Arvutimäng Tin Hearts PS5

Täpsustused:
Žanr: Seiklus
Kauba ID: 7705225
3199
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

30. maist

000

Postkontor

31. maist

199

Omniva pakiautomaat

31. maist

219

DPD pakiautomaat

31. maist

249

Smartpost pakiautomaat

31. maist

259

Kuller

31. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

31. maist

199

Omniva pakiautomaat

31. maist

219

DPD pakiautomaat

31. maist

249

Smartpost pakiautomaat

31. maist

259

Kuller

31. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tin Hearts PS5

Iga geniaalse leiutise taga peidab endas uskumatu lugu. Fable'i toonud meeskonna liikmetelt pärineb Tin Hearts – kaasahaarav pusle-seiklusmäng, mis on mähitud võimsasse lugu armastusest ja kompromissidest.

Juhendage hulk vallatuid tinasõdureid läbi maagilise mänguasjadega täidetud maailma, kasutades erinevaid veidraid ja leidlikke vahendeid, et neid põrgatada, tulistada ja eesmärgi poole libistada. Läbi 40+ taset aja painutamist, sõdurite marsruutimise mõistatusi, looge oma mänguasjadele uusi teid ja lahendage üha keerukamaid mõistatusi, et lahti harutada Albert J. Butterworthi, viktoriaanliku geeniuse leiutaja emotsionaalne ja mõtlemapanev lugu. korda.

ALUSTAGE MÕISTATUSTE RAJALE: juhtige mängukahureid, et vabastada tee, hüpata batuuditrummide abil uutesse kõrgustesse ja manipuleerida õhupallide täitmismasinatega, et aidata sõduritel sihtkohta jõuda!

LAHTI LUGU lahti: avastage sügavalt emotsionaalne lugu, mis hõlmab põlvkondi ja mõõtmeid, mis on meisterlikult kootud selle mõistatustega täidetud maailma kangasse. Vihjeid on kõikjal, otsige neid ja teid premeeritakse südamliku looga, mis on kauni häälega ja animeeritud kolme vaatuse jooksul.

Avastage maagilist MAAILMA: tundke end nagu laps mänguasjapoes, kui sukeldute maagilisse alternatiivse ajajoonega Victoria ajastu universumisse, mis on täis nostalgilist soojust ja võlu.

KASUTAGE OMA KUJUTUSKUJU: avage võimed, et juhtida maailmas objekte, puuklotsidest trummideni ja mängurongideni. Siduge objekte huvitaval viisil, kui ehitate väljapääsuni teid, et oma kartmatuid tinasõdureid järgida, ja paljastage aeglaselt nende mineviku saladused.

AJA MANIPULEERIMINE: peatage, kerige edasi ja tagasi, et muuta oma tegevuste tulemust ja täita järjest keerukamaid mõistatusi.

NAUTIGE MEELDEJÄÄVAT HELIRAJA: Võtke aega lõõgastavate mõistatustega ja nautige löövat heliriba auhinnatud heliloojalt Matthew Chastneylt, kelle tiitrite hulka kuuluvad filmide „JOKER”, „Chernobyl” ja „Bridgerton” treilerid.

IMMERSIVE VR: kogege mängu VR-versiooni, mis on loodud eranditult virtuaalreaalsuse platvormidele, kus mängijad saavad täielikult sukelduda Tin Heartsi kaunisse maailma. Juhtige, puudutage ja katsuge mängu mehaanikat otse või liikuge füüsiliselt lähemale, et heita pilk vapustavale keskkonnale ja võluvatele mänguasjadele.

OF FABLE ARENDATAJAD: Tin Hearts äratavad ellu erakordselt andeka Lionhead Studiosi arendusmeeskonna endised liikmed, kes vastutavad kriitikute poolt tunnustatud sarja Fable eest.

Üldine tooteinfo: Tin Hearts PS5

Kauba ID: 7705225
Kategooria: Konsooli- ja arvutimängud
Tootja kood: 5060188673415
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,135 x 0,015 m, 0,15 kg
Ühilduvus: PlayStation 5
Vaade: Wired Production, playstation 5 konsooli- ja arvutimängud
Kaubamärk: Wired Production
Vanus alates: 3 a.
Žanr: Seiklus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wired Production tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tin Hearts PS5
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki