Kujukesed E.T. nežemiško 1/10 E.T. & Elliot 24 cm

Täpsustused:
Kangelased, teemad: E.T. The Extra-Terrestrial
Tüüp: Kujukesed
Kauba ID: 10243977
36000
Lisa korvi
1360 / kuus
Sinu linn

Postkontor

25. novembrist

199

Omniva pakiautomaat

25. novembrist

219

DPD pakiautomaat

25. novembrist

249

Smartpost pakiautomaat

25. novembrist

259

Kuller

25. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

25. novembrist

199

Omniva pakiautomaat

25. novembrist

219

DPD pakiautomaat

25. novembrist

249

Smartpost pakiautomaat

25. novembrist

259

Kuller

25. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: E.T. nežemiško 1/10 E.T. & Elliot 24 cm

Poiss kannab oma jalgrattakotti valgesse lina mähituna, ebatavaline sõber, väike maa peale eksinud tulnukas, keda valitsusväed jälitavad. Lennu ajal, et leida kolleege ja naasta oma maailma, suunduvad kaks sõpra California metsa poole, kus peab maanduma neid päästev kosmoselaev. Politseiblokaadi vältimiseks kasutab väike tulnukas oma telekineetilisi võimeid oma ratta leviteerimiseks, tõstes need õhku ja lennates puude kohal sihtkohta. Seda antoloogiastseeni kuu taustal kasutati ka filmi reklaamimisel, millest sai üks kuulsamaid ja silmatorkavamaid pilte kinos, sai isegi Steven Spielbergi filmide produtsendi Amblin Entertainmenti logoks ja nüüd ka uhkelt reprodutseeritud kuju ET & Elliot - Art Scale 1/10 Deluxe - ET - Iron Studios" ja "E.T. & Elliot” – Kunstiskaala 1/10 – E.T. - "Rauastuudiod".
Steven Spielbergi loodud ja Melissa Mathisoni kirjutatud 1982. aasta ET The Extra-Terrestrial on üks kõigi aegade suurimaid filme, mis on võitnud neli Oscarit ja lisatud Kongressi raamatukogu riiklikku filmiregistrisse. ajalooliselt või esteetiliselt oluline.
Filmis külastab rühm botaanilisi tulnukaid öösel salaja Maad, et koguda taimeproove. Pärast USA valitsuse sõidukite saabumist lahkub rühmitus Maalt oma kosmoselaevaga, jättes ühe oma väikese liikme rühmast eraldatuks. Olend kohtab lõpuks kohalikku poissi nimega Elliott, kes seejärel läheb varjama ja kaitsma väikest kadunud olendit Maal, luues nende vahel õrna sõprussideme ja sügava empaatilise sideme.
Funktsioonid:
- Litsents: Litsents: E.T.
- Skaala: 1/10
- Piiratud väljaanne
- Põhineb originaalviidetel - Valmistatud polüstonest - * (võib sisaldada vaiku, polüstoni, PVC-d, metallist ja kangast osi)
- käsitsi maalitud
- Toote mõõdud: 24 x 19 x 19 cm

Kujukesed

Kui oled mängur, koomiksifanaatik või filmi- ja seriaalifanaatik, siis on hea mõte osta figuurid - kujukesed. Iga mängur leiab oma lemmikmängu või -karakterit kajastava aksessuaari. Ideaalne kingitus oma isikliku kollektsiooni või lähedase kollektsiooni jaoks kõigile arvuti- ja lauamängude austajatele. Need konkreetsed esemed erinevad mitte ainult suuruse, vaid ka kuju, materjali ja stiili poolest - lai valik võimaldab teil valida oma lemmiktegelaste kujutisi. Mõnel figuuril on lisafunktsioone, näiteks võivad nad eri värvides helendada. Värskenda oma elu oma lemmik Marveli, Sõrmuste isanda või Harry Potteri tegelasega ja jaga põnevust oma sõpradega. Et oma lemmikmängu ja selle tegelasi taas ellu äratada, piisab sellest, kui ostad maagilise figuuri, mida saad lisada oma olemasolevasse kollektsiooni või kinkida teistele mängufännidele. Iga mängur leiab oma lemmikmängu ja -karakterit kajastava aksessuaari.

Üldine tooteinfo: E.T. nežemiško 1/10 E.T. & Elliot 24 cm

Kauba ID: 10243977
Kategooria: Fännitooted mänguritele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,3 x 0,25 m, 0,3 kg
Kangelased, teemad: E.T. The Extra-Terrestrial
Värvi: Erinevad värvid
Tüüp: Kujukesed

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

E.T. nežemiško 1/10 E.T. & Elliot 24 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki