41938 LEGO® DOTS Loovdisaineri karp

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 3943103
7240
Lisa korvi
756 / kuus
Sinu linn

Postkontor

10. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

10. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

10. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

10. oktoobrist

259

Kuller

10. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

10. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

10. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

10. oktoobrist

259

Kuller

10. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 41938 LEGO® DOTS Loovdisaineri karp

Inspireerige oma last selle komplektiga oma disainioskusi arendama ja täiustama

Premeerige oma last hoolsuse eest selle loomingulise käsitöö komplektiga, mis sisaldab ruumi kaunistusi, ideedega pakitud ajakirja ja palju värvilisi plaate.

Avastage suurepärane LEGO® DOTS-i komplekt! Piiramatu loomingu komplekt koosneb ajakirjast, mis aitab teil kujutlusvõime erutamiseks ehitada erinevaid töid ja disainiideid. Oma töökojas saate luua palju loomingut, näiteks märkmeplaate, sahtleid, fotoraame või mida iganes soovite. Uurige ja looge, mida soovite, ja seejärel kaunistage oma kirjutiste või sõnumitega! #dotyourworld

See suurepärane LEGO® DOTS Creative Design Box (41938) komplekt on ideaalne komplekt käsitööfännidele või loomingulistele lastele, aidates teil parandada oma käsitöö- ja disainioskusi ning luua erinevaid asju. Piiramatu käsitöömeelelahutus. See komplekt koosneb ajakirjast, mis on täis loomingulist inspiratsiooni, palju juhiseid kodulehel LEGO.com/buildinginstructions, mis ütleb teile, kuidas teha ruumi erinevaid kaunistusi, samuti kollektsiooni juhend 5 kohandatava DOTS-i elemendi jaoks ajakirjas - lauakarp tarvikute jaoks, 2-korruseline sahtel, rippuv märkmik, fotoraam ja väike kaubaalus. Lapsed saavad kasutada värvilisi plaate ja plaate tähtedega, et luua oma ehitatud esemetele kujundusi ja sõnumeid loovuse laiendamiseks täiendava DOTS 5 seeria (41932) koti või suure DOTS (41935) kastiga (müüakse eraldi). Täiuslik käsitöökomplekt. Selle disainikasti suur eelis on see, et see annab lastele võimaluse teha endale kaunistusi vastavalt lisatud ideedele, näpunäidetele ja trikkidele ning tutvustada oma unikaalset disaini või jagada seda sõpradega.

• Premeeri laste selle LEGO® DOTS Creative Design Box (41938) käsitöö komplektiga ja inspireeri teda looma ja lihvima oma disainioskusi ja välja töötama oma esemeid.
• Täiustage oma lapse kujutlusvõimet 5 mudeli ja veebiideega ning üle 650 plaadiga, sealhulgas 72 tähestikupaaniga, mida saab kasutada sõnumite koostamiseks mudelitele või muudele DOTS-komplektidele.
• Mis on karbis? Suur hulk värvilisi DOTS-plaate, 5 ruumi sisekujunduse elementi, mida saab ehitada ja kaunistada, ajakiri koos täiendavate ideedega ja teemandikujuline plaatide eemaldamise tööriist, et lihtsustada disaini muutmist.
• Loomedisaini Kast (41938) komplekt on kõigile 7-aastastele ja vanematele lastele, kes armastavad käsitööd. Plaadid ja mudelid muutuvad lõbusaks igapäevaseks kingituseks poistele ja tüdrukutele, kes väärivad kingitust.
• Dekoratiivne ja praktiline. See muljetavaldav käsitöökomplekt, millel on ammendamatud võimalused loominguliseks meelelahutuseks ja piiramatuks eneseväljenduseks, sobib ideaalselt noortele disaineritele, kes õpivad oma loomingut ehitama.
• Andke lastele LEGO® DOTS komplektidega kujundamiseks ja kasutamiseks atraktiivseid käsitöövahendeid. See plaatide, mudelite ja ideede kast aitab parandada nende enesekindlust ja loomingulisi oskusi meelelahutuses.
• LEGO® DOTS-komplektid julgustavad ja parandavad teie kujutlusvõimet, valmistades ja kohandades ehteid või toa sisustuselemente ning pakkudes lastele rõõmu LEGO-ga lõbutsemisest.
• LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstusharu standarditele, tagades pidevalt püsiva kvaliteedi, ühilduvuse ning usaldusväärse ühenduse ja eraldatuse alates 1958. aastast.
• LEGO® komponente visatakse, kuumutatakse, tihendatakse, pööratakse ja analüüsitakse, et need vastaksid rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 41938 LEGO® DOTS
  • Pusletükkide arv: 779
  • Soovitatav vanus alates 7. eluaastast.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

41938 LEGO® DOTS Loovdisaineri karp

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 41938 LEGO® DOTS Loovdisaineri karp

Kauba ID: 3943103
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,1 x 0,12 m, 0,3 kg
Lego seeria: DOTS
Vaade: LEGO®, dots klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

41938 LEGO® DOTS Loovdisaineri karp
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki