Kinderkraft vankrikomplekt 2in1 PRIME 2, tumeroheline

Täpsustused:
Kahesuunaline istme positsioon: Jah
Kauba ID: 8099655

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kinderkraft vankrikomplekt 2in1 PRIME 2, tumeroheline

PRIME 2 - multifunktsionaalne, täiustatud amortisatsiooniga kaks-ühes lastekäru, loodud lapsele mugavuseks ja lapsevanemale hõlpsaks juhtimiseks. Tänu sellele naudite ühiseid jalutuskäike igas olukorras ja iga ilmaga. PRIME 2 on kaks-ühes käru, ette nähtud lastele sünnist kuni 22 kg-ni. Vastsündinutele on jalutuskäigu mugavamaks muutmiseks pehme madratsi ja reguleeritava põhjaga suur, mugav vankrikorv. Jalutuskäru iste on aga ruumikas ning sellel on selja-ja jalatoe laiaulatusliku reguleerimise võimalus. Paigaldatav nii näo kui seljaga sõidusuunas.

PRIME 2 lastekärul on komplekt praktilisi tarvikuid, tänu millele ei ole ükski ilm teile probleemiks. Komplekti kuuluvad: reisimähkimisalusega kott, vihmakile, putukavõrk, jalakate (jalutuskärule ja vankrikorvile), vankrikorvi madrats ning adapterid*, mille abil saate auto turvatooli lapsevankri raamile paigaldada.

Alates sünnist kuni 22 kg:
Lastekäru PRIME 2 on loodud lastele sünnist kuni 22 kg. Sellel on reguleeritava põhja ja pehme madratsiga suur vankrikorv, mis teenib last kuni 9 kg raskuseks saamiseni või kuni laps ümber pöörama hakkab. Saate jalutuskäru istme näo või seljaga sõidusuunas paigaldada - lai reguleerimisvahemik võimaldab teil lapsele uinakuteks mugava koha luua.

Amortisaatoritega rattad ja raam:
PRIME 2 on täielikult amortiseeritud. Amortiseeritud on mitte ainult rattad vaid ka raam. Tänu sellel vetrub käru äärekividel hästi ja tänu suurtele torkekindlatele ratastele saab PRIME 2 hakkama nii linna kõnniteedel kui ka metsaradadel. Suure tihedusega vahttäidisega kummist rattad ei vaja pumpamist.

Suur vankrikorv:
Vankrikorv on suur ja lai, ideaalne ka suurematele lastele. Mugavust suurendavad pehme madrats ja põhja kalde reguleerimise võimalus, mis on eriti kasulik olukordades, kus laps end märgab või tal on nohu. PRIME 2 vankrikorv vastab standardile EN 1466, mis lubab selles last kanda.

Turvatooli käru raamile kinnitamise võimalus:
Tänu universaalsetele adapteritele saate oma turvatooli hõlpsasti lapsevankri raamile paigaldada. Väikelaps jäi autosõidu ajal magama? Te ei pea teda äratama - piisab turvatooli välja võtmisest ja käru raami paigaldamisest. Ilma äratamiseta!

Iga ilmaga:
Kaks-ühes PRIME 2-l on suur kaarvari koos täiendava päikesesirmi ja lapsega kontakti hoidmise aknakesega. See on veekindlast materjalist ja UPF50+ filtriga, mis kaitseb last kahjulike UV-kiirte eest.

Reguleerimise lai vahemik:
PRIME 2 on projekteeritud vastamaks nii lapse kui vanema vajadustele. Vankrikorvi reguleeritav põhi võimaldab teil vankrikorvi kallutada nii, et väikelapsel oleks mugav ka suurema märgamise või nohu ajal. Aga kui väikelaps kasvab, saate vanemale lapsele värskes õhus uinakuteks mugava koha loomiseks jalutuskäru seljatuge ja jalatuge reguleerida. Tänu reguleeritavale lükkesangale saate käru mõne hetkega oma kasvule kohandada.

Tarvikud:
Käruga on kaasas praktilised tarvikud: kott reisimähkimisalusega, vihmakile, putukavõrk, universaalsed adapterid*, vankrikorvi madrats, jalakate (jalutuskärule ja vankrikorvile).

Suletav korv:
PRIME 2 korv ei ole mitte ainult ruumikas, vaid ka mugava tõmblukuga suletav. Saate oma ostud või jalutuskäigul vajalikud tarvikud kaasa võtta, ilma et peaksite teel nende kaotamise või juhusliku märjaks saamise pärast muretsema.

Täiendav teave

  • Kaks-ühes - vankrikorv, jalutuskäru
  • Lastele sünnist kuni 22 kg
  • Tarvikud: reisimähkimisalusega kott, vihmakile, putukavõrk, jalakate (jalutuskärule ja vankrikorvile), universaalsed adapterid, vankrikorvi madrats
  • Jalutuskäru 2 sõidusuunda
  • 4 ratta ja raami amortisatsioon
  • Kaitsetega 5-punktilised turvavööd
  • Otsesõiduks lukustatavad pööratavad esirattad
  • Kuni 3 kg kandevõimega suletav korv
     

*Kaasasolevad adapterid on ühilduvad turvatoolidega:

Kinderkraft®: MINK, Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2, Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix, Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q, BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular, Nuna®: Pipa.

Materjalid:

  • Raam: alumiinium
  • Väliskate: polüester
  • Rattad: Kummist, vahttäidisega

Mõõtmed:
Käru lahtivõetuna: 100 x 59 x 106 cm
Käru kokkupanduna: 87 x 59 x 49 cm

Rattad:

  • eesmised: 20 cm
  • tagumised: 30 cm

Lapsevanema lükkesang: 74-108 cm

Kaal:

  • raam koos istmega: 11 kg
  • raam koos vankrikorviga: 12 kg 

Kinderkraft

Kinderkraft on bränd, mis püüab rahuldada kõigi vanemate vajadusi, olenemata sellest, kas nad teevad karjääri kõrgel tasemel ja kus on alati vähe aega, või on tegu väga aktiivsete vanematega, kes ei soovi lapse sündides oma senisest elustiilist loobuda. Kinderkrafti tooted on mobiilsed, nutikad ja äärmiselt lihtsad. Kinderkraft usub, et nende edu on inimeste teenimises ja parema eesmärgi nimel kokku viimises. Toodete pakkumisel keskendub Kinderkraft ainulaadsusele, ohutusele, kvaliteedile ja suurepärasele disainile. Kõiki Kinderkrafti tooteid müüakse taskukohase hinnaga, sest nagu nad väidavad: "Soovime, et kõikidel inimestel maailmas oleks võimalus osa saada meie toodetest.”

Ohutus on kõige olulisem kriteerium, millel kõik Kinderkrafti tooted põhinevad. Arendajad keskenduvad kõrgeima kvaliteediga materjalidele ja detailidele. Kinderkraft saab oma materjalid ja kangad vaid nendest asutustest, mis on sertifitseeritud Euroopa standarditega vastavaks. Kinderkraft kutsub teid oma lapse kasvatamisel neid usaldama - lõppude lõpuks tagavad nende loodud tooted lisaks ohutusele ja kvaliteedile ka innovatsiooni, nii et võite olla kindel, et kasutate kõige nutikamat ja uusimat tehnoloogiat, mis turul saada on.

Kinderkraft vankrikomplekt 2in1 PRIME 2, tumeroheline Kinderkraft

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Universaalsel jalutuskärul, nagu nimigi ütleb, on palju eeliseid võrreldes teist tüüpi vankritega. Seda tüüpi jalutuskäru on eriti populaarne, kuna kõik vajalikud osad saab vastavalt vajadusele raami külge kinnitada. Näiteks saate hõlpsalt kinnitada spordikäru, vankri või isegi turvatooli. Plussiks on ka see, et seda tüüpi käru saab kasutada lapse sünnist kuni umbes kolmeaastaseks saamiseni.
Universaalsel jalutuskärul on väga manööverdatavad ja suured rattad, mis muudavad lapsevanematel jalutamise lihtsamaks mitte ainult linnateedel, vaid ka läbi metsade ja parkide. Pärast jalutuskäiku on käru lihtne kokku panna, auto pagasiruumi panna ja edasi liikuda. Olenevalt varustusest on need sageli varustatud topsihoidjate ja muude suurte anumatega, kus hoida beebi esmatarbekaupu ja suupisteid.
Universaalne jalutuskäru müüakse koos täieliku tarvikute komplektiga või eraldi osadena, nii et lapsevanemad saavad valida endale ja beebidele sobivaima variandi, arvestades nende vajadusi.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Kinderkraft vankrikomplekt 2in1 PRIME 2, tumeroheline

Kauba ID: 8099655
Kategooria: Vankrid, jalutuskärud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,51 x 0,91 x 0,53 m, 22 kg
Tüüp: Universaalsed vankrid
Vaade: Kinderkraft, universaalsed vankrid vankrid, jalutuskärud
Funktsioonid: Pööratav iste, Reguleeritav käepide, Reguleeritav seljaosa
Rataste tüüp: Neli ratast
Vankri kaal: 12 kg
Vankri rattad: Kummist
Reguleeritav käepide: Jah
Reguleeritav käru seljatoe kõrgus: Jah
Amortisaatorid: Ei
Värv: Roheline
Kahesuunaline istme positsioon: Jah
Kaubamärk: Kinderkraft
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kinderkraft tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kinderkraft vankrikomplekt 2in1 PRIME 2, tumeroheline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki