Fotoepilaator Braun Silk-expert Pro 3 IPL PL3233

Täpsustused:
Tüüp: Fotoepilaator
Kauba ID: 7573505
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
23200
Lisa korvi
877 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. maist

000

Omniva pakiautomaat

8. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

8. maist

199

DPD pakiautomaat

8. maist

249

Smartpost pakiautomaat

8. maist

259

Kuller

8. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

8. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

8. maist

199

DPD pakiautomaat

8. maist

249

Smartpost pakiautomaat

8. maist

259

Kuller

8. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Braun Silk-expert Pro 3 IPL PL3233

PL3233 Silk-expert Pro 3 IPL

Braun Silk·Expert Pro 3 (PL3233) uus IPL fotoepilaator naistele ja meestele, karvade eemaldamine kodus, pikaajaliselt nähtav karvaeemaldusseade, pardliga Venus, lukuga korv, laiad ja täpsed pealekandmispead

Braun Silk·Expert Pro 3" (PL3233) IPL fotoepilaator naistele, nähtavate karvade pikaajaline eemaldamine kodus

● Kauakestev ja märgatav juuste vähenemine vaid 3 kuuga¹. Kiire, täpne ja õrn nahale.

● Optimaalne jõudlus, mis on kohandatud igale kehapiirkonnale – professionaalne Skin Pro 2.0 sensortehnoloogia, mis kohandub automaatselt nahatooniga.

● Kuni 100 impulssi minutis, et protseduur sooritada pingutuseta ja mitte ühtegi juuksekarva vahele jätta.

● Kaks tundliku naha režiimi töötavad madalama intensiivsusega ja pehmendavad seega protseduure tundlikes piirkondades nagu nägu, kaenlaalused või intiimsed alad.

● Erinevad pead vastavalt kehapiirkonnale. Standardpea kaenlaaluste ja sääremarjade jaoks, lai pea reitele, rinnale ja seljale ning täppispea näole ja intiimpiirkondadele.

¹ Kui kasutatakse soovitatud režiimis; individuaalsed tulemused võivad erineda

Silk·Expert Pro 3 ei ole laseriga karvade eemaldamise masin – see kasutab Brauni uusimat intensiivse impulssvalguse (IPL) tehnoloogiat. Tehke protseduure kodus ja 3 kuu pärast nautige siledat nahka, mis kestab kuni 3 kuud ja märgatavalt vähem karvu. Skin Pro tehnoloogia kohandab hoolduste intensiivsuse teie nahatooniga, et saaksite kiiresti nautida täiuslikke tulemusi ja pehmet nahka. Kaks tundliku naha režiimi võimaldavad end protseduuride ajal mugavalt tunda ning kuni 100 pulssi minutis tagavad selle, et nahka liigutades ei läheks ükski karv käest.

Komplekt sisaldab:

  • 1 × fotoepilaator Silk·Expert Pro 3 standardse peaga
  • 1 × eriti täpne sihtimispea
  • 1 × eriti lai pea
  • 1 × Venus Smooth raseerija
  • 1 × lukuga korv

Braun Silk·Expert Pro 3

Nähtavate karvade pikaajaline eemaldamine.

Kiire, täpne ja õrn.

Igavesti pehme nahk Skin Pro tehnoloogiaga²

Nahatoon on kehati erinev, seega tuvastab Skin Pro sensor (UV-filtriga) automaatselt nahatoonid, et seade töötaks iga kehapiirkonna jaoks õigel võimsusel.

² Tehnoloogia töötati välja koostöös Cydeniga

Nr. 1 maailma juhtiv naiste elektriliste karvaeemaldusseadmete kaubamärk.

Võimas ja õrn

Skin Pro sensor vallandub 80 korda sekundis ja fotoepilaator valib vastavalt sellele intensiivsuse taseme, nii saad parima tulemuse kiiresti ja mõju nahale jääb õrn.

Teie nahk on heades kätes

"Skin Pro" tehnoloogia ja integreeritud UV-filter võimaldavad nautida mugavat ja peaaegu valutut IPL fotoepilatsiooni protseduuri kodus.

Pehme nahk igavesti pealaest jalatallani

Täpne ja põhjalik Silk·Expert Pro 3 on varustatud täppispeaga karvade eemaldamiseks väikestelt ja raskesti ligipääsetavatelt aladelt ning laia peaga reitele, rinnale või seljale.

Sile nahk ka kõige tundlikumates piirkondades

Tundliku naha režiim reguleerib ühe nupuvajutusega valguse intensiivsust, et nahk püsiks pikka aega sile ka tundlikel aladel. See sobib suurepäraselt ka esmakordsetele inimestele.

„Vähem vahelejäänud alasid

"Silk·Expert Pro 3" on üks kiiremaid IPL fotoepilaatoreid turul³ – see genereerib valgusimpulsse iga 0,6 sekundi järel. Pidevad ja kiiresti korduvad impulsid võimaldavad fotoepilaatoril liikuda vaevata läbi naha, ilma et ükski karv puudu jääks.

³ Tehnoloogia töötati välja koostöös Cydeniga

3 intensiivsuse taset

Sobivaim intensiivsusaste 3 olemasoleva hulgast valitakse vastavalt nahatoonile.

Vastupidav

Silk·Expert Pro 3 on loodud kestma kuni 16 aastat ja annab kuni 300 000 valgusimpulssi ilma pirni vahetamata.

Uurige, kas IPL fotoepilatsioon on teie jaoks õige

Braun IPL fotoepilaatorid sobivad väga erinevatele nahatoonidele, heledast kuni keskmiselt tumedani, ning eemaldavad erinevat värvi karvad, alates loomulikult heledast kuni tumepruuni või mustani. Kõige vähem sobib IPL-tehnoloogia väga heledatele, roosadele, hallidele või valgetele juustele, mis sisaldavad vähem valgust neelava melaniini.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Pehme ja karvutu nahk on ilmselt iga naise unistus. Fotoepilatsiooni nimetatakse soovimatute karvade eemaldamiseks intensiivselt pulseeriva valgusega (IPL) ja paljud peavad seda kõige tõhusamaks kehakarvade eemaldamise meetodiks – isegi paremaks kui vahatamine või suhkrupasta. Fotoepilatsiooniprotseduure pakuvad mitmed ilusalongid, kuid märgatavate tulemuste saavutamiseks on vaja korduvaid külastusi. See tähendab, et regulaarseid kulusid on palju. Seetõttu tasub kaaluda alternatiivi – fotoepilatsiooni kodus. Fotoepilatsioon on karvade eemaldamine valgusimpulsside abil. Karvadesse jõudvad valgusimpulsid muundatakse soojusenergiaks, mis hävitab karvades oleva melaniini. Selle tulemusena karvad hävivad ja eemaldatakse juurtest. Sel põhjusel fotoepilatsiooniga eemaldatud karvad tagasi ei kasva. Kõiki karvu ei eemaldata aga korraga, sest nende kasvutsüklid on erinevad. Fotoepilatsioon ise toimub spetsiaalse varustuse abil. Kaasaegseid fotoepilaatoreid on ohutu kasutada ja need ei kahjusta nägemist. See epileerimisviis ei sobi aga väga heleda kehakarvaga inimestele – fotoepilatsioon on efektiivne vaid siis, kui kehavärvi ja karva värvi vahel on kontrast. Fotoepilatsiooni saab kasutada peaaegu kõikjal kehal – näol, jalgadel, kaenlaalustes ja bikiinipiirkonnas. Samas ei ole soovitatav eemaldada karvu sügavalt bikiinipiirkonnast ega kulmudest.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Braun Silk-expert Pro 3 IPL PL3233

Kauba ID: 7573505
Kategooria: Raseerijad, epilaatorid ja fotoepilaatorid
Tootja kood: PL3233
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,1 x 0,1 m, 1,69 kg
Kaubamärk: Braun
Vooluallikas: Laetav aku
Tarvikud: Otsikud
Märg raseerimine: Ei
Tüüp: Fotoepilaator
Vaade: Braun, fotoepilaator
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Braun tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Braun Silk-expert Pro 3 IPL PL3233
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki