Sülearvuti Asus Zenbook Pro 16X OLED (UX7602ZM-ME169W)

Täpsustused:
Protsessori tüüp: Intel Core i9
Kõvaketas SSD: 2000 GB
Klaviatuur: Inglise keel (ENG)
Kauba ID: 7505905
2 79500
Lisa korvi
10562 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 8. maist

000

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Asus Zenbook Pro 16X OLED (UX7602ZM-ME169W)

Asus Zenbook Pro 16X OLED on võimas arvuti professionaalidele, tudengitele ja kodukasutajatele, kes vajavad kõrgeimat jõudlustaset ja hämmastavat ekraani. Intel Core i9 protsessor ja OLED puuteekraan on parim valik neile, kes vajavad kiirust ja suurepärast pildikvaliteeti nõudlike ülesannete, loomingulise töö või meelelahutuse jaoks. Suur tahkeketas tagab kiire juurdepääsu andmetele, mehaanilise kõvaketta puudumine suurendab vastupidavust ja vaikset tööd.

  • Intel Core i9 protsessor: erakordne arvutusvõimsus nõudliku tarkvara ja multitegutsemise jaoks, mistõttu on see sülearvuti ideaalne töö-, õpi- ja kodukasutamiseks.
  • OLED-puuteekraan: 16-tolline OLED-ekraan pakub elavaid värve ja rikkalikku musta ning pakub intuitiivset kasutajakogemust koos puutefunktsiooniga.
  • Kõrglahutusega pildid: ekraani maksimaalne resolutsioon 3840 x 2400 pikslit tagab kristallselged pildid, mis sobivad ideaalselt graafilise disaini ja videotöötluse jaoks.
  • Suur salvestusruum: 2000 GB SSD-ketas pakub kiiret käivitamisaega ja rohkelt ruumi kõigile teie dokumentidele, meediale ja rakendustele.
  • Täiustatud graafiline jõudlus: varustatud NVIDIA GeForce RTX 3060-ga, mis tagab sujuvad ja üksikasjalikud visuaalid mängudes ja graafikamahukates ülesannetes.
  • Põhjalikud ühendusvõimalused: on HDMI, üks USB 3.0 ja kaks USB-C porti mitmesuguste lisaseadmete ja -seadmete ühendamiseks.
  • Elegantne disain: sülearvuti must värv ja ingliskeelne klaviatuur annavad sellele professionaalse välimuse, mis sobib igasse keskkonda.

Asus

Asus on rahvusvaheline arvuti- ja muude tarvikute elektroonikaettevõte. Hakates 1989. aastal tootma emaplaate sellistele tuntud ettevõtetele nagu IBM, sai Asus kiiresti tuntuks ja on täna turuliidrite esikolmiku seas.
Asuse laias valikus on nii mobiiltelefonid, sülearvutid ja lauaarvutid kui ka erinevad arvutiosad ja lisaseadmed. Neljast insenerist koosneva ettevõtte asutatud ettevõte on alati keskendunud toodete tehnilisele paremusele ja innovatsioonile. Asuse sülearvutitel on äärmiselt võimsad protsessorid, need töötavad suurepäraselt igas olukorras ja on loodud kestma. Nendel põhjustel on Asuse arvutid populaarsed nii kodukasutajate kui ka professionaalide seas. Eriti kerged Asus Vivobook ja Asus ZenBook on ülipopulaarsed graafiliste disainerite ja paljude kodukontoris töötavate inimeste seas üle kogu maailma.
Pidevalt täiustuvad tooted on võitnud palju rahvusvahelisi auhindu, sealhulgas parima disaini eest.
 

Asus Zenbook Pro 16X OLED (UX7602ZM-ME169W) Asus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

NVIDIA GeForce RTX 3060

Põhimõtteliselt vastutab pildi genereerimise eest videokaart. See mõjutab pildi moodustumist ekraanil. Videokaardi parameetreid vaadates on oluline mõelda, kas sülearvutit hakatakse rohkem kasutama tööks, kirjade saatmiseks, veebis sirvimiseks või keerulisteks mängudeks, programmeerimisvahenditeks, kus pildi genereerimine on keerulisem.
Kui soovitakse kõrge eraldusvõimega, detailseid ja peeneteralisi pilte, peab videokaardil olema kõrgeim jõudlus. Lisaks pildi genereerimisele saab videokaart kaasa aidata ka töötlemiskiirusele ja protsessori kiirusele. Näiteks fotode genereerimine, animatsioonide loomine ja monteerimine, video, heli ja erinevate dokumentide arhiveerimine.
NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaardid on nutikaim ja arenenum lahendus, mis annab teie sülearvutile piiramatud võimalused. Need sobivad ideaalselt mitte ainult tehniliselt keerukaks tööks, vaid ka neile, kellele meeldib veeta oma vaba aega uusimate kõrglahutusega mänge mängides või uskumatult kvaliteetset sisu vaadates.
See videokaart on integreeritud kõige populaarsematesse sülearvutitesse nagu Dell, MSI, Asus, Lenovo ja teised.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Asus Zenbook Pro 16X OLED (UX7602ZM-ME169W)

Kauba ID: 7505905
Kategooria: Sülearvutid
Tootja kood: 90NB0WU1-M009H0
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,41 x 0,32 x 0,21 m, 0,7 kg
Sülearvuti eesmärk: Teaduste, töö ja kodu jaoks
Vaade: Asus, teaduste, töö ja kodu jaoks sülearvutid
Kaubamärk: Asus
Kõvaketas HDD: Nėra GB
Disk SSD M.2 PCIe: Nenurodyta GB
Operatiivmälu: 16 GB
Operatsioonisüsteem: Windows 11 Home
Puuteekraan: Jah
Ekraani tüüp: OLED
Matt ekraan: Ei
Maksimaalne resolutsioon: 3840 x 2400
Ekraani diagonaal: 16" (~41 cm)
Protsessor: Intel Core i9-12900H
Mälu tüüp: DDR5
Videokaart: NVIDIA GeForce RTX 3060
HDMI: Jah
USB 2.0: Nėra
USB 3.0: 1
USB-C: 2
Optiline draiv: Ei
Klaviatuuri valgustus: Ei
Veebikaamera: Jah
Toote seisukord: Uus
Värv: Must
Protsessori tüüp: Intel Core i9
Kõvaketas SSD: 2000 GB
Klaviatuur: Inglise keel (ENG)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Asus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Asus Zenbook Pro 16X OLED (UX7602ZM-ME169W)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki