BondTech BMG

Täpsustused:
Kauba ID: 9266611
11400
Lisa korvi
716 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

29. maist

000

Postkontor

30. maist

199

Omniva pakiautomaat

30. maist

219

DPD pakiautomaat

30. maist

249

Smartpost pakiautomaat

30. maist

259

Kuller

30. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. maist

199

Omniva pakiautomaat

30. maist

219

DPD pakiautomaat

30. maist

249

Smartpost pakiautomaat

30. maist

259

Kuller

30. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: BondTech BMG

Bondtech BMG kasutab sisemist ülekandesuhet 3: 1 koos täppis-CNC-töödeldud karastatud terasest ajamitega, et anda teile kompaktne võimsus kõigi teie vajaduste jaoks. Olenemata sellest, kas vajate suure eraldusvõimega trükiseid väikeste düüsidega või suure vooluhulgaga trükiseid suurte düüsidega, optimeeritud ülekandesuhe koos meie tööstusharu juhtivate hammasratastega tagab võrratu tõukejõu ja välkkiire tagasitõmbamise kerges ja kompaktses pakendis. Bondtech Dual-Drive Meie ainulaadne Dual-Drive-tehnoloogia tagab pideva materjalivoo, ilma et oleks vaja karta lihvimist või libisemist, isegi kõige nõudlikumates tingimustes. Bondtechi kasutajad üle kogu maailma kinnitavad, et isegi tuhandete tühistustega väljatrükkide puhul töötavad meie ekstruuderid veatult, võrratu täpsusega ja filamenti absoluutselt kahjustamata. Meie BMG ekstruuder töötleb väga usaldusväärselt kõiki materjale - alates libedast nailonist ja pehmest TPU/TPE-filamentidest kuni väga jäikade ja haprate süsinikutäidisega ülitugevate materjalideni. Ekstruuder on konstrueeritud 1,75 mm filamentide jaoks, kuid seda on testitud nii, et see suudab toota 1,5 mm kuni 2,0 mm filamente, mis tagab kõrge töökindluse sõltumata kasutatud filamentide tolerantsist. Hõõgniidi rada on täielikult suunatud läbi kogu ekstruuderi korpuse ja korpus säilitab hammasrataste ranged kõrvalekalded, vähendades hõõgniidi purunemise tõenäosust, kui kuum osa kogeb suuremat vasturõhku või kasutatakse väga painduvaid niite. Kruvipinguti võimaldab kasutajal peenhäälestada hammasrataste poolt kuumutusele avaldatavat survet. See annab teile võimaluse kohandada seda vastavalt teie eelistustele ja optimeerida kasutatava materjali tüübile. Materjali kiireks vahetamiseks aktiveerige lihtsalt kiirkinnitushoob, et vabastada pinge ja võtta vahetatav materjal ekstruuderist välja, hoidke see aktiveeritud ja sisestage uus materjal. Seda ekstruuderit saab kasutada Bowdeni või live-komplektides ja see annab teile paindlikkuse valida, mis sobib teie rakendusele kõige paremini. Lisaks on sellel integreeritud hotspot-kinnitusmeetod, mis ühildub E3D-V6 kuumkohtade või teiste GrooveMount standardit kasutavate kuumkohtadega. "Hotend'i paigaldamine on lihtne, turvaline ja kõigest kahe kruvi abil ka kõikumisvaba. Oleme välja töötanud standardse kinnitusklambri nii CNC- kui ka 3D-trükituna, mille saate tasuta alla laadida meie stl-arhiivist. Meie standardne klamber on CNC-töödeldud 3 mm alumiiniumist, mis tagab maksimaalse stabiilsuse. Palun vaadake allpool võimalikke sobivusi. Ekstruuder sobib igale Nema17 samm-mootorile, millel on standardne 5 mm võll. Õigete samm-mootorite valimiseks valige üks järgmistest või kasutage oma mootorit.

Spetsifikatsioonid:

  • Seda ekstruuderit müüakse ilma mootorita.
  • Mass ilma mootorita: 75 gE-astme väärtus: 415
  • (Õige pilt on standardne ekstruuder)
  • Mõõdud 9,5 × 13,5 × 6 cm

Üldine tooteinfo: BondTech BMG

Kauba ID: 9266611
Kategooria: Printeritarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,57 kg
Tootja kood: 7350011410347
Kaubamärk: Bondtech
Tüüp: Detailid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bondtech tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

BondTech BMG
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki