Hiirtele kõige sagedamini valitud materjal on plastik. See on kerge ja sellel on sageli spetsiaalne viimistlus, mis tagab mugava haarde. Mänge mängides hakkavad käed sageli higistama, mistõttu on oluline, et hiirt oleks lihtne haarata ja see ei libiseks käes. Mõnel mänguhiirel on haardumise parandamiseks üksikutel osadel kummist või silikoonist padjad. Väga oluline on ka hiire disain, kuna inimestel on erinevad käed. Oluline on valida hiir, mis sobib hästi teie käe suurusega. Mänguhiirte valik on väga lai ning kohandatav vastavalt erinevatele vajadustele ja mängudele.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Ninjutso Origin One X Wireless, must

Kauba ID: 2007732
Kategooria: Arvutihiired
Tootja kood: 3450
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,15 x 0,14 m, 0,24 kg
Kaubamärk: Ninjutso
Tootja kood: NM001
Nupud: Täpsustamata
Toide: usb
Eesmärk: Mängude jaoks
Kaabli pikkus: 1.8 m
Värv: Must
Kaal: 66 g
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Juhtmevaba hiir
Vaade: Ninjutso, juhtmevaba hiir arvutihiired
Anduri tüüp: Optiline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ninjutso tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ninjutso Origin One X Wireless, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki