Continental IceContact 3 235/45R18 98 T

Täpsustused:
Kütusesäästlikkus: Täpsustamata
Rehvimüra: -
Märghaardumise kategooria: Pole täpsustatud
Kauba ID: 8495196

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Continental IceContact 3 235/45R18 98 T

 
 

 

 

 

„ContiFlexStud™“ „IceContact™ 3“ rehvide eelised

 
 
 
 
 
 
 
New content item
 

Erakordne haardumine jääl

 

Kuna rehvis olevad naelad on ümbritsetud pehme kestaga, mis kohandub suurepäraselt teepinnaga, siis vajub tänu sellele kõva ja tugev metallist nael sügavamale jäässe. Nii kandub auto jõud paremini edasi ja haarduvust jäisel teekattel suurendatakse kuni 7 protsenti.

 
 
 
 
 
 
 
Eelis:
 

Väiksem müra salongis

 

Tavalised naastrehvid on mürarikkad, mistõttu muutub teekond nii sulle kui ka kaasreisijatele ebamugavaks. „ContiFlexStud™“ tehnoloogia vähendab rehvide poolt tekitatavat müra salongis, ehk pehme kestaga ümbritsetud naelad tagavad vähemase metalli kokku puutumise teega, vähendades seeläbi müra. Garanteerime, et see on kõige mugavam teekond, mille oled naastrehvidega iial ette võtnud.

 
 
 
 
 
 
 
Eelis:
 

Väiksem mõju teekattele

 

Meie uutel „ContiFlexStud™“ rehvidel on kummist pealispind, mis kohandub ideaalselt teepinnaga. See muudab naelrehvide omadusi põhjalikult, kuna teekate ei ole kunagi sile – tavalised naelad löövad vastu konarlikku pinda seda kahjustades. „ContiFlexStud™“ kummiga ümbritsetud naelad mõjutavad teekatet aga tunduvalt vähem, sest metallist naelad puutuvad teepinnaga märkimisväärselt vähem kokku. Meie uuringud näitavad, et mõju teekattele on isegi kuni 20 protsenti väiksem.

 
 
 
 
 
 
 
Eelis:
 

Parem jõudlus kogu elu jooksul

 

„ContiFlexStud™“ naastude revolutsiooniline konstruktsioon annab täiendava eelise – parema jõudluse kogu kasutusaja jooksul. Naastu ümbritsev kummist kest kulub rehvi turvisega ühtlaselt. See võimaldab naastul säilitada efektiivsust, tagades turvalisema sõidu kogu rehvide eluea jooksul.






 

Mugavamaks teeninduseks saad Hansapost.ee-st ostetud rehvide korral tarne meetodiks valida vaid „transport kulleriga“. Oma vanad rehvid saad murevabalt tagastada Eesti Rehviringlus http://rehviringlus.ee/ kodulehelt leitavatesse kogumiskohtadesse.

Continental on Saksamaal asuv rahvusvaheline autovaruosade ettevõte. Enam kui 150-aastase kogemusega ettevõte pakub väga laia tootevalikut ning tema klientide nimekirjas on kõik suuremad autotootjad.
Continental alustas autorehvide tootmist 1871. aastal. Sel põhjusel tunnustatakse seda ka tänapäeval kõige paremini rehvibrändina, kuigi Continentali ülilaiast tootevalikust leiame palju muudki: autode piduri- ja turvasüsteeme, erinevaid elektroonika- ja šassiiosi. Varajane edu sõidukirehvide tootmisel on aidanud Continentalil tõusta maailmas neljandale kohale ning komponentide tootjana on ettevõte isegi kolmandal kohal.
Continental universaalrehve on tunnistatud äärmiselt ohututeks ka siis, kui teekate on märg. Rehvide kõrge kvaliteet tähendab, et isegi lisastabiilsust ja turvalisust pakkudes ei suurenda need auto kütusekulu ega vähenda sõidumugavust.
Ettevõte pöörab erilist tähelepanu innovatsioonile ja tootmisprotsesside pidevale täiustamisele ning kindlatele sotsiaalsetele eesmärkidele.

Continental IceContact 3 235/45R18 98 T

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Continental IceContact 3 235/45R18 98 T

Kauba ID: 8495196
Kategooria: Talverehvid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,64 x 0,21 m, 9 kg
Diameeter: R18
Laius: 235 mm
Kõrgus: 45 mm
Kaubamärk: Continental
Kiirusindeks: T (kuni 190km/h)
Koormusindeks: 98
Rehvitüüp: Naastrehvid
Vaade: Continental, naastrehvid talverehvid
Kütusesäästlikkus: Täpsustamata
Rehvimüra: -
Märghaardumise kategooria: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Continental tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Continental IceContact 3 235/45R18 98 T
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki