DoubleStar Dw09 225/45R18 95 T XL

Täpsustused:
Kütusesäästlikkus: E
Rehvimüra: -
Märghaardumise kategooria: C
Energiaklass: E
Tootekirjeldus
Kauba ID: 10194737
7799
Lisa korvi
815 / kuus
Sinu linn

Postkontor

11. oktoobrist

199

Kuller

11. oktoobrist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

11. oktoobrist

199

Kuller

11. oktoobrist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: DoubleStar Dw09 225/45R18 95 T XL

DoubleStar Dw09 talverehv on asjatundlikult konstrueeritud juhtidele, kes soovivad usaldusväärset toimivust külmades ja keerulistes tingimustes. Selle tugev konstruktsioon ja täiustatud turvisekujundus on ideaalne neile, kes sõidavad sageli talveilmaga, pakkudes usaldusväärset veojõudu ja juhitavust märjadel ja jäistel teedel. See rehv sobib kõige paremini neile, kes seavad ohutuse ja usaldusväärsuse talvisel sõidul esikohale.

  • Optimeeritud mõõtmed stabiilsuse tagamiseks: 225 laiuse ja 45 kõrgusega rehv pakub tasakaalustatud sõitu, parandades stabiilsust ja juhitavust maanteel.
  • Suurepärane kiirusvõimekus: need rehvid on T-kiirusindeksiga ja suudavad tagada turvalise sõidu kõrgematel kiirustel kuni 190 km/h.
  • Kõrge koormusindeks: koormusindeks 95 tagab tugevuse, mis on vajalik raskemate sõidukite kandmiseks, tagades vastupidavuse ja vastupidavuse.
  • Nastata konstruktsioon: Talverehvid on nastata, mis tagab sujuva ja vaikse sõidu, säilitades samal ajal suurepärase haardumise lumisel pinnal.
  • Parem märghaardumine: Need rehvid on märghaardumise klassiga C, mis parandab ohutust ja juhitavust, vähendades pidurdusteekonda vihmastel tingimustel.

Mugavamaks teeninduseks saad Hansapost.ee-st ostetud rehvide korral tarne meetodiks valida vaid „transport kulleriga“. Oma vanad rehvid saad murevabalt tagastada Eesti Rehviringlus http://rehviringlus.ee/ kodulehelt leitavatesse kogumiskohtadesse.

Üldine tooteinfo: DoubleStar Dw09 225/45R18 95 T XL

Kauba ID: 10194737
Kategooria: Talverehvid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,64 x 0,205 m, 9 kg
Diameeter: R18
Laius: 225 mm
Kõrgus: 45 mm
Kaubamärk: Doublestar
Kiirusindeks: T (kuni 190km/h)
Koormusindeks: 95
Rehvitüüp: Naastudeta
Vaade: Doublestar, naastudeta talverehvid
Energiamärgis: E
Kütusesäästlikkus: E
Rehvimüra: -
Märghaardumise kategooria: C
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Doublestar tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

DoubleStar Dw09 225/45R18 95 T XL
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki