Videosalvesti Xiaomi DDPAI Mola A2 Full HD WIFI 1080P

Täpsustused:
Ekraani suurus: - "
Salvestamise resolutsioon: 1920 x 1080
Kauba ID: 2922858

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Videosalvesti Xiaomi DDPAI Mola A2 Full HD WIFI 1080P

Videosalvesti Xiaomi DDPAI Mola A2 Full HD WIFI 1080P

 

 

Kaasaegne DDPAI A2 videokaamera pakub mitte ainult kõrglahutusega videosalvestust, vaid ka ööpäevaringset parkimisseiret. Sisseehitatud IPS toitehaldussüsteem kaitseb akut kahjustuste ja liiga kiire tühjenemise eest ning Huawei Hisiliconi kiip tagab salvesti stabiilse ja usaldusväärse töö. Wi-Fi-moodul võimaldab teil seadme kiiresti nutitelefoniga ühendada ning saate salvestusi mängida, redigeerida ja isegi jagada, kasutades spetsiaalset DDPAI-rakendust.

 

Looge oma reisist filmilugu

 

 

 

Rakendusega DDPAI saate mitte ainult oma kaadreid vaadata, vaid ka muuta need kaasahaaravaks, filmilooks! Lihtsalt kasutatav redaktor hõlbustab fotode ja salvestiste redigeerimist-lisage filtreid, efekte ja isegi muusikat! Valmis klippe saab koheselt jagada ka sotsiaalvõrgustikes nagu Facebook või Instagram. Lisaks võimaldab mitme miljoni inimesega DDPAI kogukond hõlpsalt jagada teavet, näpunäiteid ja reisiaruandeid!

 

 

Integreeritud turvasüsteem

 

 

 

Pole vaja osta lisakaableid ega muretseda võimalike akukahjustuste pärast. Selle ohutuse ja jõudluse eest hoolitseb sisseehitatud IPS energiahaldussüsteem! See tuvastab auto oleku ja kohandab vastavalt DVR -i tööd. Lisaks kaitseb see seadet madalpinge, ülekoormuse, lühise ja ülevoolu eest. Tipptasemel Hisiliconi kiip vastutab ka usaldusväärse A2 jõudluse eest.

 

 

Ärge kartke kaadrit kaotada

 

 

 

Ärge kunagi kaotage põhikaadreid. Kaameral on gravitatsiooniandur, mis tuvastab kokkupõrkeid ja äkilisi peatusi. Sellistes olukordades teeb see automaatselt fotosid ja salvestab lühikesi videoid. Sarnast materjali hoitakse eraldi, nii et saate vältida juhuslikku kustutamist või ülekirjutamist.

 

 

Suurepärane pildikvaliteet

 

 

 

Nautige selgeid ja üksikasjalikke pilte. Kasutades kõige arenenumat H.265 koodekit, jäädvustab kaamera 1080p videot, mille kvaliteet meenutab endiselt 1440p videot. Jäädvustage DDPAI A2 abil iga detail!

 

 

Usaldusväärne parkimise jälgimine

 

 

 

Hoolitse ka auto ohutuse eest seistes. DVR toetab timelapse tehnoloogiat ja suudab salvestada ühe kaadri sekundis, nii et saate ette valmistada pikemat materjali, mis ei võta liiga palju ruumi. Nii et teie autot saab hoida ööpäevaringselt! Parkimise jälgimise funktsiooniga salvestatakse 8 GB kaardile kuni 36 tundi videot ja 32 GB jaoks piisab kuni 144 tunnist videost. Märkus. A2 toetab kuni 128 GB mälukaarte, mida pakettide loend ei sisalda.

 

 

Hallake oma kirjeid mugavalt

 

 

 

Sirvige ja laadige salvestatud materjali üles igal ajal! Suure jõudlusega WiFi tagab kiire ja stabiilse ühenduse. Enam pole vaja kaamerat arvutiga ühendada ega kaardilugejaid kasutada. Programm annab teile mugava juurdepääsu salvestatud videotele - unustage keeruline konfiguratsioon ja lisakomponentide vajadus!

Pole vaja täiendavat juhtmete komplekti osta. A2-l on sisseehitatud IPS-toitehaldussüsteem sõiduki seisundi intelligentseks tuvastamiseks. Kui auto on välja lülitatud, aktiveerib see automaatselt parkimise jälgimissüsteemi ning toetab kokkupõrget ja äratamist. Viis kaitset, tõhus salvesti ja aku kaitse

 

 

 

 

 

Spetsifikatsioon:

 

 

 

 

 

Tehnilised andmed

Kaamera eraldusvõime on 1080p, 30FPS, 1920x1080

Full HD objektiiv, 130 ° lainurk

TF mälukaardid, klass 10, kuni 128 GB (ei kuulu komplekti)

Ühildub Androidiga, iOS -iga

GPS Ei ole saadaval

WiFi-moodul 2,4 Hz

Video väljund traadita

Video eraldusvõime 1080p / 30FPS, 720p / 30FPS

Koodek H.265

Raskusandur 3 telge

Varustus Kriipskaamera A2, kinnitusklamber, toitejuhe, kleebised

DDPai

DDPai on kaubamärk, mis pakub laias valikus tipptasemel videosalvestiid autodele. 2013. aastal asutatud DDPai on kiiresti muutunud väga äratuntavaks kaubamärgiks, mis ei lakka autojuhte hämmastamast. DDPai põhieesmärk on teha auto videosalvestid, mis on praktiliselt nähtamatud nii väljast kui ka seest. Brändi eesmärk on rikastada reisimist ja elustiili tipptehnoloogiaga, mis võimaldab nutikat reisimist masinnägemise, tehisintellekti ja 5G-ühenduvuse kaudu. See bränd suudab pakkuda kaasaegseid suurepärase kvaliteediga tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedinõuetele. Parima pildikvaliteedi tagamiseks tehakse palju tööd kvaliteetsete komponentide ja materjalidega. DDPai teeb praegu koostööd valdkonna suurte ettevõtetega, nagu Huawei, Honor ja Alibaba, et aidata paljudel tuntud ettevõtetel moderniseerida nutikaid kabiinid, nutikaid reisimisi, parandada salvestusseadmete tõhusust ja teha tihedat koostööd tööstuspartneritega, et luua rohkem intuitiivne ja kasutajasõbralik navigeerimiskogemus. Pärast mitmeaastast arengut on ettevõttel enam kui 500 töötaja ja enam kui 5 miljoni kliendiga filiaalid.

Videosalvesti Xiaomi DDPAI Mola A2 Full HD WIFI 1080P DDPai

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Videosalvesti Xiaomi DDPAI Mola A2 Full HD WIFI 1080P

Kauba ID: 2922858
Kategooria: Pardakaamerad ja auto videokaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,3 m, 0,3 kg
Kaubamärk: DDPai
Vaatenurk: - °
Salvestusmeedium: microSD
Ekraani suurus: - "
Salvestamise resolutsioon: 1920 x 1080
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik DDPai tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Videosalvesti Xiaomi DDPAI Mola A2 Full HD WIFI 1080P
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki