Green-Max Linglong Green-Max 235/35R19 91 V XL

Täpsustused:
Kütusesäästlikkus: C
Rehvimüra: 72 dB
Märghaardumise kategooria: C
Energiaklass: C
Tootekirjeldus
Kauba ID: 7409535
9130
Lisa korvi
700 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Green-Max Linglong Green-Max 235/35R19 91 V XL

Green Maxx rehvitootja kaubamärk kuulub Shandong LingLong Tire Co., Ltd rehvitootjatele Hiinast. Nad on üks maailma suurimaid rehvitootjaid, kelle aastane rehvieksport on üle 1,6 miljardi euro. Riigi rehviekspordi väärtus on üle 1,6 miljardi USA dollari. Tootmisprotsessis kasutatakse täiustatud kontrollisüsteemi, mis tagab tootmisprotsessi pideva jälgimise, et vältida ebakvaliteetsete või defektsete toodete valmistamist. Ettevõtet hinnatakse maailmakuulsate kvaliteedisertifikaatide alusel: Hiina BMK, Ameerika DOT, Ameerika EPA SmartWay, Euroopa ECE ja GCC jne. 2011. aastal sai Ling Longist esimene Hiina ettevõte, mis vabastati ekspordikontrollist. See tähendab suurt tunnustust ja valitsuse usaldust tootja vastu. Ling Long Group kuulub praegu maailma 16 parima rehvitootja hulka ning Hiinas on ta kolme parima ja 1000 tähtsaima tööstusliku tootmisettevõtte hulgas. Ettevõttes töötab üle 10 000 inimese, sealhulgas üle 1600 mehaaniku, tehniku ja inseneri.
Ettevõte, mis praegu toodab Green Maxxi rehve, sai alguse 1975. aastal ning on aja jooksul arenenud ja laienenud, hõlmates ka protekteerimist ja rehvitootmist. Aja jooksul on ettevõttest saanud üks suurimaid tootmisbaase Hiinas. 2001. aastal alustati rehvide protekteerimisega, 2002. aastal laienes rehvide protekteerimine sõiduautode rehvidest kaubaautode, veoautode, busside jne rehvidele ja seejärel uute rehvide tootmisele, kasutades kaasaegseid tehnoloogiaid. Ettevõte täiustab pidevalt oma tootmisrajatisi, laiendab oma tegevust, keskendudes kvaliteetsele tootmisele, innovatsioonile ja ökoloogiale. Rehvid on kvaliteetsed ja keskendunud madalale kütusekulule. Ling long väidab praegu, et ta on üks maailma kümnest parimast rehvitootjast.

Mugavamaks teeninduseks saad Hansapost.ee-st ostetud rehvide korral tarne meetodiks valida vaid „transport kulleriga“. Oma vanad rehvid saad murevabalt tagastada Eesti Rehviringlus http://rehviringlus.ee/ kodulehelt leitavatesse kogumiskohtadesse.

Üldine tooteinfo: Green-Max Linglong Green-Max 235/35R19 91 V XL

Kauba ID: 7409535
Kategooria: Lamellrehvid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,64 x 0,21 m, 9 kg
Diameeter: R19
Laius: 235 mm
Kõrgus: 35
Kaubamärk: Green-max
Kiirusindeks: V (kuni 240 km/h)
Rehvitüüp: Naastudeta
Koormusindeks: (91
Energiamärgis: C
Kütusesäästlikkus: C
Rehvimüra: 72 dB
Märghaardumise kategooria: C
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Green-max tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Green-Max Linglong Green-Max 235/35R19 91 V XL
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki