PrimaCreator FlexPlate

Täpsustused:
Kauba ID: 9273196
3789
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

31. maist

000

Postkontor

3. juunist

199

Omniva pakiautomaat

3. juunist

219

DPD pakiautomaat

3. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

3. juunist

259

Kuller

3. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

3. juunist

199

Omniva pakiautomaat

3. juunist

219

DPD pakiautomaat

3. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

3. juunist

259

Kuller

3. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: PrimaCreator FlexPlate

Sobib: Creality CR-10S, Creality CR-10, Hictop CR-10, JG Aurora A5 ja A5x, Artillery Sidewinder X1, Tevo Black Widow.

Uus pulbervärvitud „PrimaCreator“ „FlexPlate“ koosneb kolmest osast. Esimene on magnetiline pind, mille kinnitate printeri alusele. Teine ja kolmas on kvaliteetne vedruterasest leht, mis on kaetud parima „PEI Ultem“ lehega.

„FlexiPlate“ pulbervärvitud PEI on suurepärane pind printimiseks, see on väga vastupidav ja kergesti puhastatav. Ja mis kõige parem, painduv paneel muudab teie väljatrükkide eemaldamise väga lihtsaks. Lihtsalt painutage seda veidi ja detail põrkub kohe tagasi.

„PrimaCreator FlexPlate“ pulbervärvitud PEI on valmistatud ferriitsüdamikust, mis on palju kuumakindlam kui neodüümmagnetid. See „FlexPlate“ talub probleemideta kuni 130°C temperatuuri, nii et saate seda kasutada isegi koos „ABS.PEI Ultem“-ga („Polyetherimide“). „PrimaCreator“ „FlexPlate“ on korduvkasutatav, suhteliselt hooldusvaba, nii ABS (soojendusega voodiga) kui ka PLA (kuum või külm), muud materjalid nagu metall, puit PLA, PETG, ABS+ ja paljud teised töötavad samuti suurepäraselt Te ei vaja täiendavat liimi ega teipi. PEI-le printimine välistab ka vajaduse parvede järele, kuna osad kleepuvad ilma probleemideta otse pinna külge. magnetiline pind.

Kasutusjuhend: Eemaldage PEI-lt kaitsekile ja tasandage prindialus. Nüüd olete printimiseks valmis. Osad tulevad pinnalt lahti, peaaegu probleemideta. PLA ei vaja soojust, kuid aluspinna temperatuuri tõstmine 45°C-ni aitab. Te ei vaja liimi, kuid kui kavatsete printida midagi suurt või pikka aega, soovitame kasutada liimipulka „PrimaFix“, mis paneb teie osad veelgi paremini kleepuma ja lahti laskma. Pärast printimist laske plaadil jahtuda, eemaldage plaat ja painutage seda õrnalt. Seejärel saate mudeli lihtsalt plaadilt "eemaldada". Enne iga printimist puhastage PEI pind 70–91% isopropüülalkoholiga, et eemaldada pinnale kogunenud rasv või muud jäägid. See aitab oluliselt suurendada pinna haardumist. Kasutage PEI puhastamiseks pärast kasutamist atsetooni, isopropüülalkoholi, metüülalkoholi või seepi.

Üldine tooteinfo: PrimaCreator FlexPlate

Kauba ID: 9273196
Kategooria: Printeritarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,45 kg
Tootja kood: 7340002117836
Kaubamärk: PrimaCreator
Tüüp: Printerite tarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik PrimaCreator tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

PrimaCreator FlexPlate
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki