Rätik Tala, 40X40 cm

Täpsustused:
Tüüp: Lapid
Kauba ID: 10264612

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Rätik Tala, 40X40 cm

D91/RE/TALA/PUDE 40X40 (X6) 600 on kõrgekvaliteediliste rätikute komplekt neile, kes hindavad luksust ja mugavust oma igapäevases majapidamises. Need rätikud, mille puhul on rõhuasetus kvaliteedil ja pehmusel, sobivad ideaalselt neile, kes otsivad oma vannitoa sisustuses elegantsust. Need on ideaalsed nii isiklikuks kasutamiseks kui ka läbimõeldud kingituseks ning tagavad suurepärase kuivatamise ja pikaajalise vastupidavuse.

  • Luksuslik pehmus: need kvaliteetsetest materjalidest valmistatud rätikud tunduvad naha vastu pehmed ja parandavad teie vannielamust.
  • Ideaalne suurus: Iga komplekti kuuluva rätiku mõõtmed on 40 x 40 cm ja seda saab kasutada mitmel viisil, alates näorätikutest kuni käterätikuteni.
  • Elegantne disain: Nende rätikute klassikaline välimus täiendab mis tahes vannitoa sisekujundust, lisades ruumile rafineeritud tooni.
  • Vastupidav konstruktsioon: Need rätikud on loodud regulaarsele kasutamisele ja pesemisele vastu pidama, nii et need jäävad aja jooksul pehmeks ja kvaliteetseks.

Üldine tooteinfo: Rätik Tala, 40X40 cm

Kauba ID: 10264612
Kategooria: Puhastustarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,09 x 0,15 x 0,42 m, 0,9 kg
Tüüp: Lapid

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Rätik Tala, 40X40 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki