Automakk Sony DSXA210UI.EUR

Täpsustused:
Funktsioonid: AUX sisend, USB-ühendus
Kauba ID: 2484113
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
8550
Lisa korvi
893 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. aprillist

000

Postkontor

11. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

11. aprillist

219

DPD pakiautomaat

11. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

11. aprillist

259

Kuller

11. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

11. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

11. aprillist

219

DPD pakiautomaat

11. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

11. aprillist

259

Kuller

11. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Automakk Sony DSXA210UI.EUR

EXTRA BASS™ lisab jõulisust\r\nVajuta EXTRA BASS nuppu ja sinu laulude bassihelidele lisatakse oluliselt jõudu. Madalsagedushelid on nüüd sügavamad ja tuntavamad kui varem. \r\n\r\nKohanda oma heli mitmekülgse ekvalaiseriga\r\nMuuda esitused kõlama just nii, nagu sina soovid. Keera pöördnuppu, et valida igasse sagedusalasse endale sobilikud omadused või vali 10 eelsseadistatud valiku hulgast. Uus karaokerežiim vähendab vokaalidel kostuda laskvat sagedusala just nii palju, et kaasa laulmine muutuks tunduvalt meelelahutuslikumaks.\r\n\r\nUSB liides\r\nÜhenda oma MP3 mängija esipaneelil asuvasse USB liidesesse ja loo kiire juurdepääs oma mobiilsetele muusikakogumikele. AOA 2.0 tugi annab võimaluse esitusi mugavalt nautida ka oma nutiseadme voogedastusteenustest.\r\n\r\nKõrgkvaliteetsed FLAC failid\r\nFLAC on failiformaat, mis erinevalt MP3 failidest suudab tihendada helisignaali ilma kvaliteedis kaotamata. Ühenda oma seade läbi USB liidese ja esita FLAC faile kogu nende hiilguses.\r\n\r\nÜhenda oma roolil asuvad juhtnupud\r\nKas soovid kasutada roolil asuvaid juhtnuppe? Ühendamine on sobivate sõidukitega eriti lihtne tänu spetsiaalselt selle jaoks loodud sisendile.\r\n\r\nHeliga sünkroniseeruv valgustus\r\nNäe muusikat koos tuledega, mis muutuvad ja vilguvad koos sinu lemmiklaulude dünaamilisuse ja rütmiga.

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Automakk Sony DSXA210UI.EUR

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Automakk Sony DSXA210UI.EUR

Kauba ID: 2484113
Kategooria: Autoraadiod, multimeedia
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,205 x 0,18 x 0,075 m, 0,94 kg
Tüüp: Autoraadio
Mängib plaate: Ei
Heli väljundvõimsus: 4 x 55 W W
Eemaldatav esipaneel: Jah
Kaugjuhtimine: Ei
Nuppude valgus: Punane
Raadiojaamade mälu: 30
Automaatne raadiojaamade otsing: Jah
Radijo tekst (RDS): Jah
Heli ekvalaiser: Jah
ISO ühendus: Jah
USB: Jah
Muud ühendused: AUX
Sub out liiniväljund: Jah
Toetatavad formaadid: MP3, WMA, FLAC
Kaal: 0.7 kg
Kaubamärk: Sony
Funktsioonid: AUX sisend, USB-ühendus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (5)

Automakk Sony DSXA210UI.EUR
5

(5 ostja hinnangud)

5 tähte
(5)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ramoaldas B.
14.01.2023

Sony oli, on ja jääb Sonyks.

Valerij M.
29.10.2022

Selle hinna eest on tegemist tavalise magnetofoniga, mängib hästi :)

Ramūnas S.
25.09.2022

Selle hinna eest mitte midagi

Nerijus V.
02.09.2022

Selle hinna kohta pole üldse paha

KASPARS P.
16.07.2022

Soovitan hea kvaliteediga

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki