HG Looduskivi immutaja

Täpsustused:
Ettenähtud: Muud erinevad puhastusvahendid
Kauba ID: 8716776
4189
4189 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

28. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

28. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

28. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

28. oktoobrist

259

Kuller

28. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

28. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

28. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

28. oktoobrist

259

Kuller

28. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: HG Looduskivi immutaja

Kasutamine:
1. Paviršius turi būti visiškai be nešvarumų, dulkių ir riebalų.
2. Cemento / klijų ir naujų plytelių grindų siūlės turi būti visiškai sukietėjusios ir sausos. Džiūvimo laikas paprastai yra nuo 4 iki 6 savaičių.
3. Esamas grindų paviršius po valymo turi būti visiškai sausas. Šis procesas paprastai trunka 3 dienas. Ypač porėtoms plytelėms, tokioms kaip smiltainis, reikės ilgesnio džiūvimo laiko. Rekomenduojame smiltainio džiūvimo laiką bent savaitę. Jei įjungtas grindų šildymas, optimalus džiovinimo laikas bus 24 valandos. Pažymėtina, kad grindų šildymas turi būti išjungtas likus ne mažiau kaip 12 valandų iki produkto dengimo ant grindų paviršiaus.
4. Produktas turi būti naudojamas neskiestas ir tolygiai tepamas viena kryptimi. Ant itin blizgių grindų šį produktą reikia tepti nepūkuotu skudurėliu.
5. Jei produktas neprasiskverbė į grindis ir yra ant natūralaus akmens paviršiaus praėjus 10 minučių po užtepimo, nedelsdami nuimkite jį švaria, be pūkelių šluoste.
6. Ypač porėtoms plytelėms rekomenduojamas pakartotinis grindų apdorojimas. Antrą sluoksnį galite tepti praėjus 1 valandai po pirmojo plytelių apdorojimo.
7. Galite judėti po grindis praėjus 3 valandoms po paskutinio grindų apdorojimo. Grindys yra visiškai apsaugotos 12 valandų po paskutinio apdorojimo.
Dozavimas: Ypač porėtam natūralaus akmens paviršiams: 1 litras +/- 10-20 m 2 . Šiek tiek poringiems ir labai blizgiems natūralaus akmens paviršiams: 1 litras +/- 20-50 m 2 .

HG Natural Stone Impregnator on spetsiaalne eeltöötlusvahend marmorile ja teistele looduslikele kividele, nagu travertiin, lubjakivi, liivakivi jne, sobib ka graniidi ja marmori komposiitidele. See ainulaadne toode imendub sügavalt kivi pooridesse, takistades nii selle imamisvõimet kui ka mustuse ja (rasva)plekkide sattumist kivi pooridesse. See toode ei sisalda silikooni (laseb põrandal "hingata"). See kuivab kiiresti ja sobib kasutamiseks nii sise- kui välistingimustes.

Kasutusjuhend.
1. Pind peab olema täiesti mustuse-, tolmu- ja rasvavaba.
2. Tsement/liim ja uued plaatide põrandavuugid peavad olema täielikult kivistunud ja kuivad. Kuivamisaeg on tavaliselt 4 kuni 6 nädalat.
3. Olemasolev põrandapind peab pärast puhastamist olema täiesti kuiv. See protsess võtab tavaliselt 3 päeva. Eriti poorsed plaadid, näiteks liivakivi, vajavad pikemat kuivamisaega. Liivakivi puhul soovitame kuivamisaega vähemalt nädal. Kui põrandaküte on sisse lülitatud, on optimaalne kuivamisaeg 24 tundi. Tuleb märkida, et põrandaküte tuleb välja lülitada vähemalt 12 tundi enne toote põrandapinnale kandmist.
4. Toodet tuleb kasutada lahjendamata kujul ja kanda ühtlaselt ühes suunas. Äärmiselt läikivatele põrandatele tuleks seda toodet peale kanda ebemevaba lapiga.
5. Kui toode ei ole põrandale tunginud ja on 10 minutit peale pealekandmist loodusliku kivi pinnal, eemalda see koheselt puhta ebemevaba lapiga.
6. Eriti poorsete plaatide puhul on soovitatav põrandat uuesti töödelda. Teise kihi saab peale kanda 1 tund pärast esimest plaaditöötlust.
7. Põrandal saab liikuda 3 tundi peale viimast põrandatöötlust. Põrand on täielikult kaitstud 12 tundi pärast viimast hooldust.

Doseerimine: Eriti poorsetele looduskivipindadele: 1 liiter +/- 10-20 m 2 kohta . Kergelt poorsetele ja väga läikivatele looduskivipindadele: 1 liiter +/- 20-50 m 2 kohta .

Üldine tooteinfo: HG Looduskivi immutaja

Kauba ID: 8716776
Kategooria: Puhastusvahendid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,094 x 0,074 x 0,206 m, 0,001 kg
Maht: 1 l
Kaal: -
Kogus: -
Kaubamärk: HG
Ettenähtud: Muud erinevad puhastusvahendid
Vaade: HG, muud erinevad puhastusvahendid puhastusvahendid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik HG tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

HG Looduskivi immutaja
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki