Dash camera DDPAI X5 Pro GPS 4k

Täpsustused:
Ekraani suurus: - "
Salvestamise resolutsioon: Täpsustamata
Kauba ID: 5855827
25600
Lisa korvi
967 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 9. maist

000

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

10. maist

259

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

10. maist

259

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Dash camera DDPAI X5 Pro GPS 4k

DDPAI X5 Pro Dash kaamera


DDPAI X5 Pro armatuurkaamera pakub suurepärast pildikvaliteeti kuni 4K eraldusvõimega ja suudab salvestada dünaamilist 1080p/90FPS videot. See on varustatud täiustatud navigatsioonisüsteemiga ja toetab kiiret 5 GHz Wi-Fi-d. Samuti pakub see spetsiaalset parkimisrežiimi, et saaksite oma autot turvaliselt hoida isegi ööpäevaringselt. See võimaldab salvestada faile eMMC-kettale (32GB) või TF-kaardile mahuga kuni 128GB (ei kuulu komplekti). Koguni 2 kaamerat võimaldavad salvestada nii esi- kui tagakaamerat.

Fantastiline pildikvaliteet


Kaamera on varustatud Sony IMX415 sensoriga, mis koos 7 objektiivi ja F1.8 avaga tagab detailirikka, selge ja terava pildi. Selle abiga saate salvestada suurepärase kvaliteediga videot 3840x2160p / 30FPS. Tänu Realcube'i tehnoloogiale on videod eredad, teravad ja avaldavad muljet erksate ja loomulike värvidega. Seade pakub ka NightVIS tehnoloogiat, mis võimaldab saada kvaliteetset pilti ka hämaras. Samuti on võimalik salvestada sujuvat 1080p/90FPS kaadrit – ilma liikumise hägususeta.

Salvestage eest ja tagant


X5 Pro võimaldab salvestada samaaegselt nii sõiduki esi- kui tagaosast. See tagab, et te ei jäta ühtegi sündmust maha. 2160p 4K esikaamera salvestab kõik, mis teie ees on, ning pakub selgeid ja rikkalikult detaile. 1080p tagakaamera võib abiks olla tagant otsasõidu või parkla kokkupõrke korral. See aitab välja selgitada võimaliku süüdlase ja saada hüvitist.

2 failisalvestusvõimalust


Ärge muretsege failide salvestusruumi lõppemise ja mõne olulise kaadri kaotamise pärast. Videomakk on varustatud 32GB eMMC-draiviga. Ühildub ka kuni 128GB TF-kaartidega. Veelgi enam, olulisemad salvestised salvestatakse kettale, olenemata sellest, kas kasutate lisamälu või mitte. Selle lahendusega on teie olulised kaadrid alati ohutud!

Täiustatud GPS


X5 Pro pakub täiustatud navigatsioonisüsteemi, mis kasutab selliseid lahendusi nagu GPS, BDS, GLONASS ja Galileo. Selle positsioneerimise uuendussagedus ulatub 5+ Hz (umbes 5 korda sekundis). See eristab seda ülikõrge täpsusega. Veelgi enam, sisseehitatud GPS, 6-teljeline güroskoop ja G-sensor võimaldavad teil kasutada Sense Reality (SR) efekti, et luua suurejoonelisi reisivõtteid. Tunne end rallisõitjana ja naudi ainulaadset ja põnevat sõidukogemust!

Parkimisrežiim


Hoidke oma auto turvaliselt isegi 24 tundi ööpäevas. Kaameral on spetsiaalne parkimisrežiim, kus see jälgib pidevalt sõiduki esi- ja tagaosas toimuvat (lainurkseire, taga: 125°, ees: 140°). Kui sõiduk on pargitud, salvestab X5 Pro Timelapse, et jäädvustada võimalikult palju. Kui seade tuvastab kokkupõrke, salvestab see salvestuse vastava osa automaatselt. Seade paistab silma ka väikese voolutarbimisega ning võimaldab äpi kaudu pinget kontrollida. Kõik see võimaldab sellel pikka aega usaldusväärselt töötada.

Veelgi rohkem turvaelemente


DDPAI-ga saate ohutult sõita. Armatuurkaamera X5 Pro pakub täiustatud juhiabisüsteemi, mis jälgib liiklusolukorda ja annab muuhulgas teada kokkupõrgetest või jalakäijate kohalolekust. Kaameral on ka 6-teljeline G-sensor äkiliste löökide ja põrutuste tuvastamiseks. Kui juhtub õnnetus, salvestab see automaatselt 10-sekundilise video ja salvestab selle eraldi kausta. Selline video võib abiks olla, kui taotled hüvitist või kindlustusraha.

Sisseehitatud kondensaator


X5 Pro kasutab X5 Pro toiteks pigem kõrgekvaliteedilist kondensaatorit kui tavalist akut. See võimaldab teil nautida suuremat kasutusohutust. Rakendatud lahendus võimaldab kaamerat kasutada temperatuuridel -20°C kuni 65°C. Armatuurkaamera ei kuumene üle ja selle eluiga on oluliselt pikenenud. Veelgi enam, kondensaator võimaldab salvestada viimased 3-4 sekundit isegi pärast kaamera väljalülitamist. See tagab, et te ei maga millestki olulisest ilma!

DDDPAI rakendus


Laadige alla DDPAI rakendus ja pääsete juurde paljudele teistele funktsioonidele. Saate mitte ainult kaamera parameetreid eemalt reguleerida, vaid ka salvestatud kaadreid salvestada ja redigeerida ning jagada seda sotsiaalmeedias, nagu Facebook, Instagram või TikTok. Saadaolevad filtrid, efektid ja muusika võimaldavad teil oma videoid täiustada ja ainulaadseks muuta. X5 Pro toetab kiiret 5G Wi-Fi-d välkkiire allalaadimise ja madala latentsusajaga.

Kasti

X5 Pro armatuurkaamera

Toitekaabel (ees)

RC1 tagumine kaamera

Toitekaabel (tagumine)

Elektrostaatilised kleebised

3M liim

Kasutusjuhend


Spetsifikatsioon

Bränd
DDPAI

Mudel
X5 Pro

Värv
Must

Andur
Sony IMX415

Sisend
12V 1A

Mõõtmed
102,8x64,6x33,3 mm

Wi-Fi
Sisseehitatud 5 GHz Wi-Fi moodul

GPS
Jah

Video eraldusvõime
Esikülg: 3840x2160p / 30FPS, 1920x1080p / 90FPS; Taga: 1920x1080p / 25 kaadrit sekundis;

Objektiiv
Ees: 7 optilist läätse, vaateväli 140°, ava F1,8; Taga: 5 optilist läätse, vaateväli 125°, ava F2.0;

G-s
 

DDPai

DDPai on kaubamärk, mis pakub laias valikus tipptasemel videosalvestiid autodele. 2013. aastal asutatud DDPai on kiiresti muutunud väga äratuntavaks kaubamärgiks, mis ei lakka autojuhte hämmastamast. DDPai põhieesmärk on teha auto videosalvestid, mis on praktiliselt nähtamatud nii väljast kui ka seest. Brändi eesmärk on rikastada reisimist ja elustiili tipptehnoloogiaga, mis võimaldab nutikat reisimist masinnägemise, tehisintellekti ja 5G-ühenduvuse kaudu. See bränd suudab pakkuda kaasaegseid suurepärase kvaliteediga tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedinõuetele. Parima pildikvaliteedi tagamiseks tehakse palju tööd kvaliteetsete komponentide ja materjalidega. DDPai teeb praegu koostööd valdkonna suurte ettevõtetega, nagu Huawei, Honor ja Alibaba, et aidata paljudel tuntud ettevõtetel moderniseerida nutikaid kabiinid, nutikaid reisimisi, parandada salvestusseadmete tõhusust ja teha tihedat koostööd tööstuspartneritega, et luua rohkem intuitiivne ja kasutajasõbralik navigeerimiskogemus. Pärast mitmeaastast arengut on ettevõttel enam kui 500 töötaja ja enam kui 5 miljoni kliendiga filiaalid.

Dash camera DDPAI X5 Pro GPS 4k DDPai

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Dash camera DDPAI X5 Pro GPS 4k

Kauba ID: 5855827
Kategooria: Pardakaamerad ja auto videokaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,25 x 0,08 m, 0,65 kg
Kaubamärk: DDPai
Vaatenurk: - °
Salvestusmeedium: Micro SD kaardilugeja
Ekraani suurus: - "
Salvestamise resolutsioon: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik DDPai tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dash camera DDPAI X5 Pro GPS 4k
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki