Kaasaskantav kõlar Sven PS-720

Täpsustused:
Tüüp: Kaasaskantav kõlar
Kauba ID: 5303097
12949
Lisa korvi
813 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Kuller

29. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Kuller

29. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sven PS-720

Rohkem heli, rohkem valgust, rohkem lõbu. „SVEN“ pakub mobiilset lahendust neile, kes soovivad alati koos lõbutseda. „SVEN PS-720“ on muljetavaldava korpusega ja suudab muusika detsibellidega täita mitte ainult suuri siseruume, vaid korraldada ka tõelist diskot vabas õhus. Kõlari väljundvõimsus kokku on 80 W, mis on muljetavaldav näitaja mobiilse seadme jaoks. Heli taasesituse eest vastutavad kaks 32 mm läbimõõduga kõrgsageduskõlarit, samuti keskmise ja madala sagedusega kõlarid - igaüks 145 mm. Tantsulood kõlavad nii, nagu need peavadki - sügava bassiga, mis ei sega vokaali ja suuremate instrumentaalsete osade nautimist. Ja teiste žanrite muusika rõõmustab ka melomaane meeldivalt. Sisseehitatud ekvalaiser aitab teil heli reguleerida ja mitmevärviline dünaamiline valgustus säilitab soovitud meeleolu ja annab teie tantsupõrandale erksad värvid. Vajalik teave kõlari töö kohta kuvatakse suure kontrastsusega LED-ekraanil ja kõiki funktsioone saab juhtida kaugjuhtimispuldiga - ilma et peaksite seadme juurde minema. Kui mitte ainult teil, vaid ka teie sõbral on kõlar - saate oma jõu kahekordistada! Toetab kahe helisüsteemi juhtmevaba ühendust ühest allikast, mille koguvõimsus on koguni 160 vatti, peate nõustuma, et see on juba tõeline asi. Vajadusel on võimalik ka Sven PS-720 kõlari juhtmega ühendada. Loomulikult ei ole välise heliallika olemasolu absoluutselt vajalik, sest on olemas sisseehitatud mängija, mis on võimeline faile USB-pulgast ja MicroSD-mälukaartidest esitama. Ja isegi kui teil pole midagi kaasas - kõik on hästi, saate raadio sisse lülitada ja palad usaldada oma lemmikute DJ-de kätte. Kuulad muusikat ja tahad laulda? Sel juhul aitab teid kõlar Sven PS-720, sest sellel on kaks kaja efektiga mikrofonisisendit - saate laulda lisaks soolole ka duetti. Kõlari ja mikrofoni enda helitugevust ning kaja efekti sügavust reguleeritakse juhtpaneeli ülaosas olevate mugavate juhtnuppude abil. Ja kui on aeg asjad kokku panna ja edasi liikuda, on mikrofone seadme tagaküljel asuvatesse spetsiaalsetesse hoidikutesse lihtne panna. Piisab, kui haarata helisüsteem mugavast käepidemest ja viia see soovitud kohta. Ja lõpuks mobiilse audiosüsteemi väga olulise parameetri - autonoomia - kohta. Kõik on suurepärane tänu paarile liitiumioon akudele, mille võimsus on 4400 mA • h - laadige seade enne pidu ja see ei valmista teile pettumust. Mõnele võib tunduda, et selline helisüsteem ei saa lihtsalt odav olla, kuid SVEN ettevõte on tuntud oma võime poolest pakkuda kvaliteetseid ja multifunktsionaalseid seadmeid taskukohase hinnaga. Ta on seda teinud mitu korda varem, ta teeb seda ka nüüd - kinnitus, mille leiate juba kodumasinate ja elektroonikakaupluste kataloogidest. Sven kaasaskantav kõlar - kõrge kvaliteedi ja sõbraliku hinna garantii.

Sven

Sven on Soome kõlarite, elektroonika ja arvutitehnika kaubamärk, mille eksklusiivsed kõrgtehnoloogilised lahendused on igapäevaelu lahutamatuks osaks. "Sven" on Põhja-Euroopast pärit sõna, mis tähendab aktiivset, noort ja energilist. Sven toodab professionaalseid seadmeid kõigile, kes soovivad saada parimat. 1991. aastal asutatud ettevõte alustas arvutiseadmete tootmisega ning pälvis juba 2001. aastal rahvusvahelise tunnustuse oma helisüsteemide tootmise eest. Järgmise 12 aasta jooksul pälvis ettevõte regulaarselt ekspertide tunnustust, samuti tiitli "Aasta bränd" kategoorias "Arvuti kõlarisüsteemid" (2002-2013). Praegu ei tegele ettevõte mitte ainult kõlarite tootmisega, vaid omab ka oma uurimisbaasi ja insenerikeskust, mis viib läbi pidevaid uuringuid innovatsiooni vallas. Sven hindab klientide lojaalsust ja soovib saada lemmikelektroonikabrändiks igas kodus ja kontoris. Ida ja lääne filosoofiast inspireeritud toodete kvaliteet vastab lääne tehnoloogia ja kasutusmugavuse kõrgeimatele standarditele. Bränd ei paista silma mitte ainult kodukino tasemel loova helikvaliteedi, vaid ka toiteallika kaitseseadmete poolest, mis lisavad täiendava kaitse vooluvõrgu rikete eest. Ettevõte ise kontrollib ja täiustab regulaarselt oma tooteid, süvenedes seeläbi klientide vajadustesse.

Sven PS-720 Sven

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Sven PS-720

Kauba ID: 5303097
Kategooria: Kõlarid
Tootja kood: PS-720
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,64 x 0,26 m, 6 kg
Tootja kood: PS-720
Kaubamärk: Sven
Toide: Aku
Heli väljundvõimsus: 80 W
Kaugjuhtimise võimalus: Jah
Komplektis: Helisüsteem
Liidesed: 3.5mm Jack
Bluetooth: Jah
Värv: Must värv
Niiskuskindlus: Ei
Nutiseade: Ei
Tüüp: Kaasaskantav kõlar
Vaade: Sven, kaasaskantav kõlar kõlarid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sven tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sven PS-720
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki