Sülearvuti Lenovo LOQ 15ARP9

Täpsustused:
Protsessori tüüp: AMD Ryzen 7
Kõvaketas SSD: 1000 GB
Klaviatuur: Inglise keel (ENG)
Kauba ID: 9877932
1 20700
Lisa korvi
4561 / kuus
Sinu linn

Postkontor

Esmaspäeval, 21. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 21. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 21. oktoobrist

249

Kuller

Esmaspäeval, 21. oktoobrist

599

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 22. oktoobrist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 22. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

Teisipäeval, 22. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 22. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 22. oktoobrist

259

Kuller

Teisipäeval, 22. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Lenovo LOQ 15ARP9

Sülearvuti LENOVO LOQ 15IRH8 82XV00F0LT, INTEL® CORE™ I5-12450H, 8 GB, 512 GB, 15,6", NVIDIA GEFORCE RTX 4050, HALL

Muljetavaldava jõudlusega NVIDIA® GeForce RTX™ graafikakaart
Rohkem kui kiire

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 seeria sülearvuti GPU-d on mängijatele ja arendajatele ülikiired. Nad kasutavad ülitõhusat NVIDIA Ada Lovelace'i arhitektuuri, mis tagab suure hüppe jõudluses ja tehisintellekti graafikas. Kogege realistlikke virtuaalseid maailmu kiirjälgimisega, suurendage jõudlust DLSS 3 abil ja saavutage Reflexi abil konkurentsieelis. Avastage revolutsiooniliselt uusi viise oma töövoo loomiseks ja enneolematuks kiirendamiseks.

AI-toega mängude jõud

Püsige ees, kasutades LA1 AI-kiibiga Lenovo AI Engine+ süsteemi, et täiustada oma süsteemi ja kasutada andureid, et täiustada mängukogemust. Spetsiaalne MUX-lüliti koos NVIDIA® Advanced Optimusega vähendab viivitust, optimeerib aku kasutusaega ja suurendab FPS-i. Smart Engine tehnoloogia aitab hoida teie mängu kõrgeimal tasemel, et saaksite oma tõelise potentsiaali vallandada.

Mängige kõvasti, töötage vaikselt

Liikuge vaikselt ja mängige valjult Lenovo LOQ-i vaiksema kui-sosina soojuslahendusega. Selle uuenduslik disain sisaldab kuni 4 soojustoru, kahte 85 mm 12 V kiiret ventilaatorit, 28,6% suuremat õhu sisselaskeava ja 24% suuremat väljalaskeava. Tänu rohkele ventilatsioonile ja kuni 135 W TDP-le on teie mänguseade jahe ja vaikne isegi avalikes kohtades või raamatukogu vaiksetes tsoonides. Nautige katkematuid mänguseansse ilma soovimatut tähelepanu äratamata.

Lihtsusel põhinev vastupidav disain

Lenovo LOQ sülearvutil on vastupidav, praktiline ja elegantne disain koos mänguri tagumise I/O paneeliga. Sellel on palju porte lihtsaks juurdepääsuks ja puhtaks välimuseks. Saadaval tormhallis koos sisseehitatud 1080P FHD-kaameraga, millel on e. allkiri suurema privaatsuse tagamiseks. See sülearvuti on ehitatud vastavalt USA sõjaväe MIL-STD 810H rangetele standarditele, et tagada äärmine vastupidavus, ning see on sama vastupidav kui teie tegelased.

Suurepärasus ekraanil

Täiustage oma mängukogemust 15,6-tollisel FHD-ekraanil. Teie mängud ärkavad ellu välkkiire 144 Hz värskendussageduse, realistlike värvide ja ereda 350 nitise ekraaniga. Lisaks tagab pideva vooluga valgustus madala voolutarbimise, mis tähendab, et aku peab kauem vastu, kui liikvel olles pikka aega mängid. Sukelduge mängu Lenovo LOQ sülearvutiga.

Domineerige ergonoomilise täpsuse ja täpsusega

Lenovo LOQ-klaviatuuriga vabastage oma tippimis- ja mängupotentsiaal. Klassikalise puutetundlikkuse ja 1,5 mm klahvikäiguga saate nautida välkkiire käivitamist ja 100% kummitusvastast funktsiooni, mis tagab võrreldamatu täpsuse. Täissuuruses nooleklahvid ja numbriklahv aitavad teil kõike kontrolli all hoida.

Edasine areng

Täiustage oma mängukogemust Lenovo LOQ sülearvuti piiramatute laiendusvõimalustega. Kuni 16 GB DDR5 mälu ja 1 TB PCIe Gen4 mäluga saate ilma viivituse või aeglase laadimiseta lülituda mängimise, voogesituse ja loomise vahel. Lisaks saate 2 SSD-pesa ja avatud M.2-pesaga hõlpsasti lisada teise draivi ja veelgi rohkem salvestusruumi. Enam pole vaja oma lemmikmänge kustutada!

Laadige oma mäng

Tööstusharus ainulaadse ülikiirlaadimisega pikendage oma aku eluiga maksimaalselt. Laadige 60 Wh akut hetkega – 0–30% 10 minutiga, 0–70% 30 minutiga ja 0–100% 80 minutiga. USB-C laadimise toega valikulise 140 W adapteriga on teil kogu vajalik võimsus, kui seda vajate, nii et saate keskenduda konkurentide võitmisele, mitte pistikupesa otsimisele.

SteelSeries disainis Nahimic® Audio mängijatele

Täiustage oma mängukogemust Nahimic by SteelSeries abil, mis on loodud spetsiaalselt mängijatele. Nautige võrratut, kaasahaaravat 3D-heli ja kristallselget suhtlust oma meeskonnakaaslastega. Tänu võimalusele segada ja jagada helivooge nagu professionaal, võimaldab Nahimic sul mängudesse sukelduda ja neid tõeliselt täiel rinnal kogeda.

Kaitske Lenovo Vantage'i

Lenovo Vantage aitab teil mängukogemuse parandamiseks sätteid optimeerida. Reguleerige, kohandage ja maksimeerige oma sülearvutit meie kõik-ühes tööriistakomplektiga. Meie reaalajas jõudluse juhtpaneeli, ülekiirendamise juhtnuppude ja intelligentse ventilaatori juhtimisega tehisintellekti jõudluse häälestamise abil ei takista miski teie edu.

Lenovo

Lenovo on rahvusvaheline elektroonikatootja, mis arendab ja toodab arvuteid, tahvelarvuteid, nutitelefone ja telereid ning kommertstarkvara.
Üle 30 aasta tegutsenud ettevõte on suurim personaalarvutite müüja maailmas. Bränd toodab umbes kolmandiku maailma personaal- ja lauaarvutitest. Hiina tootja Lenovo kavandab ja toodab elektroonikat jaotatud keskustes enam kui 60 riigis, et kasutada ära erinevate riikide tugevusi ja pakkuda oma klientidele parimat.
2005 võttis Lenovo üle teise tehnoloogiahiiu IBMi, kiirendades veelgi sisenemist rahvusvahelistele turgudele ning viies oma arvutite ja tahvelarvutite kvaliteedi uutele kõrgustele. Lenovo tooteid müüakse praegu üle 180 riigis üle maailma.
Lenovo on kaubamärk, mida seostatakse usaldusväärse ja taskukohase tööarvutiga.
 

Lenovo LOQ 15ARP9 Lenovo

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Lenovo LOQ 15ARP9 Nautige kõrgresolutsiooniga multimeediat! Full HD ekraan pakub kõrgeima standardprogrammi. Filmid, mängud ja fotod sülearvuti ekraanil annab veelgi enam rõõmu. Full HD resolutsioon avab rikkalikke värve ja reaalseid detaile.

Lenovo LOQ 15ARP9

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Lenovo LOQ 15ARP9

Kauba ID: 9877932
Kategooria: Sülearvutid
Tootja kood: NB15LE00066-H
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,35 x 0,15 m, 4 kg
Sülearvuti eesmärk: Mänguriarvuti, Teaduste, töö ja kodu jaoks
Vaade: Lenovo, mänguriarvuti sülearvutid, Lenovo, teaduste, töö ja kodu jaoks sülearvutid
Kaubamärk: Lenovo
Operatiivmälu: 24 GB
Operatsioonisüsteem: Windows 11 Home
Matt ekraan: Jah
Maksimaalne resolutsioon: 1920 x 1080
Ekraani diagonaal: 15.6" (~40 cm)
Protsessor: AMD Ryzen 7 7435HS
Videokaart: NVIDIA GeForce RTX 4060
HDMI: Jah
USB 3.0: Jah
USB-C: Jah
Veebikaamera: Jah
Toote seisukord: Uus
Protsessori tüüp: AMD Ryzen 7
Kõvaketas SSD: 1000 GB
Klaviatuur: Inglise keel (ENG)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lenovo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lenovo LOQ 15ARP9
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki