Xiaomi Redmi Pad Pro 5G, must, Xiaomi Redmi Pad Pro (12.1'')

Täpsustused:
Ühilduvus: Xiaomi Redmi Pad Pro (12.1'')
Kauba ID: 10233952
999
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

30. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

30. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

30. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

30. oktoobrist

259

Kuller

30. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

30. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

30. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

30. oktoobrist

259

Kuller

30. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Xiaomi Redmi Pad Pro 5G, must

Õhuke ümbris Xiaomi Redmi Pad Pro 5G tahvelarvutile - must Silikoonist õhukese ümbrisega muutub iga kukkumine vähem hirmutavaks ja igapäevane kasutamine veelgi mugavamaks. Kvaliteetsest TPU materjalist valmistatud ümbris ei paku mitte ainult suurepärast kaitset, vaid ka klassikalise välimuse. Ekraani ja kaamera ümber tõstetud servad pakuvad täiendavat turvalisust. Konkreetse mudeliga kohanemine muudab tahvelarvuti kasutamise veelgi meeldivamaks ja turvalisemaks. Slim Case kõige olulisemad eelised: Kaitseb tahvelarvutit kahjustuste eest. Termoplastikust ja vastupidavast materjalist valmistatud ümbris kaitseb tahvelarvutit kukkumiste ja kriimustuste eest. Kaitseb ekraani ja kaamerat. Kõrgendatud servad ümber ekraani ja tagakaamera kaitsevad neid elemente kriimustuste eest. Pakub kasutusmugavust. Korpusel on tundlikud nupud ja täpsed väljalõiked portide jaoks, mis hõlbustab igapäevast kasutamist. Lisab seadmele elegantsi. Korpuse stiilne välimus sobib ideaalselt tahvelarvuti disainiga, säilitades selle kaasaegse iseloomu. Kohandatud konkreetse tahvelarvuti mudeli jaoks. See kleepub ideaalselt seadme külge, tagades täieliku funktsionaalsuse ilma kompromissideta. Spetsifikatsioon: seeria: õhuke ümbris Ühilduvus: Xiaomi Redmi Pad Pro 5G Materjal: TPU must värv Kaitse kahjustuste eest Tahvelarvuti turvalisuse tagamine on ülioluline ja õhuke ümbris teeb seda suurepäraselt. Tänu termoplastilise vastupidava TPU materjali kasutamisele saate tagada, et teie tahvelarvuti on kriimustuste eest kaitstud. Ekraani ja kaamera kaitse Kui asetate tahvelarvuti tasasele pinnale, ei pea te muretsema kriimustuste pärast. Slim Case kõrgendatud servad kaitsevad tõhusalt ekraani ja tagakaamerat. See täiendav kaitsekiht tagab, et teie seade jääb terveks. Kasutusmugavus Slim Case pole mitte ainult kaitse, vaid ka mugav igapäevaseks kasutamiseks. Reageerivad nupud võimaldavad hõlpsat juurdepääsu kõikidele tahvelarvuti funktsioonidele ja täpsed pordi väljalõiked võimaldavad tarvikuid kiiresti ühendada. Elegantne välimus Stiil ja funktsionaalsus võivad käia käsikäes – nagu Slim Case tõestab. Selle elegantne välimus tõstab esile tahvelarvuti kaasaegse disaini, andes sellele ainulaadse iseloomu. Tänu sellele korpusele näeb teie tahvelarvuti alati stiilne välja. Sobib ideaalselt teie tahvelarvuti mudelile Slim Case tagab täiusliku sobivuse. See kleepub ideaalselt seadme külge, muutes kõik tahvelarvuti funktsioonid täielikult kättesaadavaks.

Üldine tooteinfo: Xiaomi Redmi Pad Pro 5G, must

Kauba ID: 10233952
Kategooria: Tahvelarvuti ümbrised ja kaaned
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Hurtel
Aksessuaari tüüp: Kaitseümbris
Materjal: Silikoon
Diagonaal: 12.1 "
Ühilduvus: Xiaomi Redmi Pad Pro (12.1'')
Vaade: Hurtel, xiaomi redmi pad pro (12.1'') tahvelarvuti ümbrised ja kaaned
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hurtel tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Xiaomi Redmi Pad Pro 5G, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki