Usmile Sonic

Täpsustused:
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 4
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 3 tk
Kauba ID: 7057112

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Usmile Sonic

Kasutamine: -

Koostis:Dantų šepetėlis Usmile

Usmile Sonic hambahari otsikute komplektiga U3 (must)

Kas otsite sonic-hambaharja, mis puhastab tõhusalt teie hambaid, eemaldab toidujäätmed ja viib teid lumivalgele naeratusele lähemale? Usmile U3 vastab teie ootustele. See tekitab vibratsiooni sagedusega kuni 38 000 korda minutis, tagades suu põhjaliku puhastamise. Sellel on 4 režiimi ja 3 intensiivsuse taset koos DuPonti harjaste ja praktilise LED-ekraaniga. Tähelepanu väärivad ka pikk tööaeg, intelligentsed taimerid või veekindlus IPX7 tasemel.

Sonic tehnoloogia täielikuks hügieeniks

Hambahari tekitab vibratsiooni sagedusega 38 000 korda minutis, mis tähendab hammaste täpset ja tõhusat puhastamist. Puhastamise ajal tekitab see muljetavaldava koguse mikromulle, mis puhastavad tõhusalt hammastevahelist ruumi ja vähendavad hambakattu. Usmile U3 pakub mitut intensiivsuse ja režiimi taset, nii et saate selle jõudlust oma vajadustega kohandada.

Puhastamine 12 viisil

Usmile U3 sonic hambahari pakub 4 režiimi, millest igaüks on erineva efektiga. Kasutaja saab valida Clean, White, Soft ja Massage režiimide vahel. Neid saab kombineerida 3 intensiivsuse tasemega, nii et saate nautida kuni 12 erinevat hambapesuviisi. Praktiline LED-ekraan annab teavet valitud režiimi ja vibratsiooni intensiivsuse kohta.

Kvaliteetsed DuPont harjased

Usmile U3 on varustatud professionaalse kvaliteediga, pehmete ja üliõhukeste DuPont harjastega, mis tagavad hammaste ja nendevaheliste tühikute põhjaliku puhastamise. Harjased eristuvad ümarate otste poolest, seega on need õrnad tundlikele igemetele ega vigasta neid, eemaldades samal ajal toidujäätmeid ja eemaldades hambakatu. Nii hoolitsete mitte ainult oma tervise, vaid ka valge sädeleva naeratuse eest.

Arukad lahendused

Hammaste pesemise veelgi nauditavamaks muutmiseks kasutab Usmile mitmeid intelligentseid lahendusi. U3 hambaharjal on taimerid, mis tuletavad teile iga 30 sekundi järel meelde puhastatava ala vahetamist ning annavad teile optimaalse aja hammaste pesemiseks. Veelgi enam, hambahari vähendab automaatselt vibratsiooni intensiivsust, kui see ületab ohutu taseme.

180 päeva tasuta

Usmile U3-ga võite unustada hambaharja liiga sagedase laadimise. U3-l on 2500 mAh aku ja ühe laadimisega saab kasutada kuni 180 päeva. Seadme laadimiseks kasutage lihtsalt USB-C porti. 4–5 tunni pärast on hambahari uuesti kasutusvalmis.

Moodne ja funktsionaalne

Usmile U3 sonic hambahari ühendab edukalt kõrge funktsionaalsuse kaasaegse disainiga. See näeb välja väga stiilne ning on ka kerge ja käepärane. Selle ergonoomiline disain muudab selle kasutamise mugavaks ja IPX7 veekindlus tähendab, et seda saab kasutada isegi suplemise ajal.

Komplektis

Usmile U3 sonic hambahari

Valgendav otsik x2

Laadimiskaabel

Kasutusjuhend

Spetsifikatsioon:

Bränd
Sa naeratad

Nimi
Usmile U3 Sonic hambahari otsakomplektiga

Mudel
U3

Vibratsiooni sagedus
Kuni 38000 korda minutis

Puhastusrežiimid
Puhas, valge, pehme, massaaž

Kiirustasemed
3

Veekindel
IPX7

Aku mahutavus
2200 mAh

Laadimisaeg
4-5 h

Tööaeg
180 päeva

Sisend
5V 1A

Materjal
PC

Värv
Must

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Usmile Sonic

Kauba ID: 7057112
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: kUS0008
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,02 x 0,01 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Sonic
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Sonic, elektrilised hambaharjad
Värv: Must värv
Haride hoidja: Ei
Komplektis: Elektriline hambahari, Otsikud
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 4
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 3 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Usmile Sonic
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki