ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Juhtmega kõrvaklapid, roosa

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmega kõrvaklapid
Kauba ID: 9411651
1269
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

3. juulist

199

Omniva pakiautomaat

3. juulist

219

DPD pakiautomaat

3. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

3. juulist

259

Kuller

3. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

3. juulist

199

Omniva pakiautomaat

3. juulist

219

DPD pakiautomaat

3. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

3. juulist

259

Kuller

3. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Juhtmega kõrvaklapid, roosa

Esitleme imearmsaid roosasid kõrvaklappe, mis on mõeldud kõige pisematele! Need imearmsad kõrvaklapid pole mitte ainult turvalised, vaid ka täis värvi ja stiili, et meeldida igale väikesele muusikasõbrale.

Õrnates toonides kõrvaklapid, kaunistatud litritega, sädelev peapael ja pehmed, lillad kõrvad, mis teeb kõrvaklappidest mitte ainult praktilise aksessuaari, vaid ka moeka stiilielemendi. Pehmed kõrvapadjad ja kerge disain tagavad mugava kandmise pikka aega, ilma ebamugavustundeta.

Kõrvaklappidel on heli reguleerimise ja lugude kerimise funktsioonid, mis võimaldavad teil oma lemmikmuusika kuulamise üle täielikult kontrollida.

Piiratud helitase kaitseb teie lapse õrnu kõrvu, võimaldades samal ajal nautida oma lemmiklaulude, heliraamatute või muinasjuttude kuulamist. Kõrvaklapid on reguleeritavad, seega sobivad need iga lapse peasuurusega, tagades kandmisel mugavuse ja stabiilsuse.

Tänu kaasasolevale mikrofoniga kaablile saab teie laps mugavalt rääkida, olenemata asukohast. Komplekti kuulub ka laadimiskaabel, mis tagab, et kõrvaklapid on alati kasutusvalmis.

Meie kõrvaklapid pole mitte ainult praktiline kuulamisvahend, vaid ka suurepärane viis oma stiili ja huvide väljendamiseks. Andke oma lapsele võimalus nautida helisid ainulaadsel viisil meie imearmsate kõrvaklappidega!

Pakendi suurus:

20cm x 17,5cm x 7cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele

Lastele

Kõrvaklapid aitavad väikestel lastel kuulata muusikat või lõbutseda ekraani ees, seega on oluline õppida tundma nende unikaalseid omadusi. Vastavalt kandmisviisile jagatakse kõrvaklapid sisestatavateks või kõrvadele asetatavateks – see on laste seas kõige turvalisem variant, kuna need asetatakse kõrvadest kaugemale. Laste kõrvaklapid on äärmiselt kompaktsed ja turvalised, kuna need on varustatud heli summutava tehnoloogiaga. Pehmed kõrvaklapid on mugavad, nii et lapsed tunnevad end YouTube'i lemmikvideoid vaadates mugavamalt kui kunagi varem. Populaarsed juhtmevabad kõrvaklapid annavad lastele rohkem liikumisvabadust ja väldivad juhtmetesse takerdumist. Teie lapsed saavad valida ainulaadse disainiga kõrvaklapid - minimalistlikud, värvilised ja ainulaadsete detailidega kaunistatud. Hellita oma lapsi nüüd kvaliteetsete ja mänguliste kõrvaklappidega!

Üldine tooteinfo: Juhtmega kõrvaklapid, roosa

Kauba ID: 9411651
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,1 x 0,23 m, 0,5 kg
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Eesmärk: Lastele
Värv: Roosa
Liidese tüüp: Ei
Mikrofon: Jah
Mürasummutus: Ei
Tüüp: Juhtmega kõrvaklapid
Vaade: Täpsustamata, juhtmega kõrvaklapid kõrvaklapid
Kaubamärk: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Juhtmega kõrvaklapid, roosa
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki